Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#189009 Hide My Ass
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
drdino έγραψε:Hide My Ass

Ενδιαφέρον, αλλά με πήρε μέχρι τη μέση.
Θέλω να μπω στη microsoft να κατεβάσω κάτι, μιλάω δύο μέρες με το support και τελικά ήττα Μου λένε πρέπει να το κάνεις με ελληνική IP.
Το hma με πήγε μέχρι ένα σημείο αλλά μετά κολλάει, κάτι account verifications δεν παίζουν....
Απελπισία, θα το παρατήσω, έχω φάει ατελείωτες ώρες δύο μέρες τώρα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#189033 Εγώ έχω το hola για να μπαίνω να βλέπω κάποια κανάλια τηλεόρασης που δείχνουν μόνο στη χώρα τους. Το απενεργοποιείς όταν δεν το χρειάζεσαι, είναι ένα κουμπάκι στον browser.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
sknipper έγραψε:Εγώ έχω το hola για να μπαίνω να βλέπω κάποια κανάλια τηλεόρασης που δείχνουν μόνο στη χώρα τους. Το απενεργοποιείς όταν δεν το χρειάζεσαι, είναι ένα κουμπάκι στον browser.

το hola ειναι ενα τεραστειο botnet... congratz :lol:
Άβαταρ μέλους
By gakost
KiloMeater έγραψε:ρε παιδια καμια ιδεα πως θα παρω ελληνικη IP για μιση ωριτσα να κανω κατι πραγματα μεσω ιντερνετ που με κοβει?

εχω συνδρομη στο PIA VPN και μια χαρα το δουλευω καιρο για τορρεντς, αλλα δεν εχει ελληνικούς servers

3 λύσεις μπορώ να σκεφτώ.

1) Η μπακαλίστικη αλλά εύκολη: Μπαίνεις με teamviewer στο PC ενός φίλου ή συγγενή και γίνετε η δουλειά.
2) Πιο advanced: Βρίσκεις έναν ανώνυμο proxy με ελληνική IP και γίνετε η δουλειά με λίγα κλικ στον browser. Θα μου πεις που να τον βρεις.... υπάρχουν λίστες , δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον να σου πω αυτοί που είχα δεν δουλεύουν. Επίσης να ξέρεις ότι ότι δεν είναι καλή ιδέα για ευαίσθητα δεδομένα, αυτός που παρέχει την υπηρεσία έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου τις κίνησης σου αν θέλει.
3) Καλή αλλά θα παιδευτέις να το κάνεις: Βάζεις το Tor και ρυθμίζεις να έχεις exit node στην Ελλάδα. Ο browser που σου δίνει έχει πολλά πράγματα κομμένα για να σε διατηρήσει ανώνυμο, αν θέλεις να δουλέψεις με άλλο θέλει και εκεί ρυθμίσεις.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#189046 Ευχαριστώ, θα κοιτάξω την τελευταία μπας και δουλέψει. Αν όχι θα πω σε κάνα φιλο να μπει στο account μου να κάνει τη δουλειά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
cabala10 έγραψε:
sknipper έγραψε:Εγώ έχω το hola για να μπαίνω να βλέπω κάποια κανάλια τηλεόρασης που δείχνουν μόνο στη χώρα τους. Το απενεργοποιείς όταν δεν το χρειάζεσαι, είναι ένα κουμπάκι στον browser.
το hola ειναι ενα τεραστειο botnet... congratz :lol:
Δεν είναι κρυφό, το λέει στον τρόπο λειτουργίας του. Εσύ δανείζεσαι bandwidth άλλων για να φανεί ότι είσαι από αλλού και άλλοι το δικό σου. Θέλω να ελπίζω ότι όταν το έχω στο off αυτό σταματάει και δεν μου μειώνει το διαθέσιμο bandwidth. Γιατί όμως να είναι κακό, τι κινδύνους μπορεί να περιέχει;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#189074 Παρακολουθώ τις τιμές κάποιων αντικειμένων που με ενδιαφέρουν (SSD, UPS, laptop) στο Amazon. Πολύ καλές τιμές στις αρχές Νοεμβρίου. Καθώς πλησιάζει η μαύρη Παρασκευή όλο και ακριβαίνουν αντί να φτηναίνουν. Υποθέτω ότι θα τα ρίξουν λίγο την Παρασκευή για να νιώσουμε ότι μας κάνουν χάρη....
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
#189088 Καλημέρα. Μου ξύνεται ο κ...ος μου :lipsealed: (με το συμπάθιο) και σκέφτομαι για αλλαγή οθόνης του desktop μου. Τώρα χρησιμοποιώ (εδώ και 8 χρόνια) μια Eizo FlexScan S1911 σε θύρα DVI και κάρτα οθόνης Gigabyte Geforce GTX 650 Ti (2 Gb RAM). Όλα αυτά χρόνια τώρα η οθόνη λειτουργεί άψογα, δεν έχει καμμένα πίξελς κλπ. Προφανώς λόγω της εξέλιξης, τόσο η ανάλυσή της (1280x1024) όσο και ή αναλογία πλευρών (4:3) αλλά και η τεχνολογία πάνελ που φορά την καθιστούν σχετικά παρωχημένη.
Έχω διαβάσει κατά καιρούς πολύ καλά σχόλια για τις οθόνες της Dell αλλά με το ανάλογο κόστος (200-250 ευρώ σε 22-23 ίντσες). Κοιτώντας στο σκρουτζ βρήκα 2 οθόνες της ASUS οι οποίες και σε κριτικές ελλήνων αλλά και ξένων χρηστών φαίνεται να αξίζουν για τα λεφτά τους (135-150 ευρώ). Οι οθόνες είναι αυτές:
http://www.skroutz.gr/s/4263640/Asus-VS247HR.html
http://www.skroutz.gr/s/2445078/Asus-VE228HR.html

Έχετε εμπειρία από τις συγκεκριμένες; Με βάση τα χαρακτηριστικά, θεωρείτε ότι σε σχέση με την Eizo από την οποία βλέπω τώρα θα είναι η μέρα με τη νύχτα ή να κάτσω στα αυγά μου και να μαζέψω λεφτά για μια καλύτερη οθόνη τύπου Dell ή/και κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#189090 καλύτερα να πας σε dell λόγω εγγύησης, στην asus αν θυμάμαι καλά θα πρέπει η οθόνη να πάει έξω να επισκευαστεί
Άβαταρ μέλους
By gakost
#189096 Εγώ έχω μια u2414 κανα 2 χρόνια τώρα θα είναι. Είμαι υπερευχαριστημένος να σου πω. Η άποψη μου είναι να κρατήσεις τα χρήματα σου, εκτός και αν σου χρειάζεται το 16:9 ή το HD. Σε κανένα χρόνο θα λες ρε γμτ να είχα μια 4κ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
lazarefa έγραψε:Καλημέρα. Μου ξύνεται ο κ...ος μου :lipsealed: (με το συμπάθιο) και σκέφτομαι για αλλαγή οθόνης του desktop μου. Τώρα χρησιμοποιώ (εδώ και 8 χρόνια) μια Eizo FlexScan S1911 σε θύρα DVI και κάρτα οθόνης Gigabyte Geforce GTX 650 Ti (2 Gb RAM). Όλα αυτά χρόνια τώρα η οθόνη λειτουργεί άψογα, δεν έχει καμμένα πίξελς κλπ. Προφανώς λόγω της εξέλιξης, τόσο η ανάλυσή της (1280x1024) όσο και ή αναλογία πλευρών (4:3) αλλά και η τεχνολογία πάνελ που φορά την καθιστούν σχετικά παρωχημένη.
Έχω διαβάσει κατά καιρούς πολύ καλά σχόλια για τις οθόνες της Dell αλλά με το ανάλογο κόστος (200-250 ευρώ σε 22-23 ίντσες). Κοιτώντας στο σκρουτζ βρήκα 2 οθόνες της ASUS οι οποίες και σε κριτικές ελλήνων αλλά και ξένων χρηστών φαίνεται να αξίζουν για τα λεφτά τους (135-150 ευρώ). Οι οθόνες είναι αυτές:

Έχετε εμπειρία από τις συγκεκριμένες; Με βάση τα χαρακτηριστικά, θεωρείτε ότι σε σχέση με την Eizo από την οποία βλέπω τώρα θα είναι η μέρα με τη νύχτα ή να κάτσω στα αυγά μου και να μαζέψω λεφτά για μια καλύτερη οθόνη τύπου Dell ή/και κάτι άλλο;

Dell all the way......έσκασα περίπου 400€ για μια U2410 πριν 3-4 χρόνια αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα, για μένα η οθόνη είναι από τα σημαντικότερα περιφερειακά αν όχι το σημαντικότερο και κάτι που αγοράζεις σχετικά σπάνια οπότε καλό είναι να πάρεις το καλύτερο που μπορείς.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
QsisVTS έγραψε:καλύτερα να πας σε dell λόγω εγγύησης, στην asus αν θυμάμαι καλά θα πρέπει η οθόνη να πάει έξω να επισκευαστεί

H Asus έχει τώρα service στην χώρα μας νομίζω...
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
lazarefa έγραψε:Καλημέρα. Μου ξύνεται ο κ...ος μου :lipsealed: (με το συμπάθιο) και σκέφτομαι για αλλαγή οθόνης του desktop μου. Τώρα χρησιμοποιώ (εδώ και 8 χρόνια) μια Eizo FlexScan S1911 σε θύρα DVI και κάρτα οθόνης Gigabyte Geforce GTX 650 Ti (2 Gb RAM). Όλα αυτά χρόνια τώρα η οθόνη λειτουργεί άψογα, δεν έχει καμμένα πίξελς κλπ. Προφανώς λόγω της εξέλιξης, τόσο η ανάλυσή της (1280x1024) όσο και ή αναλογία πλευρών (4:3) αλλά και η τεχνολογία πάνελ που φορά την καθιστούν σχετικά παρωχημένη.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις...Μάλλον θα κάτσω στα αυγά μου αναμένοντας...