Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Geo f1 έγραψε:Ηταν κλοκαρισμενο αλλα το γυρισα μαμα. Θα ποσταρω μετα απο το pc.
Qsis τσα....
Εικόνα

< 3

Geo με γεια το 45ο φλασακι

το πιατο πρεπει να ειναι μεγαλυτερης ηλικιας απο εσενα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#187029 νιώθω ότι μερικές φορές σου κάνω κακό :hmmm:

τουλάχιστον σε αυτό θα μπαίνουν γρήγορα οι ταινίες σου

επίσης πριν παραπονεθείς, να πω ότι τις ταχύτητες που λέει επάνω θα τις πιάσεις μόνο αν διαβάζεις και γράφεις σε ssd, από απλό σκληρό θα παίζεις στο 100αρικο γιατί δε μπορούν παραπάνω
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#187030 Εγώ ο φτωχομπινές έχω ένα access point/repeater TP-Link. Στο παλιό σπίτι το είχα συνδεδεμένο με ethernet στο router και το είχα σε Bridge mode. Εδώ όμως δεν θέλω να κάνω ακόμα τρύπες και θέλω να το σετάρω σαν repeater, δλδ να ενισχύσω το σήμα έχοντάς το σε άλλο δωμάτιο ΑΣΥΡΜΑΤΑ. Κανένα mode δεν δουλεύει, ούτε repeater, ούτε universal repeater ούτε Bridge. Μόνο αν έχω κουμπωμένο ETH πάνω.

Αυτό είναι αλλά σε παλαιότερη έκδοση, χωρίς βούλες http://www.tp-link.com/lb/products/deta ... 801ND.html
Αυτό δηλαδή http://www.awd-it.co.uk/tp-link-tl-wa80 ... point.html

Router έχω ένα ZTE της Wind.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#187037 Άσε ρε φτωχομπινέ... :lol:
Repeater αν το βάλεις το γνωρίζεις ότι θα έχεις το μισό bandwidth, ε;
Γιατί δεν παίζεις με powerline; Αν θυμάμαι καλά δεν είχες ένα ζεύγος;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Κάτι του πες τωρα..
Αφού το παιδί είναι κλασης Καραγιαννης-Καρατζοπουλος στα πισι.

ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΔΙ, ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΩΤΙΑ.

(Δωστο στη Μερκελ να ξεχρεωσουμε.Η μάλλον θα περάσω με το Ντατσουν αύριο να το φορτώσω. Θα φέρω και καναν κοπρο να νιωσει γυναίκα το κοπροσκυλο).

κλαιω!!
Άβαταρ μέλους
By Mark
Dimitris_P έγραψε:Μπροστά στον Geo δεν πιάνω μία :P
Ναι έχω

Ναι, καλά.. :lol: :twisted:

Όπως είχες λοιπόν στο άλλο το tp-link με ethernet, γιατί δεν κάνεις το ίδιο χρησιμοποιώντας τα powerlines για να μην τρυπήσεις;

Το ρούτερ σε πιο δωμάτιο το έχεις βάλει και δεν πιάνεις καλά; Εγώ με το ίδιο, το έχω βάλει περίπου στο κέντρο του σπιτιού και πιάνω σε 2 ορόφους. Καμιά φορά στο δωμάτιό μου που είναι το πιο απομακρυσμένο ας πούμε κάνει κάτι νερά, αλλά γενικώς παίζει. Και έχω το Powerline για να δίνω στο PC.
Άβαταρ μέλους
By kacey
kacey έγραψε:Help: δυο μερες τωρα, χανω το ιντερνετ (forthnet) γυρω στις 12 το βραδυ και το επομενο πρωι επανερχεται, χωρις να πειραξω τιποτα πριν και μετα. Ξαφνικα χανεται η συνδεση, και ολο το βραδυ παιζει το εξης: συγχρονιζει, συνδεεεται, αποσυγχρονιζει και χανει τη συνδεση μετα απο ~10 δευτερολεπτα. Εχουν δοκιμαστει δυο ιδια ρουτερ και ενα διαφορετικο, συνολο 3. Καμμια ιδεα?

1) Η Forthnet βλεπει ενα βραχυκυκλωμα στη γραμμη μου, αλλα α) το εχω καιρο τωρα και β) υπαρχει ολη μερα, ενω το προβλημα προκυπτει μονο το βραδυ

2) πριν ~15 μερες ειχε ερθει τεχνικος της forthnet και ειχε τσεκαρει, γιατι δεν ειχα τηλεφωνο ενω ειχα νετ (ενω τωρα το αναποδο), και τα ειχε βρει ολα οκ μεχρι το δικο της σημειο ευθυνης. Οποτε τωρα σηκωνει τα χερια ψηλα.

Ηρθε ηλεκτρολογος που ασχολειται με τετοια, με μηχανακια μετρησεων κλπ
Βρηκε σφαλματα στο καλωδιο που χρησιμοποιουσα.
Μου συνδεσε αλλο ζευγος που υπηρχε στη πριζα, το οποιο δεν εβγαζε σφαλματα, μου ανεβασε τη ταχυτητα απο τα 13κατι στα 15.5, και το οποιο η ιδια η Forthnet βλεπει ως πεντακαθαρο.

Αποτελεσμα, το ιδιο: ενω κατα τη διαρκεια της μερας εχω μια χαρα συνδεση, αποψε καποια στιγμη αναμεσα στις 10-3 επεσε η συνδεση και κανει τα ιδια ακριβως. Συγχρονιζει (στη νεα, καλυτερη ταχυτητα), συνδεεται και μετα απο 10 δευτερολεπτα ξαναπεφτει. Η Forthnet τωρα που εχω προβλημα συνεχιζει να βλεπει τη γραμμη (το νεο καλωδιο) πεντακαθαρη, αλλα "να ξαναφερω το τεχνικο να ελεγξει απο που περναει το καλωδιο γιατι μπορει να υπαρχει κατι - πχ ρευμα - κοντα του και το ενοχλει". Μονο τη νυχτα, και ενω τη βλεπουν πεντακαθαρη.

Στο "στειλτε τεχνικο του οτε να τσεκαρει το κουτι του ΟΤΕ που δεν μπορουμε να βαλουμε χερι εμεις" που τους ειπα, η απαντηση ηταν "δεν μπορει ο τεχνικος να ερθει βραδυ που εχετε το προβλημα, οποτε τι να δει".

Τι σκατα να κανω?

α) Να τραβηξω ενα καλωδιο απο το κατανεμητη της πολυκατοικιας, απ΄ευθειας στη πριζα μου, πεταμενο χυμα στις σκαλες της πολυκατοικιας προσωρινα για τεστ, να απορριψουμε/επιβεβαιωσουμε το ενδεχομενο να φταιει η καθετη καλωδιωση μου?

β) να κουμπωσω το ρουτερ πανω στο κατανεμητη και να τον αφησω ενα βραδυ, να δουμε τι κανει, για τον ιδιο σκοπο?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#187201 Για να πω και εγώ τον πόνο μου με το router της Forthnet (Thomson 587)....ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό τα πήγαινε καλά όσον αφορά το WiFi, ξαφνικά* πριν μερικές μέρες βλέπω ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με το δικό του δίκτυο παρά μόνο αν στέκομαι 3-4 μέτρα μακρυά του. Κοιτάζοντας τις ρυθμίσεις βλέπω ότι ραπορτάρει ως "πραγματικό" bandwidth στο 1Mbps :s_omg και όλες οι συσκευές μου αποσυνδέονται (λόγω αποφυγής κακής σύνδεσης) αν απομακρυνθώ πάνω από 5 μέτρα (δηλαδή ούτε μέσα στο σαλόνι δεν πιάνει).

Τα υπόλοιπα TP-link AP που έχω δουλεύουν ως συνήθως, δηλαδή θεωρητικό bandwidth 300Mbps και range γύρω στα 7-8 μέτρα (μέσα από τοίχους κιόλας). Καμιά ιδέα ? Μήπως απλά τα έχει φτύσει πλέον (κοντεύει 5ετία) ? Κάποια ρύθμιση για ένταση/ποιότητα σήματος δεν βρήκα, που να μην είναι ήδη στο max (και όπως ήταν ήδη, δεν έχω πειράξει κάτι).

* μάλλον συνέπεσε με την αλλαγή του συναγερμού
Άβαταρ μέλους
By kacey
saxon_747 έγραψε:Μήπως έχεις συναγερμό ;

...>.

οχι
BASSstarlet έγραψε:Το κουτί που είναι ο κατανεμητής των τηλεφώνων, έχει μέσα και τα ρολόγια της ΔΕΗ;

ειναι κοντα (τα μεν και το δε ειναι σε καθετους μεταξυ τους τοιχους). Οπως ειναι εδω και 40 χρονια.

τεσπα, εχω βαλει καλωδιο απ'ευθειας απο κατανεμητη στη πριζα μου μεσα στο διαμερισμα, πετωντας το προχειρα απο τις σκαλες της πολυκατοικιας. για να δουμε τι θα γινει το βραδυ.