Δήθεν και καλά για να σου παρέχουν ευκολίες, υπηρεσίες και τον αράπη που θα κάνει αέρα, τα μικρά τους μηχανήματα σ-έ-ρ-ν-ο-ν-τ-α-ι. Όχι απαραίτητα format, αλλά ένα καλό γερό uninstall session (σε admin level) χρειάζεται οπωσδήποτε
BASSstarlet έγραψε:Άλλαξε δωμάτιο σε pc και ρούτερ.
Κάνε virus/malware scan.
).
. Το βραδυ μαλλον θα πεφτω για υπνο
Mark έγραψε:Πήρε ένας φίλος ένα Laptop lenovo με 400€ και το έφερε να το "φτιάξουμε". Αυτό εδώ : http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-G50-70-i3-4GB-500GB-W8-1.1092938.html..............
Dodger έγραψε:Mark έγραψε:Πήρε ένας φίλος ένα Laptop lenovo με 400€ και το έφερε να το "φτιάξουμε". Αυτό εδώ : http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-G50-70-i3-4GB-500GB-W8-1.1092938.html..............
Πέρα από όλα τ'άλλα, σαν λάπτοπ αξίζει τα λεφτά του; Με μια προσθήκη SSD?
Mark έγραψε:Η πρώτη εντύπωση από το Lenovo είναι απόλυτα θετική. Δεν το έχω δουλέψει πολύ βέβαια, αλλά μου αρέσει σαν κατασκευή, έχει ωραίο πληκτρολόγιο, καλούτσικη οθόνη, και μετά από καθαρή εγκατάσταση πάει σφαίρα. Και φυσικά αγοράστηκε μετά από δικιά μου προτροπή να βρει κάτι που θα έχει έναν καλούτσικο επεξεργαστή χωρίς ωστόσο να ενσωματώνει ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Προορίζεται να δουλευτεί από άτομο που το χρησιμοποιεί ελάχιστα και για αρκετά ελαφριές εργασίες. Το προηγούμενό του που χάλασε ήταν ένα Fujitsu Siemens με Core2Duo και κάρτα GeForce 8600GS, η οποία και τα έφτυσε (η γνωστή βλακεία με τις συγκεκριμένες mxm που καίγονταν). Με αυτό πέρασε 9 χρόνια...
Όσο για τον SSD, προσωπικά σκέφτομαι να τον εγκαταλείψω σαν ιδέα. Στο δικό μου το σταθερό που είναι με έναν διπύρηνο pentium και 8gb ram και έναν WD black 1TB, τα 10άρια φορτώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τώρα τα εγκαθιστώ και στο λάπτοπ να δούμε πως πάνε.

Mark έγραψε:Όσο για τον SSD, προσωπικά σκέφτομαι να τον εγκαταλείψω σαν ιδέα. Στο δικό μου το σταθερό που είναι με έναν διπύρηνο pentium και 8gb ram και έναν WD black 1TB, τα 10άρια φορτώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τώρα τα εγκαθιστώ και στο λάπτοπ να δούμε πως πάνε.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]