Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#185114 Ή τροχαία άργησε ΒΣ έρθει. Ι άλλος έφυγε αφού είχε γίνει ανταλλαγή στοιχείων από φροντίδα ατυχήματος από τις 2 ασφαλιστικές. Ή. Τροχαία αφού ο άλλος έφυγε νόμιμα δεν μπορούσε να κάνει καταγραφή. Απλά επιβεβαίωσε (προφορικά) ότι είναι ευθύνη του άλλου οδηγού . Οπότε έχει λίγο τρέξιμο και αγωνία !
Άβαταρ μέλους
By trident1971
21 quadra έγραψε:Δεν μου αρέσει που χάσαμε την ηρεμία που είχαμε επί 1 μήνα και άρχισε πάλι το ξεκατίνιασμα, το καρακατσουλιό και οι εκφράσεις πεζοδρομίου, αυτοί είμαστε, άξιοι της τύχης μας.

Pitt έγραψε:Μου αρέσει που έκλεισε επιτέλους το ανεξέλεγκτο νήμα "Λογοκρισία στο forum?". :s_thumbsup
Κακό πράγμα ο περιορισμός της ελεύθερης έκφρασης, αλλά κάκιστα η κατάχρηση της ελευθερίας, οι προσβολές και οι ύβρεις.

Δεν μου αρεσει η περιγραφη της καταστασης, την εκλαμβανω ως μονομερη. Μπορει να μην εχω καταλαβει καλα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
trident1971 έγραψε:
21 quadra έγραψε:Δεν μου αρέσει που χάσαμε την ηρεμία που είχαμε επί 1 μήνα και άρχισε πάλι το ξεκατίνιασμα, το καρακατσουλιό και οι εκφράσεις πεζοδρομίου, αυτοί είμαστε, άξιοι της τύχης μας.

Pitt έγραψε:Μου αρέσει που έκλεισε επιτέλους το ανεξέλεγκτο νήμα "Λογοκρισία στο forum?". :s_thumbsup
Κακό πράγμα ο περιορισμός της ελεύθερης έκφρασης, αλλά κάκιστα η κατάχρηση της ελευθερίας, οι προσβολές και οι ύβρεις.

Δεν μου αρεσει η περιγραφη της καταστασης, την εκλαμβανω ως μονομερη. Μπορει να μην εχω καταλαβει καλα. :hmmm:

Το εκλαμβάνω ως λάδι στη φωτιά και δεν επεκτείνομαι περαιτέρω.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
21 quadra έγραψε:
trident1971 έγραψε:

Το εκλαμβάνω ως λάδι στη φωτιά και δεν επεκτείνομαι περαιτέρω.

Πολυ καλυτερα ετσι.
Αν θελεις κατι να μου πεις, στειλε ενα πμ
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Και την επόμενη φορά ελπίζουμε όλοι ν' ακολουθήσεις το παράδειγμά του. :s_whiteflag

Αυτο ακριβως εκανα, εξεφρασα δημοσια την αποψη μου, οπως και ο ιδιος εξεφρασε δημοσια τη δικη του.
Αν γινει περαιτερω συζητηση, θα γινει με πμ
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#185172 Μου αρέσει ο καιρός τις τελευταίες μέρες που έχει ανεβάσει την μπζυχολογία μου. :iconcool:
Μου αρέσει που τελειώσαμε όλες τις χαμαλοδουλειές στο σπίτι και ότι είμαστε έτοιμοι για τον χειμώνα.

Δεν μου αρέσει που στούκαραν το κάρο μου από πίσω, δεύτερη φορά φέτος, το οποίο ήταν παρκαρισμένο (νομίμως). :x :x :x
Το χτύπημα είναι μικρό και θα το αντέξω. ΄Αλλωστε, είμαι εκπαιδευμένος να μου στουκάρουν το αμάξι (πεντέμιση χρόνια Καστέλλα).
Δεν μου αρέσει που έχω μπακουριάσει άσχημα. ΄Εχω πάρει και κάποια κιλάκια, κάνω όμως βάρη δύο φορές την εβδομάδα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#185482 Έλα εδώ πάνω, πριν είχε ήλιο, μετά ξέσπασε ένα επικό μπουρίνι (φάση τα δέντρα κι οι κολόνες να λυγίζουν) και σκοτάδι λες κι είχες κατέβει στον Άδη , και τώρα χαρά θεού. :lol:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#185509 Έλα μετά και από Άμστερνταμ γιατί είχαμε ακριβώς το ίδιο με υστέρηση δύο ωρών.

Να πω ότι είχα χαρεί το πρωί που έμπαινε ΠΣΚ με ήλιο, ψέμα δεν θα ήταν. Για να είμαστε ον-τοπικ, μου αρέσει που ο καιρός ως τώρα μας συμπεριφέρεται αρκετά καλά, διαφορά στην τσέπη, στη διάθεση και στις μετακινήσεις. Και τόσο να κράτησε, ευχαριστημένος είμαι.

Μου αρέσει που μου συμπεριφέρονται πολύ καλά στο εργασιακό περιβάλλον, έως και εκνευριστικά καλά θα έλεγα. Η τέχνη του διοικείν απέχει τόσο από χώρα σε χώρα ή απλώς οι συνθήκες μας κάνουν στην Ελλάδα ελαφρώς ζώα;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#185711 Εμένα μου συμβαίνει συχνά, να τον ίδιο άνθρωπο που άνετα μπορούμε να βγούμε να πιούμε και μπύρες, όταν δεν τον πιάνει η μ@λακία του...
Υπομονή.