Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#19114 Να λάβετε υπόψη σας, ότι η Μισελεν, έχει μονό λινό στα πλάγια. Έτσι έχει προσόν ότι δεν ζεσταίνετε στην πορεία. Μα στην Ελλάδα έχουμε πεζοδρόμια με εξογκώματα και λάκκους……. :twisted:
Cinturato P7 είναι καλό. :s_yes
Antonis-team.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#19143 Τι εννοείς ότι έχει μόνο λινό;
Άβαταρ μέλους
By bill33
antonis-team έγραψε:Να λάβετε υπόψη σας, ότι η Μισελεν, έχει μονό λινό στα πλάγια. Έτσι έχει προσόν ότι δεν ζεσταίνετε στην πορεία. Μα στην Ελλάδα έχουμε πεζοδρόμια με εξογκώματα και λάκκους……. :twisted:
Cinturato P7 είναι καλό. :s_yes
Antonis-team.

Φαντάζομαι ότι έχεις κάποιο τρόπο να αποδείξεις αυτό που λες.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#19150 δεν χρειαζεται να ζητας την βοηθεια του αντουαν.

τσιμπα ενα οποιοδηποτε μισελιν, παρε μια χατζαρα και δωστου. εγχειρηση.

δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας.
Άβαταρ μέλους
By bill33
popolaros έγραψε:δεν χρειαζεται να ζητας την βοηθεια του αντουαν.

τσιμπα ενα οποιοδηποτε μισελιν, παρε μια χατζαρα και δωστου. εγχειρηση.

δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας.

Φοβαμαι μην πέσω σε κάποιο που έχει μάλλινο .
Άβαταρ μέλους
By KonTaz
#19229 Toyota iQ με τα ημιάγρια 69 άλογα πάει για αλλαγή ελαστικών
Διαστάσεις: 175/65 R15
Από εργοστάσιο έχει τα Ecopia της Bridgestone τα οποία μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Σκληρά σαν κούτσουρα,στριγκλίζουν το καλοκαίρι λες και μπαίνεις με τις μπάντες σε κάθε στροφή και σε βρεγμένο έδαφος δεν λένε και πολλά(δηλαδή άνετα μπορείς αν θέλεις με χαμηλές ταχύτητες να κάνεις τον κουβά να εμφανίσει υπερστροφή :svivhaha: )

Καμία πρόταση έχετε? Σκέφτομαι να δοκιμάσω τα premium contact2 της conti.Άλλη σκέψη είναι τα efficient grip compact της Goodyear ή τα cinturato p1

Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο? :oops:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#19301 Παραδοσιακά η Michelin έχει τα στρώματα των λινών των radial ελαστικών της σε όχι 90 μοίρες μεταξύ τους αλλά κάτι λιγότερο και για αυτό είχαν τα πιο εύκαμπτα πλαϊνά. Για ένα στρώμα χλωμό το κόβω.... κάτι άλλο πρέπει να εννοούν.
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#19441 Αυτό με τα πλαϊνά και τα πεζοδρόμια δεν καταλαβα εγώ και ποιος ο κίνδυνος?. Δηλαδή πεταγονται τα κράσπεδα στη μεση στο δρόμο και κινδυνεύεις αν πεσεις πάνω τους να καταστρέψεις το λαστιχο? :hmmm:
Τώρα για τις λακούβες οκ δεν νομίζω ότι σε ταφρους γλιτώνει τίποτα γιατι σε λακούβες απλες δεν έχω ακουσει ή διαβάσει κανεναν με θέμα σε οποιοδήποτε ελαστικο :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
KonTaz έγραψε:Toyota iQ με τα ημιάγρια 69 άλογα πάει για αλλαγή ελαστικών
Διαστάσεις: 175/65 R15
Από εργοστάσιο έχει τα Ecopia της Bridgestone τα οποία μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Σκληρά σαν κούτσουρα,στριγκλίζουν το καλοκαίρι λες και μπαίνεις με τις μπάντες σε κάθε στροφή και σε βρεγμένο έδαφος δεν λένε και πολλά(δηλαδή άνετα μπορείς αν θέλεις με χαμηλές ταχύτητες να κάνεις τον κουβά να εμφανίσει υπερστροφή :svivhaha: )

Καμία πρόταση έχετε? Σκέφτομαι να δοκιμάσω τα premium contact2 της conti.Άλλη σκέψη είναι τα efficient grip compact της Goodyear ή τα cinturato p1

Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο? :oops:

Το τελευταίο βάλε!...Ποιό ecopia φοράς...γιατί έχει τρία-τέσσερα;
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#19476 Λοιπόν, Δευτέρα παραγγέλνω τα RE002 εκτός κι αν έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο για 147 με ανάρτηση σοβαρή (popolaros™) και δυομιση μοίρες κάμπερ εμπρός και μια πίσω σε 205/55R16. Μέχρι Δευτέρα θα σκέφτομαι μήπως να βάλω ad08 :shifty: , αφού ούτως ή άλλως στο βρεγμένο πάλι φυλαγμένα πάνε όσοι έχουν τα bridgestone. Το ζέσταμα δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα - το αμάξι κάνει ή 2 χιλιόμετρα όταν βρέχει, ή βόλτες, αλλιώς δεν βγαίνει - πιο πολύ στο βρεγμένο προβληματίζομαι :hmmm:
Ιταλάκια, ξέρω ότι θα πεις ps3 και turanza και τέτοια, ότι δεν έχει νόημα για 120 άλογα αμάξι αλλά κάνεις λάθος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#19509 με σοβαρη αναρτηση και τετοιες γωνιες μαλλον ad08 θα εβαζα.Αριστες εντυπωσεις απο 245/40/18 που οδηγησα.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#19543 Και στο tyre reviews δεν έχει δυσαρεστημένο από βροχή με τα ad08 (προφανώς όλοι πάνε φυλαγμένα). Eίναι ~200 ευρώ παραπάνω όμως :s_cry
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 04 Οκτ 2014, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά