21 quadra έγραψε:Δεν μου αρέσει που χάσαμε την ηρεμία που είχαμε επί 1 μήνα και άρχισε πάλι το ξεκατίνιασμα, το καρακατσουλιό και οι εκφράσεις πεζοδρομίου, αυτοί είμαστε, άξιοι της τύχης μας.
Pitt έγραψε:Μου αρέσει που έκλεισε επιτέλους το ανεξέλεγκτο νήμα "Λογοκρισία στο forum?".
Κακό πράγμα ο περιορισμός της ελεύθερης έκφρασης, αλλά κάκιστα η κατάχρηση της ελευθερίας, οι προσβολές και οι ύβρεις.
Δεν μου αρεσει η περιγραφη της καταστασης, την εκλαμβανω ως μονομερη. Μπορει να μην εχω καταλαβει καλα.
trident1971 έγραψε:21 quadra έγραψε:Δεν μου αρέσει που χάσαμε την ηρεμία που είχαμε επί 1 μήνα και άρχισε πάλι το ξεκατίνιασμα, το καρακατσουλιό και οι εκφράσεις πεζοδρομίου, αυτοί είμαστε, άξιοι της τύχης μας.Pitt έγραψε:Μου αρέσει που έκλεισε επιτέλους το ανεξέλεγκτο νήμα "Λογοκρισία στο forum?".
Κακό πράγμα ο περιορισμός της ελεύθερης έκφρασης, αλλά κάκιστα η κατάχρηση της ελευθερίας, οι προσβολές και οι ύβρεις.
Δεν μου αρεσει η περιγραφη της καταστασης, την εκλαμβανω ως μονομερη. Μπορει να μην εχω καταλαβει καλα.
Το εκλαμβάνω ως λάδι στη φωτιά και δεν επεκτείνομαι περαιτέρω.
21 quadra έγραψε:trident1971 έγραψε:21 quadra έγραψε:Δεν μου αρέσει που χάσαμε την ηρεμία που είχαμε επί 1 μήνα και άρχισε πάλι το ξεκατίνιασμα, το καρακατσουλιό και οι εκφράσεις πεζοδρομίου, αυτοί είμαστε, άξιοι της τύχης μας.Pitt έγραψε:Μου αρέσει που έκλεισε επιτέλους το ανεξέλεγκτο νήμα "Λογοκρισία στο forum?".
Το εκλαμβάνω ως λάδι στη φωτιά και δεν επεκτείνομαι περαιτέρω.
Πολυ καλυτερα ετσι.
Αν θελεις κατι να μου πεις, στειλε ενα πμ
Anonymous Founder έγραψε:Και την επόμενη φορά ελπίζουμε όλοι ν' ακολουθήσεις το παράδειγμά του.
Αυτο ακριβως εκανα, εξεφρασα δημοσια την αποψη μου, οπως και ο ιδιος εξεφρασε δημοσια τη δικη του.
Αν γινει περαιτερω συζητηση, θα γινει με πμ
Μου αρέσει που τελειώσαμε όλες τις χαμαλοδουλειές στο σπίτι και ότι είμαστε έτοιμοι για τον χειμώνα.
Δεν μου αρέσει που στούκαραν το κάρο μου από πίσω, δεύτερη φορά φέτος, το οποίο ήταν παρκαρισμένο (νομίμως).
Το χτύπημα είναι μικρό και θα το αντέξω. ΄Αλλωστε, είμαι εκπαιδευμένος να μου στουκάρουν το αμάξι (πεντέμιση χρόνια Καστέλλα).
Δεν μου αρέσει που έχω μπακουριάσει άσχημα. ΄Εχω πάρει και κάποια κιλάκια, κάνω όμως βάρη δύο φορές την εβδομάδα.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Να πω ότι είχα χαρεί το πρωί που έμπαινε ΠΣΚ με ήλιο, ψέμα δεν θα ήταν. Για να είμαστε ον-τοπικ, μου αρέσει που ο καιρός ως τώρα μας συμπεριφέρεται αρκετά καλά, διαφορά στην τσέπη, στη διάθεση και στις μετακινήσεις. Και τόσο να κράτησε, ευχαριστημένος είμαι.
Μου αρέσει που μου συμπεριφέρονται πολύ καλά στο εργασιακό περιβάλλον, έως και εκνευριστικά καλά θα έλεγα. Η τέχνη του διοικείν απέχει τόσο από χώρα σε χώρα ή απλώς οι συνθήκες μας κάνουν στην Ελλάδα ελαφρώς ζώα;
Υπομονή.