Geo f1 έγραψε:Ηταν κλοκαρισμενο αλλα το γυρισα μαμα. Θα ποσταρω μετα απο το pc.
Qsis τσα....
< 3
Geo με γεια το 45ο φλασακι
το πιατο πρεπει να ειναι μεγαλυτερης ηλικιας απο εσενα
Geo f1 έγραψε:Ηταν κλοκαρισμενο αλλα το γυρισα μαμα. Θα ποσταρω μετα απο το pc.
Qsis τσα....
< 3

g8777 έγραψε:Κάτι του πες τωρα..
Αφού το παιδί είναι κλασης Καραγιαννης-Καρατζοπουλος στα πισι.
ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΔΙ, ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΩΤΙΑ.
(Δωστο στη Μερκελ να ξεχρεωσουμε.Η μάλλον θα περάσω με το Ντατσουν αύριο να το φορτώσω. Θα φέρω και καναν κοπρο να νιωσει γυναίκα το κοπροσκυλο).
Dimitris_P έγραψε:Μπροστά στον Geo δεν πιάνω μία :P
Ναι έχω
kacey έγραψε:Help: δυο μερες τωρα, χανω το ιντερνετ (forthnet) γυρω στις 12 το βραδυ και το επομενο πρωι επανερχεται, χωρις να πειραξω τιποτα πριν και μετα. Ξαφνικα χανεται η συνδεση, και ολο το βραδυ παιζει το εξης: συγχρονιζει, συνδεεεται, αποσυγχρονιζει και χανει τη συνδεση μετα απο ~10 δευτερολεπτα. Εχουν δοκιμαστει δυο ιδια ρουτερ και ενα διαφορετικο, συνολο 3. Καμμια ιδεα?
1) Η Forthnet βλεπει ενα βραχυκυκλωμα στη γραμμη μου, αλλα α) το εχω καιρο τωρα και β) υπαρχει ολη μερα, ενω το προβλημα προκυπτει μονο το βραδυ
2) πριν ~15 μερες ειχε ερθει τεχνικος της forthnet και ειχε τσεκαρει, γιατι δεν ειχα τηλεφωνο ενω ειχα νετ (ενω τωρα το αναποδο), και τα ειχε βρει ολα οκ μεχρι το δικο της σημειο ευθυνης. Οποτε τωρα σηκωνει τα χερια ψηλα.
και όλες οι συσκευές μου αποσυνδέονται (λόγω αποφυγής κακής σύνδεσης) αν απομακρυνθώ πάνω από 5 μέτρα (δηλαδή ούτε μέσα στο σαλόνι δεν πιάνει).saxon_747 έγραψε:Μήπως έχεις συναγερμό ;
...>.
BASSstarlet έγραψε:Το κουτί που είναι ο κατανεμητής των τηλεφώνων, έχει μέσα και τα ρολόγια της ΔΕΗ;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]