Nothing personal, μια χαρά είναι και οι castrol.
g47 έγραψε:Ευχαριστω για την προταση.
Για ποιο λογο εισαι τοσο καθετος για τις castrol?
Kon5 έγραψε:Castrol έβαλα στο suzuki και κάτι δεν κάθεται καλά. Έχω την αίσθηση ότι οι αλλαγές είναι ακόμα πιο σκληρές στο ούτως ή άλλως άθλιο σασμάν του sx4. Κάποια στιγμή θα τις αλλάξω. Γνωρίζει κάποιος ποιες κάθονται καλά στα suzuki?
21 quadra έγραψε:το είχα πάρει πριν 6 χρόνια κ ακόμη στο υπόγειο το έχω. Φοβήθηκα να το βάλω. Τώρα να το ρίξω ή όχι πλέον;Kon5 έγραψε:Castrol έβαλα στο suzuki και κάτι δεν κάθεται καλά. Έχω την αίσθηση ότι οι αλλαγές είναι ακόμα πιο σκληρές στο ούτως ή άλλως άθλιο σασμάν του sx4. Κάποια στιγμή θα τις αλλάξω. Γνωρίζει κάποιος ποιες κάθονται καλά στα suzuki?
Βάλε μέσα το γνήσιο motorkote και θα με θυμηθείς.
PeterPan έγραψε:21 quadra έγραψε:το είχα πάρει πριν 6 χρόνια κ ακόμη στο υπόγειο το έχω. Φοβήθηκα να το βάλω. Τώρα να το ρίξω ή όχι πλέον;Kon5 έγραψε:Castrol έβαλα στο suzuki και κάτι δεν κάθεται καλά. Έχω την αίσθηση ότι οι αλλαγές είναι ακόμα πιο σκληρές στο ούτως ή άλλως άθλιο σασμάν του sx4. Κάποια στιγμή θα τις αλλάξω. Γνωρίζει κάποιος ποιες κάθονται καλά στα suzuki?
Βάλε μέσα το γνήσιο motorkote και θα με θυμηθείς.
Sent from space >
Kon5 έγραψε:Quadra ευχαριστώ. Θυμάμαι και από το παλιό forum που υπήρχε αμφισβήτηση σχετικά με το προϊόν οπότε και υπάρχει κάποιος σχετικός φόβος με τη χρήση του (?).
nEK έγραψε:Και παντα αναφερομαστε στο motorkote στο μαυρο δοχειο.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]