Zeus έγραψε:...με λιγα λογια τα Τ3/Τ4 σερνουν ενα τεραστιο κιβωτιο για τα μοτερ τους...
Δηλαδή προτείνεις το αμάξι με χειροκίνητο κιβώτιο παρά με αυτόματο.
popolaros έγραψε:δεν σε ικανοποιει το επιπεδο εξοπλισμου;;;;
μα ειναι η εκδοση SUMMUM, ΔΕΝ εχει πιο πανω.....
Γράψε λάθος, νόμιζα πως ήταν άλλη αγγελία καθώς δεν έγραφε summum στον τίτλο. Θα την ξαναδώ πιο προσεκτικά. Μερσί!
@Κίκιζας .
Σε ευχαριστώ για το mini review. Αν και νομίζω πως ο ανταγωνισμός του δεν είναι τα merc a-class, audi a3, bmw 1-series αλλά μεγαλύτερα μοντέλα. Μικρή σημασία έχει βέβαια.
Το σημαντικό είναι αυτό που γράφεις για την κινητήρα σε σχέση με το αμάξι. Θα ψάξω να οδηγήσω το 180αρι (σίγουρα) και αν βρω (και) 150αρι ακόμα καλύτερα.
Η ανάρτηση που περιγράφεις ήταν σε απλό μοντέλο ή R-Design που είναι πιο σκληρή;
Soch
Ο καθενας ζηταει αλλα πραγματα...Οδηγησε ενα αυτοματο, κι αν τιποτα απο οσα περιγραφω δεν τα διαπιστωσεις η δεν σε ενοχλουν, προχωρα.
Οσο για την αναρτηση, τα R-Design εχουν την sport, αλλα υπαρχει κι αλλο επιπεδο με εξτρα χαμηλωμα κτλ απο αυτη. Τα απλα εχουν την dynamic και ισως υπαρχουν μερικα με comfort, αν καποιοι αγοραστες το ειχαν ζητησει...
Κίκιζας . έγραψε:με μια ιδιαιτεροτητα μονο που περιοριζει λιγο την ανεση στα ποδια των πισω επιβατων, (κουντεπιες βρισκει ευκολα στο κατω μερος της) λογω σχεδιασης(?) της βασης των εμπρος καθισματων...
Το ίδιο θέμα δεν είχε και το V40 ?
soch έγραψε:
@Κίκιζας .
Σε ευχαριστώ για το mini review. Αν και νομίζω πως ο ανταγωνισμός του δεν είναι τα merc a-class, audi a3, bmw 1-series αλλά μεγαλύτερα μοντέλα. Μικρή σημασία έχει βέβαια.
Το σημαντικό είναι αυτό που γράφεις για την κινητήρα σε σχέση με το αμάξι. Θα ψάξω να οδηγήσω το 180αρι (σίγουρα) και αν βρω (και) 150αρι ακόμα καλύτερα.
Η ανάρτηση που περιγράφεις ήταν σε απλό μοντέλο ή R-Design που είναι πιο σκληρή;
Το "S60" εγω το ειδα για V40...
Bεβαια, ειχα και με ενα manual 2λιτρο S60 μια μικρη οδηγικη επαφη, αλλα αυτο δεν λεει κατι για το μοντελο που αναζητας...
Για την ιστορια αναφερομουν στην απλη αναρτηση του V40...
To S60 ειναι ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο, εχει επισης καταπληκτικη ποιοτητα κυλισης, ηχομονωση, και καλους χωρους για 4 επιβατες. Ο χωρος αποσκευων ειναι λιγο μικροτερος απο τον μεσο ορο, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 380 λιτρα, αλλα ισως λογω σχεδιασης φανταζει μεγαλυτερος.
Καλη οδικη συμπεριφορα, προβλεψιμη και σε γενικες γραμμες ουδετερο στις αντιδρασεις. Σπορτιφ παντως δεν το λες...Εγω τουλαχιστον δεν διαπιστωσα κατι τετοιο.
Σε οτι αφορα τις δυνατοτητες των Τ3-Τ4 στο συγκεκριμενο αμαξωμα, δεν εχω αποψη, δεν μπορω να πω.
Στα του κιβωτιου, το χειροκινητο του 2λιτρου S60 μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις. Για το αυτοματο δεν γνωριζω...
nass έγραψε:Εριξα μια γρήγορη ματιά στις εκδόσεις του XC60
Για 4κίνητο πρέπει να πας σε 2400 cc diesel
Ενώ τους φαίνεται μια χαρά να έχουν το δίλιτρο με τα 306 άλογα και μπροστινή κίνηση
Πάνε καλά ?
Μεταβατικό στάδιο....σε λίγο ολα θα έχουν 4κινηση και μόνο τα 2.0 μοτέρ...
Εντωμεταξύ παρόλες τις χαζομάρες που αναφέρεις, πουλάει σαν τρελό! Ειναι χαζός ο κόσμος, τι να πω!
Κατά τα άλλα...

http://www.autoblog.gr/2015/12/04/volvo ... turbo-lag/
nass έγραψε:Εριξα μια γρήγορη ματιά στις εκδόσεις του XC60
Ενώ τους φαίνεται μια χαρά να έχουν το δίλιτρο με τα 306 άλογα και μπροστινή κίνηση
Πάνε καλά ?
υπηρχε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ πριν απο μερικες μερες με 25.000 ευρω. (2.4 diesel, εκδοση summum)
τυχερος οποιος το προλαβε.
Zeus έγραψε:nass έγραψε:Εριξα μια γρήγορη ματιά στις εκδόσεις του XC60
Πάνε καλά ?
Μεταβατικό στάδιο....σε λίγο ολα θα έχουν 4κινηση και μόνο τα 2.0 μοτέρ...
Εντωμεταξύ παρόλες τις χαζομάρες που αναφέρεις, πουλάει σαν τρελό! Ειναι χαζός ο κόσμος, τι να πω!
το XC 60 ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο ανεξαρτητως κινητηρα και χρονολογια