- 17 Νοέμ 2015, 12:11
Προέρχομαι από RAV4 που μου κόστισε 36.000 ευρώ το 2007 και το έδωσα μιας και είχα γίνει συνεταίρος με το Δημόσιο για ένα οικονομικοτερο. Επίσης από το 1999 και μετά είχα μόνο Toyota (εχω και ένα Yaris diesel)
Αγορασα πριν από 1 χρόνο το νέο QQ (1,5 diesel, έκδοση Accenta Premium) που μου πήγε μαζί με κάποια έξτρα και επέκταση εγγύησης 27.000 ευρώ)
Το αμάξι είναι οικονομικό σαν χρήση και κατοχή και υποκειμενικά όμορφο (αυτά τα 2 με τράβηξαν)
Κατά τα λοιπά είναι ΠΟΛΥ κατώτερο τοσο των προσδοκιών όσο και συγκρινόμενο με ότι άλλο είχα.
Το Yaris μου αφήνει καλύτερη αίσθηση.
Ψεύτικη κατασκευή, δίκτυο και service πολύ κατώτερο της ΤΟΥΟΤΑ, κακή ποιότητα συναρμογής και κατασκευής. Τριξιματα, θόρυβοι, χρώμα που σημαδεύει με το παραμικρό, διάφορα μικρομηχανικά και ανακλήσεις που φτιάχνονται μεν αλλά ταλαιπωρούν στα συνεργεία .... Αν για το πακέτο αυτό είχα πληρώσει 20 και όχι 27 χιλιάδες θα παράβλεπα πολλά από τα παραπάνω. Δυστυχώς όμως το value for money είναι χαμηλό ή μπορεί και εγώ να είμαι καλομαθημένος από την ΤΟΥΟΤΑ.
Γι' αυτό και προτείνω το vitara που είναι αρκετά φθηνότερο οποτε δεν θα αισθανθεί κανείς ότι τον "έκλεψαν".
Αν τώρα κάποιος εξακολουθεί να του αρέσει το QQ ας πάρει ότι πιο φθηνό (1,2 βενζίνη επίπεδο εξοπλισμού energy να μην το χρυσοπληρώσει κιόλας)
Μακάρι να είχε αυτοκίνητο στην κατηγορία η ΤΟΥΟΤΑ να μην είχα μπλέξει αλλά δυστυχώς δεν έχει ακόμα!
Επίσης αν είχα πάλι διάθεση να πετάξω λεφτά στο δρόμο (όπως έκανα το 2007) θα κοίταζα και την νέα X1 όπου και καλά γράφοντα και BMW είναι!