Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#187281 Αλλος ενας φιλος της lg (life is good)
:s_tongue

Απο τι καταλαβα με μενα, δεν πρεπει να τα σκας πολυ για τβ..Η τεχνολογια τρεχει πολυ γρηγορα και οι τιμες πεφτουν! :oops:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#187396 Ισχύει. Στο forum που έγραψα στη προηγούμενη σελίδα (avclub.gr) υπάρχουν πολλοί audio-visual freaks :metalo: Υπεραναλύουν τα πάντα, το απόλυτο μαύρο, το απόλυτο λευκό, κίνηση εικόνας, κρυστάλλινος ήχος, κτλ. Εγώ απλώς εμπιστεύομαι τα μάτια μου και θέλω να δω αυτό που θα αγοράσω.

LG rules :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#187968 Αρχές του έτους πήρα την samsung ue40h6400 για το δωμάτιο. Είχα παρατηρήσει ότι στις lg το μαύρο ήταν γκρι σε σύγκριση με αυτό των sammy.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#187979 Καλά κάνει η lg. Μην τα βλέπουμε και όλα μαύρα στην ζωή μας. 50 αποχρώσεις του γκρι. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By g8777
#188002 Στις lg απλα δεν υφίσταται μαύρο. Που ναι κάτι Kuro να διδαξουν μπαλιτσα.
Α και κάτι για το φόρουμ που αναφερθηκε.
Όταν ρωτάει καποιος "ποια 40αρα να πάρω για το δωμάτιο" και αρχίζει ο αμανες " Είσαι ΤΡΕΛΛΟΣ; 40 αρα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 55" ε τότε τι να λεμε.. Άσε το σπρωξιμο σε τσαμσουνγκ..
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#188091 Καλά ναι, αυτό με τις ίντσες και την απόσταση είναι τρομερό. Δεν μου κάνει όμως εντύπωση, μιας και είναι κολλημένοι -με την καλή έννοια. Όταν όμως και ο άλλος θέλει να βλέπει τη Νικολούλη στο δωμάτιο και ψάχνει 42άρα, ενώ μέχρι πέρυσι είχε 27αρα CRT, ε το θέλει το δούλεμα του.

Από κει και πέρα, όντως σπρώχνουν κάποιες μάρκες. Την LG που είχα πάρει το 2008, 3 συγκεκριμένα άτομα την έβγαζαν άχρηστη. Καλοπροαίρετα θα μπω ότι είτε εμένα μου έπεσα καλό κομμάτι είτε αυτοί πέσανε σε χάλια παρτίδα. Κακοπροαίρετα θα πω πως ήταν βαλτοί. όπως και το παραπάνω με τις LG και το μαύρο δεν ισχύει. ΟΚ, δεν είναι Kuro (κορυφαίο μοντέλο), ούτε έχουν την εικόνα των Plasma, αλλά είναι ΠΟΛΥ τίμιες γι'αυτά που προσφέρουν. Τώρα, αν κάποιος κάτσει σε 65άρα στο μισό μέτρο, θα δει πολλά. Αν καθήσει στα 4-5 μέτρα θα απολάυσει οτιδήποτε δει.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:
Όταν ρωτάει καποιος "ποια 40αρα να πάρω για το δωμάτιο" και αρχίζει ο αμανες " Είσαι ΤΡΕΛΛΟΣ; 40 αρα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 55" ε τότε τι να λεμε.. Άσε το σπρωξιμο σε τσαμσουνγκ..

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188105 Για μισό λεπτάκι ρε παίδες. Επειδή δηλαδή πριν 15 χρόνια είχαμε 14αρα CRT στο υπνοδωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι ήταν το βέλτιστο? Γιατί αν έχω χώρο και απόσταση να μην πάρω τις μαξ ίντσες? Χώρια που είναι κοινά αποδεκτό ότι οι ίντσες συνηθίζονται. :shifty: Όταν παίζουμε με 24αρες στους 50 πόντους θέαση, είναι υπερβολή η 40αρα σ' ένα νορμάλ υπνοδωμάτιο με θέαση στα 2-2,5μ?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Για μισό λεπτάκι ρε παίδες. Επειδή δηλαδή πριν 15 χρόνια είχαμε 14αρα CRT στο υπνοδωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι ήταν το βέλτιστο? Γιατί αν έχω χώρο και απόσταση να μην πάρω τις μαξ ίντσες? Χώρια που είναι κοινά αποδεκτό ότι οι ίντσες συνηθίζονται. :shifty: Όταν παίζουμε με 24αρες στους 50 πόντους θέαση, είναι υπερβολή η 40αρα σ' ένα νορμάλ υπνοδωμάτιο με θέαση στα 2-2,5μ?

Υπερβολή όχι, τέτοια έχω και εγώ, αλλά υπάρχει και το θέμα του viewing angle και το πεδίο του ματιού, δεν έχει νόημα να σε κουράζει η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο επειδή είναι μεγαλύτερη από το οπτικό σου πεδίο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188116 Ε άμα είναι άμπαλος ο άλλος και δεν ξέρει να τη βάλει και την πάρει με το στανιό τότε τι φταίνε αυτοί που λένε ίντσες ιντσες ίντσες? Κι εγώ στο wc δεν θα βαζα 40αρα. Στο υπνοδωμάτιο που έχω 32αρα την έχω κόψει και δεν ανοίγει καν γιατί μετά την 55αρα στο σαλόνι μου βγάζει τα μάτια η μικρή. Είναι και HD Ready και καίει τσάμπα ρεύμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188141 Κι εγώ στην κουζίνα έχω 19αρα 16:9 ότι πρέπει για να συνοδεύει τα γιουβαρλάκια! :eat:

Βέβαια άμα έχει κάνα ματς φορτώνω τα πιατικά και στρώνομαι στο σαλόνι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Deleted User 1 έγραψε: Όταν παίζουμε με 24αρες στους 50 πόντους θέαση, είναι υπερβολή η 40αρα σ' ένα νορμάλ υπνοδωμάτιο με θέαση στα 2-2,5μ?

Για πηγαινε πες το αυτο στο φορουμ που λεμε..Βαν και ξυλο μεχρι να θυμηθεις τοτε που ετρεχες πισω απο τον Ανδρεα τον Ζαφειροπουλο για τσαμπα Ζητα Ελλας. :innocent:

Το θεμα ξες ποιο ειναι ; Οτι το μονο κριτηριο που τιθεται για επιλογη ιντσων ειναι η αποσταση θεασης. Ουτε η διαμορφωση του δωματιου, ουτε η καταναλωση , ουτε το μπατζετ. Με αποτελεσμα να δινουν χ ευρω και να αγοραζουν 55αρια-τερατα με υποδεεστερα σπεκς απο αλλες σε χαμηλοτερες ιντσες. Ασε το οπτικο αποτελεσμα (να μπαινεις σε δωματιο 25 τετραγωνικων και το μισο να ειναι φωτοβολταϊκο παρκο).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#188154 I agree with g.

32 και πολυ ειναι.. Μια χαρα βλεπεις..
Το υπνοδωματιο ειναι για υπνο ξεκουραση και..ε g μου??? :inlove: