elteo έγραψε:Σε_αυτό_το_στυλ?
ναι, ή με τελείες.
επίσης ίσως να είναι και αυτό που λέει ο Mark. Γενικά κάνε δοκιμές

Mark έγραψε:Ίσως είναι φτιαγμένο να δείχνει μόνο όσος φακέλους έχουν περιεχόμενο με mp3. Εγώ θα μετονόμαζα τους φακέλους CD 1/2 σε "εν λευκώ CD 1" κλπ
Aυτό σκέφτηκα κι εγώ. Μάλλον έτσι θα πορευτώ.
Αιτημα που ακυρωσε το Σαββατο γιατι "το προβλημα σας λυθηκε". Η "λυση" ηταν οτι σταθεροποιηθηκε η συνδεση μου, επειδη χαντακωσαμε τη ταχυτητα (που ομως ειχα απροβληματιστα μεχρι πριν 10 μερες) στο μισο. απο τα 18 που ειχα απροβληματιστα την ημερα αλλα μηδεν τη νυχτα, με ριξανε στα 10, σταθεροποιηθηκε η συνδεση = "λυθηκε το προβλημα".
ΥΓ πληρωνω 54ε/μηνα για το 3play με δωρο hd, και για nova full pack σκετο σε νεους πελατες θελουν 62
QsisVTS έγραψε:κι εμένα έχουν πάει να μου το κάνουν αυτό (να μου ρίξουν τη ταχύτητα οπότε problem solved).. απειλή ότι φεύγεις
Δεν πιάνει καθόλου εύκολα αυτό, σου πετάνε ενα "είστε μέσα/πανω απο το μέσο όρο ταχύτητας της περιοχης σας" και είναι καλυμμένοι, ουτε στον ΟΤΕ δεν είναι υποχρεωμένοι να το προωθήσουν αφού καλύπτεται αυτή η προϋπόθεση.
Σε μένα τελικά είχε διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο και επειδή μου είχαν παραδεχθεί ανοιχτά ότι είχαν κάνει τη μείωση της ταχύτητας για να έχω κάποια σύνδεση παρά το πρόβλημα όταν αποκαταστάθηκε η βλάβη από τον ΟΤΕ πήρα και επέμεινα να επαναφέρουν τη ταχύτητα στο μέγιστο δυνατό που μπορεί να πιάσει (λόγω απόστασης βέβαια)
Και ευτυχώς έπεσα σε υπάλληλο που μπορεσαμε να συνεννοηθούμε και το έκανε άμεσα