Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#189161 Στην οθόνη του αυτοκινήτου (μία αφής 2din Erisin) τα mp3 που έχω στην Micro-sd και τα έχω κατηγοριοποιημένα σε φακέλους του στυλ Εν λευκώ -> cd1 -> cd2 δεν βλέπει το Εν λευκώ αλλά κατευθείαν τα cd1 cd2. Ετσι χάνω λίγο την μπάλα. Υπάρχει κάποιο fix ή tip ?
Άβαταρ μέλους
By Mark
#189214 Ίσως είναι φτιαγμένο να δείχνει μόνο όσος φακέλους έχουν περιεχόμενο με mp3. Εγώ θα μετονόμαζα τους φακέλους CD 1/2 σε "εν λευκώ CD 1" κλπ
Άβαταρ μέλους
By vasilis
elteo έγραψε:Σε_αυτό_το_στυλ?

ναι, ή με τελείες.
επίσης ίσως να είναι και αυτό που λέει ο Mark. Γενικά κάνε δοκιμές
Άβαταρ μέλους
By elteo
Mark έγραψε:Ίσως είναι φτιαγμένο να δείχνει μόνο όσος φακέλους έχουν περιεχόμενο με mp3. Εγώ θα μετονόμαζα τους φακέλους CD 1/2 σε "εν λευκώ CD 1" κλπ

Aυτό σκέφτηκα κι εγώ. Μάλλον έτσι θα πορευτώ. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By kacey
#189277 H Forthnet​ αφου μου εχει σπασει τα νευρα 10 μερες τωρα, αφου εχω φερει 2 φορες δικο μου τεχνικο (=2χ $$) και αφου ο δικος της τραβαγε τα μαλλια του για 3η φορα τη Πεμπτη, επιτελους δεχτηκε να το προωθησει στον ΟΤΕ για να ερθουν για ελεγχο στο καφαο.

Αιτημα που ακυρωσε το Σαββατο γιατι "το προβλημα σας λυθηκε". Η "λυση" ηταν οτι σταθεροποιηθηκε η συνδεση μου, επειδη χαντακωσαμε τη ταχυτητα (που ομως ειχα απροβληματιστα μεχρι πριν 10 μερες) στο μισο. απο τα 18 που ειχα απροβληματιστα την ημερα αλλα μηδεν τη νυχτα, με ριξανε στα 10, σταθεροποιηθηκε η συνδεση = "λυθηκε το προβλημα".
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#189280 κι εμένα έχουν πάει να μου το κάνουν αυτό (να μου ρίξουν τη ταχύτητα οπότε problem solved).. απειλή ότι φεύγεις
Άβαταρ μέλους
By kacey
#189282 τους το ειπα στα ισια, οτι θα κανω αυτο που εχει κανει η μιση ελλαδα (forthnet+nova ---> οτε+otetv) και καθονται και ψαχνουν γιατι χανουν πελατες, και "θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου".

ΥΓ πληρωνω 54ε/μηνα για το 3play με δωρο hd, και για nova full pack σκετο σε νεους πελατες θελουν 62 :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#189284 Κατέβασα την τελευταία έκδοση του Bsplayer 2.70.1080 αλλά αποσυγχρονίζει ο ήχος σε ότι βίντεο και αν δοκίμασα .Επιστροφή στην προηγούμενη εκδοση.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
QsisVTS έγραψε:κι εμένα έχουν πάει να μου το κάνουν αυτό (να μου ρίξουν τη ταχύτητα οπότε problem solved).. απειλή ότι φεύγεις

Δεν πιάνει καθόλου εύκολα αυτό, σου πετάνε ενα "είστε μέσα/πανω απο το μέσο όρο ταχύτητας της περιοχης σας" και είναι καλυμμένοι, ουτε στον ΟΤΕ δεν είναι υποχρεωμένοι να το προωθήσουν αφού καλύπτεται αυτή η προϋπόθεση.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#189292 Μαζί σου αλλά όταν επί χρόνια είχα την τάδε ταχύτητα δε μπορείς ξαφνικά να μου δίνεις τη μισή

Σε μένα τελικά είχε διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο και επειδή μου είχαν παραδεχθεί ανοιχτά ότι είχαν κάνει τη μείωση της ταχύτητας για να έχω κάποια σύνδεση παρά το πρόβλημα όταν αποκαταστάθηκε η βλάβη από τον ΟΤΕ πήρα και επέμεινα να επαναφέρουν τη ταχύτητα στο μέγιστο δυνατό που μπορεί να πιάσει (λόγω απόστασης βέβαια)

Και ευτυχώς έπεσα σε υπάλληλο που μπορεσαμε να συνεννοηθούμε και το έκανε άμεσα
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#189296 Εγώ το λεω γιατι κι εγώ ξαφνικα (βλέπε έργα ΟΤΕ οπου κόπηκε καλώδιο) έχασα κάπου στο 3-4χιλιαρο ταχύτητας (απο 15-16 σε 12-13). Απο τη hol σήκωναν τα χέρια ψηλά και στο τέλος αφού τους επρηξα μου ειπαν αυτολεξεί αυτό που έγραψα. Ευτυχώς σε κάποια φαση έπεσα σε καλό τεχνικό και με τα πολλά μου κατέβασε το snr απο 9 στο 6 (ναι, δίνει κι η hol 6αρι προφίλ απο οτι φαίνεται!) και μου επιστράφηκαν τα 3-3.5 χιλιάρικα και χωρίς αποσυγχρονισμους κτλ. Αυτό βέβαια δείχνει και ποσο καλη γραμμή έχω κατα τα άλλα κι οτι με νορμάλ συνθηκες θα πρεπε να χτυπάω 20+ (ειδικα με 6αρι προφίλ)....αλλά να που αναγκαστηκα να πω κι ευχαριστώ!