Μας πιεσαν να εξαντηλησουμε το υπολοιπο!!
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει που ειμαι στην δουλεια,και απο αυριο ξεκιναει η αδεια...μεχρι τις 28/12![]()
Μας πιεσαν να εξαντηλησουμε το υπολοιπο!!
Geo f1 έγραψε:Ποτέ δεν εχω παρει τοσες μερες αδεια μαζι!!!

Deleted User 1 έγραψε:Από τη κουμπάρα μου και την παρέα της που είναι συνάδελφοί σου ξέρω ότι υπήρχε φιρμάνι εδώ και μήνες για μηδενισμό. Τώρα αν εσάς το είπαν τελευταία στιγμή είναι μαλάκες, αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και να σας πιέζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι μανατζαραίοι σας και όχι να σας κυνηγάει το HR.
Dimitris_P έγραψε:Στην δουλειά τηςδεν τους δίνουν άδεια γιατί είναι μόνο ένα άτομο σε κάθε πόστο και μπορούν να παίρνουν μόνο μονοήμερες
Geo f1 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Στην δουλειά τηςδεν τους δίνουν άδεια γιατί είναι μόνο ένα άτομο σε κάθε πόστο και μπορούν να παίρνουν μόνο μονοήμερες
Και αν εχουμε αρρωστια κατι εκτακτο ??
Geo f1 έγραψε:Mixo μου no paypal καρδια μου εδω και 4 μηνες. Μονο οτι μου παρουν οι συμφορουμιτες απο εξωτερικο.

Deleted User 1 έγραψε:Που είναι το κακό? Ο νόμος ορίζει ότι δεν μεταφέρονται άδειες. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία με τις μεταφερόμενες και κάτι υπόλοιπα 70-80 μέρες που τις κρατάνε κάτι κουτοπόνηροι για καβάτζα σε περίπτωση σουταρίσματος. Ξέρετε τι ανθρωποώρες χρειάζονται για να γίνει διαχείριση αυτής της ιστορίας σε εταιρίες με τόσες χιλιάδες κόσμο?
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Αυτό με την πράσινη είναι ντε φάκτο και απολύτως λ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]