diplomat έγραψε:trident1971 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:ο άλλος σπούδασε, διάβασε, έκανε και κάνει ψυχοθεραπεία, ενώ ο άγιος πατέρας προσεύχεται και ψέλνει. Ο καθένας στο είδος του και πάμε παρακάτω.
Τα πραγματα πλεον ειναι καλυτερα στο συγκεκριμενο θεμα απο αυτα που ξερεις ή εχεις ακουσει. Οι νεοι ιερείς δεν εχουν καμμια σχεση σε επιπεδο μορφωσης με τους παλαιοτερους.
Εάν ισχύει αυτό, δεν συμφωνείς ότι ένας ιερέας υψηλού μορφωτικού επιπέδου θα παρέπεμπε τον ασθενή σε αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας;
Αυτο ακριβως θελω να πω. Οι ιερεις πλεον δεν βγαινουν απο καποια σκοτεινα λαγουμια ή ανακυρησσονται μεσω περίεργων τελετων λες και ειναι εμπειρικοι "μάστορες", λαμβανουν εκπαιδευση σε πανεπιστημιο. Απο οτι ειδα, υπαρχει μεχρι και μεταπτυχιακο Ποιμαντικης Ψυχολογιας στο τμημα Ποιμαντικης του ΑΠΘ.
Anonymous Founder έγραψε:Όσο για την "διάγνωση" σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεσαι να είσαι γιατρός, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.






) μπας και καταλαβουμε τι εχει παθει το παιδι και δεν τρωει το σουσι με τα κουακερ το πρωι.