Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#195094 Μου αρεσει που ειμαι στην δουλεια,και απο αυριο ξεκιναει η αδεια...μεχρι τις 28/12 :inlove:

Μας πιεσαν να εξαντηλησουμε το υπολοιπο!! :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Focusman91 έγραψε:Μ αρεσε που σημερα το πρωι συναντηθηκαμε στο φαναρι του σταθμου της Ανθουπολης με τον Dimitris_P!! :D

:metalo: Χαχά ναι, φαντάσου δεν μπορούμε να συναντηθούμε στο Δερβένι και έτυχε εδώ :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει που ειμαι στην δουλεια,και απο αυριο ξεκιναει η αδεια...μεχρι τις 28/12 :inlove:

Μας πιεσαν να εξαντηλησουμε το υπολοιπο!! :thumbsdown:

Που είναι το κακό? Ο νόμος ορίζει ότι δεν μεταφέρονται άδειες. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία με τις μεταφερόμενες και κάτι υπόλοιπα 70-80 μέρες που τις κρατάνε κάτι κουτοπόνηροι για καβάτζα σε περίπτωση σουταρίσματος. Ξέρετε τι ανθρωποώρες χρειάζονται για να γίνει διαχείριση αυτής της ιστορίας σε εταιρίες με τόσες χιλιάδες κόσμο?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#195123 Συμφωνω με την ουσια του πραγματος.
Και υπηρχαν και εδω τετοια περιστατικα με τρελα υπολοιπα.
Εγω καθε χρονο να μετεφερα 5 μερες μαξιμουμ.

Αλλα ηρθαν τωρα αρχες Δεκεμβριου και ειπαν τελος. 0 υπολοιπο ολοι.
Και την Δευτερα θα ειναι μια κοπελα μονη της γιατι δεν χωρουσαν 3 αντθρωποι σε 3 εβδομαδες με υπολοιπα 8-9 ημερων.
Βαλε και τα μπονους...οποτε εμενα μου βγηκαν μαζι με τα σαββατοκυριακα 17 ημερες!!
Ποτέ δεν εχω παρει τοσες μερες αδεια μαζι!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#195124 Από τη κουμπάρα μου και την παρέα της που είναι συνάδελφοί σου ξέρω ότι υπήρχε φιρμάνι εδώ και μήνες για μηδενισμό. Τώρα αν εσάς το είπαν τελευταία στιγμή είναι μαλάκες, αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και να σας πιέζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι μανατζαραίοι σας και όχι να σας κυνηγάει το HR.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Geo f1 έγραψε:Ποτέ δεν εχω παρει τοσες μερες αδεια μαζι!!!

Κάποιος να του κλειδώσει το paypal!!!

Το H jacket το πηρες?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#195126 Στην δουλειά της :inlove: δεν τους δίνουν άδεια γιατί είναι μόνο ένα άτομο σε κάθε πόστο και μπορούν να παίρνουν μόνο μονοήμερες :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Deleted User 1 έγραψε:Από τη κουμπάρα μου και την παρέα της που είναι συνάδελφοί σου ξέρω ότι υπήρχε φιρμάνι εδώ και μήνες για μηδενισμό. Τώρα αν εσάς το είπαν τελευταία στιγμή είναι μαλάκες, αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και να σας πιέζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι μανατζαραίοι σας και όχι να σας κυνηγάει το HR.

Τον Απριλιο με Μαιο ειχε βγει μια αρχικη οδηγια για να προγραματισουμε τις αδειες οχι μονο του καλοκαιριου αλλα ολου του ετους.
Καναμε τον προγραματισμο και τις στειλαμε στον Head. Καμια ενοχληση μεχρι πριν 10 ημερες που μας ειπε
ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ?

Προφανως εγινε καποια παρεξηγηση.

Mixo μου no paypal καρδια μου εδω και 4 μηνες. Μονο οτι μου παρουν οι συμφορουμιτες απο εξωτερικο.
Παρεπιπτοντως κοιταω αυτα
http://www.heavenofbrands.com/en/nike-a ... 904-114904

χιχιχιχι
Μεταξυ μας! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Στην δουλειά της :inlove: δεν τους δίνουν άδεια γιατί είναι μόνο ένα άτομο σε κάθε πόστο και μπορούν να παίρνουν μόνο μονοήμερες :thumbsdown:

Και αν εχουμε αρρωστια κατι εκτακτο ?? :help:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Geo f1 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Στην δουλειά της :inlove: δεν τους δίνουν άδεια γιατί είναι μόνο ένα άτομο σε κάθε πόστο και μπορούν να παίρνουν μόνο μονοήμερες :thumbsdown:

Και αν εχουμε αρρωστια κατι εκτακτο ?? :help:

αρρωσταίνουν οι δούλοι; :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Geo f1 έγραψε:Mixo μου no paypal καρδια μου εδω και 4 μηνες. Μονο οτι μου παρουν οι συμφορουμιτες απο εξωτερικο.

Να μου κάνεις κονέ... :rtfm:

Που είναι το McLaren Honda ρώτησα! Περιμένω φωτο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Που είναι το κακό? Ο νόμος ορίζει ότι δεν μεταφέρονται άδειες. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία με τις μεταφερόμενες και κάτι υπόλοιπα 70-80 μέρες που τις κρατάνε κάτι κουτοπόνηροι για καβάτζα σε περίπτωση σουταρίσματος. Ξέρετε τι ανθρωποώρες χρειάζονται για να γίνει διαχείριση αυτής της ιστορίας σε εταιρίες με τόσες χιλιάδες κόσμο?

κουτοπονηροι οι υπαλληλοι? μπορει οποιος υπαλληλος θελει να κρατησει 70-80 μερες αδεια? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#195298 Δεν ηξερα οτι μεταφερονται οι αδειες περαν του 1 ετους.
Σε εμας , η κανονικη αδεια του τρεχοντος ετους πρεπει να εχει διανυθει μεχρι 31 Μαρτιου του επομενου ετους..