Απο τι καταλαβα με μενα, δεν πρεπει να τα σκας πολυ για τβ..Η τεχνολογια τρεχει πολυ γρηγορα και οι τιμες πεφτουν!
Υπεραναλύουν τα πάντα, το απόλυτο μαύρο, το απόλυτο λευκό, κίνηση εικόνας, κρυστάλλινος ήχος, κτλ. Εγώ απλώς εμπιστεύομαι τα μάτια μου και θέλω να δω αυτό που θα αγοράσω.
g8777 έγραψε:
Όταν ρωτάει καποιος "ποια 40αρα να πάρω για το δωμάτιο" και αρχίζει ο αμανες " Είσαι ΤΡΕΛΛΟΣ; 40 αρα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 55" ε τότε τι να λεμε.. Άσε το σπρωξιμο σε τσαμσουνγκ..
Όταν παίζουμε με 24αρες στους 50 πόντους θέαση, είναι υπερβολή η 40αρα σ' ένα νορμάλ υπνοδωμάτιο με θέαση στα 2-2,5μ?
Deleted User 1 έγραψε:Για μισό λεπτάκι ρε παίδες. Επειδή δηλαδή πριν 15 χρόνια είχαμε 14αρα CRT στο υπνοδωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι ήταν το βέλτιστο? Γιατί αν έχω χώρο και απόσταση να μην πάρω τις μαξ ίντσες? Χώρια που είναι κοινά αποδεκτό ότι οι ίντσες συνηθίζονται.Όταν παίζουμε με 24αρες στους 50 πόντους θέαση, είναι υπερβολή η 40αρα σ' ένα νορμάλ υπνοδωμάτιο με θέαση στα 2-2,5μ?
Deleted User 1 έγραψε: Όταν παίζουμε με 24αρες στους 50 πόντους θέαση, είναι υπερβολή η 40αρα σ' ένα νορμάλ υπνοδωμάτιο με θέαση στα 2-2,5μ?
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]