Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Deleted User 1 έγραψε:Περί ορεξεως...

Εμένα μου αρέσει αλλά δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοιο καμός. Ένα καπως προσεγμενο burger είναι με πολλές προσθήκες (αυγά, 4απλο μπέικον, μπριζολα αλλαντικό και ότι άλλο βάζουν) και με πολύ μέτριες πατάτες.

Δεν κατάλαβες. Την φασαρία με τις ουρες και την αναμονή εννοώ. Είναι τεχνητή για να γίνεται ντόρος.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#193786 Νταξει ειναι ή φιλοσοφία του μαγαζιού τέτοια, ότι the more the better. Το παρακανουν και στα υλικά και στις μερίδες (πχ μια τηγάνια πατάτες σε κάθε μερίδα) αλλά στο τέλος εκεί που λες ότι δεν θα τρώγεται, είναι μια χαρα.

Εγώ πάντως πάω εκεί μόνο αν δεν έχω φάει απολύτως τίποτα όλη μέρα.

@asimov

Μπορεί και να χεις δίκιο αλλά δεν το νομίζω. Ίσως βέβαια γι αυτό δεν κάνουν και κρατήσεις ώστε να πηγαίνεις αποξω και να παριστάνεις ότι είσαι στο ΙΚΑ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#193787 Για το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το νομίζω, το ξέρω :whistlink:
Το πουλάει πάντως, για όποιον ενδιαφέρεται

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#193788 Για burger τώρα τελευταία πάω στο Be Happy στο Αιγάλεω.
Δεν έχει ουρά, δεν αργούν τα φαγητά και γενικά μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Asimov έγραψε:Για το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το νομίζω, το ξέρω :whistlink:
Το πουλάει πάντως, για όποιον ενδιαφέρεται

.

Ε βέβαια το πουλάει. Αφού έχει χεστει στο ταληρο. Αν ήμουν στη θέση του και χωρίς φυσικά να ξέρω οικονομικα μεγέθη, κάτω από 1.5 μυριο δεν το δινα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#193793 ΠΟΛΎ κάτω είναι το ποσό και (νομίζω ότι) δεν θα πάρει ούτε τα μισά. Πρέπει να είσαι θύμα για να δώσεις τόσα λεφτά για μαγαζί που ξέρεις ότι η μόδα του θα κρατήσει 3-4-5 χρόνια το πολύ.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#193794 Ε εκεί είναι το θέμα. Το κορόιδο ψαχνεις σ αυτές τις περιπτώσεις. Άμα είναι να το δώσει 2-3 κατοσταρικα ας το κρατήσει. Ούτως ή άλλως στον αυτόματο πάει και όσο κρατήσει ή μόδα του.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 05 Δεκ 2015, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#193850 Περί ΜΠΑΡ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΙΟΥ

Το μαγαζί το ξέρω από όταν έχει ανοίξει. Δεν είχα πάει ποτέ γιατί περίμενα να φύγει η ουρά (η οποία ποτέ δεν έφυγε). Τελικά πήρα απόφαση πριν 2 Κυριακές να πάω και στις 14:30 ήμουν εκεί (ανοίγει στις 14:00).
Είχα ήδη αργήσει. 15 και πλέον άτομα ουρά. Σηκώθηκα και έφυγα και δεν ξαναπατάω ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
BASSstarlet έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Φετιτσιο μακραν ο,τι πιο μετριο εχω δοκιμασει σε κρεπα..
Στα βουπου οι Creperie 78...

Πήγαινα πολύ συχνά εκεί (Μελίσσια) αλλά τα τελευταία 2 χρόνια προτιμώ το «'Αχνη και Κανέλλα» στο Χαλάνδρι (Ηρακλείτου).
Έχει ένα κλικ καλύτερη ζύμη.

Και τα δυο μαγαζια πολυ δυνατα. Προτεινονται ανεπιφυλακτα σε οποιον βρισκεται στην περιοχη.
Να πω την αληθεια, προτιμω 78 γιατι κυριως παω για αλμυρες κι εχει αρκετη ποικιλια.
Φτιαχνω καποιες που δεν κλεινουν εκει στα 6-8€.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#193892 Ξεχάσατε τις ουρές για τα "φρέσκα" ντονατς, για το γαλακτομπούρεκο από το Χαλανδρι, για τα "τσουρέκια" Τερκενλης, για iPhone παγκοσμίως κτλ κτλ :lol:

Πρόβατα υπάρχουν πολλά.