Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#186874 Ειχα γραψει 26.000 ταβανι τελικη τιμη και με βια λιγο παραπανω...
Πλεον θα ελεγα καπως λιγοτερα...
Εξακολουθει ομως η μεγαλη ασταθεια σε καθε πτυχη της καθημερινοτητας να αναβαλλει την οριστικη αποφαση. Δεν υπαρχει βιασυνη οποτε μπορουμε ανετα να συζηταμε τοσο για το προκειμενο οσο κςι γενικοτερα...
Τελευταία επεξεργασία από kubiak και 16 Νοέμ 2015, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#186881 HF, οπως εγραψα και στο αρχικο μηνυμα, μονο καινουριο... (εκτος αν προκυψει αμεση αναγκη οποτε θα παμε με ο,τι αγοραζει η τσεπη μας την εκαστοτε στιγμη)
Άβαταρ μέλους
By drenie
#186888 ετσι οπως το βλεπω... θα μπορουσες να πας στο Suzuki Vitara(που σε αυτα τα χρηματα μαλλον παιρνεις μια πολυ πλουσια εκδοση) , στο Renegade (που στα 26000 μπορεις να βαλεις ως εξτρα και τα xenon που θες και την ρεζερβα) που εχει και καλο υψος για τους πισω ισως το καλυτερο στην κατηγορια του, στο 500Χ (αν και εχει το ιδιο μεγεθος σε αποθηκευτικο χωρο εχει διαφορετικη διαμορφωση οποτε το κανει πιο δυσχρηστο) και στο καινουργιο HRV απλα δεν ξερω τι παιζει με τα εξτρα του.

Για το QQ δεν λεω γιατι καταλαβα οτι δεν σε ψηνει ιδιαιτερα.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#187096 Παντως οδηγησα το 500χ βενζινη με 140 αλογα και με εντυπωσιασε!!! Τι ωραιο αμαξακι!! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By skous
iceman έγραψε:Ως κάτοχος του νέου qq θα σου έλεγα να προτιμήσεις το νέο vitara.

Τόσο χάλια; Γιατί;;
Άβαταρ μέλους
By iceman
#187192 Προέρχομαι από RAV4 που μου κόστισε 36.000 ευρώ το 2007 και το έδωσα μιας και είχα γίνει συνεταίρος με το Δημόσιο για ένα οικονομικοτερο. Επίσης από το 1999 και μετά είχα μόνο Toyota (εχω και ένα Yaris diesel)
Αγορασα πριν από 1 χρόνο το νέο QQ (1,5 diesel, έκδοση Accenta Premium) που μου πήγε μαζί με κάποια έξτρα και επέκταση εγγύησης 27.000 ευρώ)
Το αμάξι είναι οικονομικό σαν χρήση και κατοχή και υποκειμενικά όμορφο (αυτά τα 2 με τράβηξαν)
Κατά τα λοιπά είναι ΠΟΛΥ κατώτερο τοσο των προσδοκιών όσο και συγκρινόμενο με ότι άλλο είχα.
Το Yaris μου αφήνει καλύτερη αίσθηση.
Ψεύτικη κατασκευή, δίκτυο και service πολύ κατώτερο της ΤΟΥΟΤΑ, κακή ποιότητα συναρμογής και κατασκευής. Τριξιματα, θόρυβοι, χρώμα που σημαδεύει με το παραμικρό, διάφορα μικρομηχανικά και ανακλήσεις που φτιάχνονται μεν αλλά ταλαιπωρούν στα συνεργεία .... Αν για το πακέτο αυτό είχα πληρώσει 20 και όχι 27 χιλιάδες θα παράβλεπα πολλά από τα παραπάνω. Δυστυχώς όμως το value for money είναι χαμηλό ή μπορεί και εγώ να είμαι καλομαθημένος από την ΤΟΥΟΤΑ.
Γι' αυτό και προτείνω το vitara που είναι αρκετά φθηνότερο οποτε δεν θα αισθανθεί κανείς ότι τον "έκλεψαν".
Αν τώρα κάποιος εξακολουθεί να του αρέσει το QQ ας πάρει ότι πιο φθηνό (1,2 βενζίνη επίπεδο εξοπλισμού energy να μην το χρυσοπληρώσει κιόλας)
Μακάρι να είχε αυτοκίνητο στην κατηγορία η ΤΟΥΟΤΑ να μην είχα μπλέξει αλλά δυστυχώς δεν έχει ακόμα!
Επίσης αν είχα πάλι διάθεση να πετάξω λεφτά στο δρόμο (όπως έκανα το 2007) θα κοίταζα και την νέα X1 όπου και καλά γράφοντα και BMW είναι!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#187199 popolare τα μτχ του Σπανού έχουν κάποια επιπλέον εγγύηση;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#187214 Ως ανταγωνιστής όμως πρέπει να ξέρεις.
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#187571 Aυτη την εποχη παντως, το 1,200αρι QQ βενζινη με το ενδιαμεσο (και ουσιαστικα πληρες imo) εξοπλιστικο πακετο accenta, βγαινει στα 21κ ευρω.
Εχοντας κανει μικρη βολτα με το 1,500αρι Diesel αλλα και με το 1,200αρι, εφοσον τα διανυθεντα χλμ δεν ειναι πολλα παραπανω απο 15κ περιπου το χρονο, θεωρω οτι το 1,200αρι αποτελει αρκετα καλη περιπτωση στα χρηματα αυτα.

Αλλιως σε καινουργιο παντα, εαν υπηρχε η αναγκη για πετρελαιο, θα κοιταζα το 500Χ 1,6 multijet, το οποιο με επισης καλο εξοπλισμο (cross) φτανει περιπου στα 21,5κ ευρω. Η πλουσια εκδοση Cross plus αντιστοιχα, φτανει στα 23κ ευρω, και γενικοτερα η Fiat εχει και ιδιαιτερα ανταγωνιστικο χρηματοδοτικο προγραμμα.

Το 1,600αρι πετρελαιο στην εκδοση cross, που ηταν του td, μoυ ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις συνολικα...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:popolare τα μτχ του Σπανού έχουν κάποια επιπλέον εγγύηση;

Δίνει 2 χρόνια νομίζω. Όταν είχα πάρει το si τόσο μου είχε δώσει.