Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#19119 Εγώ πάντως θα πρότεινα καλώδια αντί για wifi και αναμεταδότες wifi.
Για αποφυγή, όσο το δυνατόν, της ακτινοβολίας των ραδιοκυμάτων.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#19162 Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε π.χ και για το καυσαέριο.
Ή και για πολλά άλλα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#19228 αν ειναι τριφασικο δεν θα εχει τρεις ιδιες ασφαλειες/ρελε με ενδεικτικα λαμπακια (απο αυτα που "πεφτουν" και τα "ανεβαζεις" με το χερι), το ενα διπλα στο αλλο, ενα για καθε φαση? νομιζω ετσι το βλεπεις ευκολα.

επισης, παλια στο Πλαισιο μου ειχαν πει οτι αυτα τα powerline δεν παιζουν αμα μπουν πανω σε πολυμπριζο ασφαλειας, ενω παιζουν σε απλο. Το καλυτερο βεβαια ειναι να βλεπεις τι λεει ο κατασκευαστης.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#19236 Ο κατασκευαστής συνιστά να κουμπώνουν απευθείας στην πρίζα. Κι εγώ για πολύμπριζο τα πήγαινα αλλά μόλις είδα το σηματάκι στο μανουάλι είπα να ακολουθήσω τις οδηγίες.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Panosss έγραψε:Για αποφυγή, όσο το δυνατόν, της ακτινοβολίας των ραδιοκυμάτων.

α και συ απο αυτους εισαι? :lol:

Αχχχ Πάνο... τρως στην μάπα το καυσαεριο, τις τρελες αγελάδες, την κεραια της κινητης απενταντι απο το διαμέρισμά σου, ενα τονο χημικα (απο πλυντηρια μεχρι των ιδιων των επιπλων) κλπ κλπ... και σε φταίξανε μερικα milliwatt εκπομπης wifi τα οποία εκτός και αν ζήσεις 500 χρόνια δεν θα χουν ποτε επιπτωση πάνω σου.

Τεσπα... βιτσια ειναι αυτα. :lol: :s_biggrin Ολοι έχουμε :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#19292 Σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όσο και να θέλεις να αποφεύγεις το WiFi θα έχουν σχεδόν όλοι οι άλλοι γύρω σου.
Στο σπίτι πιάνω γύρω στα 6 ενώ στο ισόγειο περίπου 20.
Όσο και να χρησιμοποιείς καλώδιο.....
Άβαταρ μέλους
By JBT
#19316 ΒΟΉΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ

ΤΟ ΛΑΠΤΟΠΙ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΚΑΙ.... ΓΎΡΙΣΕ Η ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ :s_crazy

ΠΛΙΖ ΔΏΣΤΕ ΜΙΑ ΛΎΣΗ
Άβαταρ μέλους
By JBT
#19331 Κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#19337 :s_cool :s_cool :s_cool

Ευχαριστώ Σάξονα :s_roses

Ε ότι θα υπήρχε και τέτοια επιλογή... Ούτε που το φανταζόμουν :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#19343 Έχω περάσει τα windows 8.1 στον υπολογιστή εδώ και μερικές μέρες.Το πρόβλημα είναι ότι μια στις τόσες που τον ανοίγω και ενώ όλα λειτουργούν ρολόι,μου πετάει ενώ παίζω κάποιο παιχνίδι,μπλε οθόνη ή κάνει απλώς μια επανεκκίνηση χωρίς κάποιο μήνυμα έτσι στα ξαφνικά.Ακόμη τελευταία παρατηρώ πως κάποιες φορές όταν ξεκινούν τα βίντεο στο youtube,αρχικά δείχνουν μαύρα,ύστερα κάπως πιξελιάζουν (όλο αυτό για περίπου 5 δεύτερα) και συνεχίζουν κανονικά.
Ιδέες?
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#19347 Η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών;
Επίσης, τσέκαρε αν έχει "πατησει" καλά στο slot καθώς και αν το molex τροφοδοσίας έχει κουμπώσει σωστά.
Βέβαια, μπορεί να φταίνε οι drivers...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#19349 Έχω υπολογιστή laptop κάμποσων ετών με επεξεργαστή Τ8100 στα 2,1GHz κάμποση μνήμη RAM, νομίζω 4GB αλλά επειδή το λειτουργικό windows 7 είναι 32μπιτο μάλλον βλέπει λιγότερα.
Παρατηρώ ότι ζορίζεται να αναπαράγει ταινίες HD σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα αποτυγχάνει πλήρως. Κυρίως χρησιμοποιώ VLC αλλά νομίζω δεν έχει διαφορά με άλλους. Την ίδια ταινία δεν έχει πρόβλημα να αναπαράγει μέσω USB stick η τηλεόρασή μου.
Το παραπάνω με κάνει να αισθάνομαι απογοητευμένος για το αγαπημένο μου λαπτοπάκι. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που ίσως να κάνει διαφορά; Κάποια ρύθμιση, κάποιους decoders, κάποιον player κάτι τέλος πάντως εκτός από το να σουτάρω τον υπολογιστή μου.

Σε συνέχεια του παραπάνω και επειδή συνειδητοποίησα ότι το πολύ φτηνό λαπτοπ 11,6 ιντσών με Pentium Dual Core 2117U που πήρα για 200 λίρες για την καλή μου μπορεί και παίζει τα παραπάνω βίντεο πήρα την απόφαση ότι σιγά σιγά πρέπει να κοιτάξω για νέο λαπτοπ. Κοιτάω για 13,3-14 ίντσες με touchscreen. Βάρος είδα παίζει 1,75-1,95 για αυτά με λογικές τιμές και πάχος περί τα 21-22,5mm
Ερωτήσεις:
- λέω για κάποιο από αυτά που η οθόνη τους γυρίζει 300 μοίρες (οπότε έχεις οθόνη εμπρός και πληκτρολόγιο στο τραπέζι ή 360 μοίρες που γίνονται ταμπλέτες... 1.9 κιλών). Αξίζουν αυτά ή αρκεί το touchscreen σκέτο.
- Από ανάλυση φτάνει το 1366χ768 ή να προσπαθήσω να πάω σε 1920x1080;
- Πόσο αξίζει να δώσω για αναβάθμιση από i3 σε i5 (i7 ξεφεύγουν). Σε ποιες περιπτώσεις θα καταλάβω τη διαφορά;
- όλα έχουν Windows 8, 4GB RAM, κάποιο 6 και όλα έχουν 500 σκληρό, κάποιο 1Τ αλλά μερικά έχουν υβριδικό σκληρό με 8GGB SSD.
- Από μάρκες παίζω κυρίως μεταξύ Asus (δείχνουν πολύ καλοφτιαγμένα) και Lenovo (επιτυχία, ολοκληρωμένα;). Acer δεν την πολυξέρω τι λέτε, HP την μισώ, Sony δεν την πολυεμπιστεύομαι και Dell Toshiba είναι πολύ ακριβές. Ποιες οι απόψεις σας για τις μάρκες;
- έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο (με τιμή αγοράς παρακαλώ).
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#19372 Δοκίμασε ΚΜ player.

Για την ερώτηση αν δεν πεις και πόσα περίπου θες να δώσεις πως να σου πούμε?
Αυτά ξεκινάνε από 500Ε και φτάνουν τα 2500Ε.