Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Hide My Ass
sknipper έγραψε:Εγώ έχω το hola για να μπαίνω να βλέπω κάποια κανάλια τηλεόρασης που δείχνουν μόνο στη χώρα τους. Το απενεργοποιείς όταν δεν το χρειάζεσαι, είναι ένα κουμπάκι στον browser.

KiloMeater έγραψε:ρε παιδια καμια ιδεα πως θα παρω ελληνικη IP για μιση ωριτσα να κανω κατι πραγματα μεσω ιντερνετ που με κοβει?
εχω συνδρομη στο PIA VPN και μια χαρα το δουλευω καιρο για τορρεντς, αλλα δεν εχει ελληνικούς servers
cabala10 έγραψε:Δεν είναι κρυφό, το λέει στον τρόπο λειτουργίας του. Εσύ δανείζεσαι bandwidth άλλων για να φανεί ότι είσαι από αλλού και άλλοι το δικό σου. Θέλω να ελπίζω ότι όταν το έχω στο off αυτό σταματάει και δεν μου μειώνει το διαθέσιμο bandwidth. Γιατί όμως να είναι κακό, τι κινδύνους μπορεί να περιέχει;sknipper έγραψε:Εγώ έχω το hola για να μπαίνω να βλέπω κάποια κανάλια τηλεόρασης που δείχνουν μόνο στη χώρα τους. Το απενεργοποιείς όταν δεν το χρειάζεσαι, είναι ένα κουμπάκι στον browser.το hola ειναι ενα τεραστειο botnet... congratz
(με το συμπάθιο) και σκέφτομαι για αλλαγή οθόνης του desktop μου. Τώρα χρησιμοποιώ (εδώ και 8 χρόνια) μια Eizo FlexScan S1911 σε θύρα DVI και κάρτα οθόνης Gigabyte Geforce GTX 650 Ti (2 Gb RAM). Όλα αυτά χρόνια τώρα η οθόνη λειτουργεί άψογα, δεν έχει καμμένα πίξελς κλπ. Προφανώς λόγω της εξέλιξης, τόσο η ανάλυσή της (1280x1024) όσο και ή αναλογία πλευρών (4:3) αλλά και η τεχνολογία πάνελ που φορά την καθιστούν σχετικά παρωχημένη.lazarefa έγραψε:Καλημέρα. Μου ξύνεται ο κ...ος μου(με το συμπάθιο) και σκέφτομαι για αλλαγή οθόνης του desktop μου. Τώρα χρησιμοποιώ (εδώ και 8 χρόνια) μια Eizo FlexScan S1911 σε θύρα DVI και κάρτα οθόνης Gigabyte Geforce GTX 650 Ti (2 Gb RAM). Όλα αυτά χρόνια τώρα η οθόνη λειτουργεί άψογα, δεν έχει καμμένα πίξελς κλπ. Προφανώς λόγω της εξέλιξης, τόσο η ανάλυσή της (1280x1024) όσο και ή αναλογία πλευρών (4:3) αλλά και η τεχνολογία πάνελ που φορά την καθιστούν σχετικά παρωχημένη.
Έχω διαβάσει κατά καιρούς πολύ καλά σχόλια για τις οθόνες της Dell αλλά με το ανάλογο κόστος (200-250 ευρώ σε 22-23 ίντσες). Κοιτώντας στο σκρουτζ βρήκα 2 οθόνες της ASUS οι οποίες και σε κριτικές ελλήνων αλλά και ξένων χρηστών φαίνεται να αξίζουν για τα λεφτά τους (135-150 ευρώ). Οι οθόνες είναι αυτές:
http://www.skroutz.gr/s/4263640/Asus-VS247HR.html
http://www.skroutz.gr/s/2445078/Asus-VE228HR.html
Έχετε εμπειρία από τις συγκεκριμένες; Με βάση τα χαρακτηριστικά, θεωρείτε ότι σε σχέση με την Eizo από την οποία βλέπω τώρα θα είναι η μέρα με τη νύχτα ή να κάτσω στα αυγά μου και να μαζέψω λεφτά για μια καλύτερη οθόνη τύπου Dell ή/και κάτι άλλο;
QsisVTS έγραψε:καλύτερα να πας σε dell λόγω εγγύησης, στην asus αν θυμάμαι καλά θα πρέπει η οθόνη να πάει έξω να επισκευαστεί

lazarefa έγραψε:Καλημέρα. Μου ξύνεται ο κ...ος μου(με το συμπάθιο) και σκέφτομαι για αλλαγή οθόνης του desktop μου. Τώρα χρησιμοποιώ (εδώ και 8 χρόνια) μια Eizo FlexScan S1911 σε θύρα DVI και κάρτα οθόνης Gigabyte Geforce GTX 650 Ti (2 Gb RAM). Όλα αυτά χρόνια τώρα η οθόνη λειτουργεί άψογα, δεν έχει καμμένα πίξελς κλπ. Προφανώς λόγω της εξέλιξης, τόσο η ανάλυσή της (1280x1024) όσο και ή αναλογία πλευρών (4:3) αλλά και η τεχνολογία πάνελ που φορά την καθιστούν σχετικά παρωχημένη.
Έχω διαβάσει κατά καιρούς πολύ καλά σχόλια για τις οθόνες της Dell αλλά με το ανάλογο κόστος (200-250 ευρώ σε 22-23 ίντσες). Κοιτώντας στο σκρουτζ βρήκα 2 οθόνες της ASUS οι οποίες και σε κριτικές ελλήνων αλλά και ξένων χρηστών φαίνεται να αξίζουν για τα λεφτά τους (135-150 ευρώ). Οι οθόνες είναι αυτές:
http://www.skroutz.gr/s/4263640/Asus-VS247HR.html
http://www.skroutz.gr/s/2445078/Asus-VE228HR.html
Έχετε εμπειρία από τις συγκεκριμένες; Με βάση τα χαρακτηριστικά, θεωρείτε ότι σε σχέση με την Eizo από την οποία βλέπω τώρα θα είναι η μέρα με τη νύχτα ή να κάτσω στα αυγά μου και να μαζέψω λεφτά για μια καλύτερη οθόνη τύπου Dell ή/και κάτι άλλο;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]