Cinturato P7 είναι καλό.
Antonis-team.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
antonis-team έγραψε:Να λάβετε υπόψη σας, ότι η Μισελεν, έχει μονό λινό στα πλάγια. Έτσι έχει προσόν ότι δεν ζεσταίνετε στην πορεία. Μα στην Ελλάδα έχουμε πεζοδρόμια με εξογκώματα και λάκκους…….![]()
Cinturato P7 είναι καλό.![]()
Antonis-team.
Φαντάζομαι ότι έχεις κάποιο τρόπο να αποδείξεις αυτό που λες.
τσιμπα ενα οποιοδηποτε μισελιν, παρε μια χατζαρα και δωστου. εγχειρηση.
δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας.
popolaros έγραψε:δεν χρειαζεται να ζητας την βοηθεια του αντουαν.
τσιμπα ενα οποιοδηποτε μισελιν, παρε μια χατζαρα και δωστου. εγχειρηση.
δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας.
Φοβαμαι μην πέσω σε κάποιο που έχει μάλλινο .
Έλα,πλάκα κάνω.....
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...
Διαστάσεις: 175/65 R15
Από εργοστάσιο έχει τα Ecopia της Bridgestone τα οποία μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Σκληρά σαν κούτσουρα,στριγκλίζουν το καλοκαίρι λες και μπαίνεις με τις μπάντες σε κάθε στροφή και σε βρεγμένο έδαφος δεν λένε και πολλά(δηλαδή άνετα μπορείς αν θέλεις με χαμηλές ταχύτητες να κάνεις τον κουβά να εμφανίσει υπερστροφή
)Καμία πρόταση έχετε? Σκέφτομαι να δοκιμάσω τα premium contact2 της conti.Άλλη σκέψη είναι τα efficient grip compact της Goodyear ή τα cinturato p1
Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο?
Τώρα για τις λακούβες οκ δεν νομίζω ότι σε ταφρους γλιτώνει τίποτα γιατι σε λακούβες απλες δεν έχω ακουσει ή διαβάσει κανεναν με θέμα σε οποιοδήποτε ελαστικο
KonTaz έγραψε:Toyota iQ με τα ημιάγρια 69 άλογα πάει για αλλαγή ελαστικών
Διαστάσεις: 175/65 R15
Από εργοστάσιο έχει τα Ecopia της Bridgestone τα οποία μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Σκληρά σαν κούτσουρα,στριγκλίζουν το καλοκαίρι λες και μπαίνεις με τις μπάντες σε κάθε στροφή και σε βρεγμένο έδαφος δεν λένε και πολλά(δηλαδή άνετα μπορείς αν θέλεις με χαμηλές ταχύτητες να κάνεις τον κουβά να εμφανίσει υπερστροφή)
Καμία πρόταση έχετε? Σκέφτομαι να δοκιμάσω τα premium contact2 της conti.Άλλη σκέψη είναι τα efficient grip compact της Goodyear ή τα cinturato p1
Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο?
Το τελευταίο βάλε!...Ποιό ecopia φοράς...γιατί έχει τρία-τέσσερα;
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...
, αφού ούτως ή άλλως στο βρεγμένο πάλι φυλαγμένα πάνε όσοι έχουν τα bridgestone. Το ζέσταμα δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα - το αμάξι κάνει ή 2 χιλιόμετρα όταν βρέχει, ή βόλτες, αλλιώς δεν βγαίνει - πιο πολύ στο βρεγμένο προβληματίζομαι 
Ιταλάκια, ξέρω ότι θα πεις ps3 και turanza και τέτοια, ότι δεν έχει νόημα για 120 άλογα αμάξι αλλά κάνεις λάθος.