Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Όχι; :hmmm:

οχι, δεν βοηθησες.
kacey έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όλοι όσοι επαναλαμβάνονται γίνονται κουραστικοί. Αυτό που έγραψα δεν απευθυνόταν σε εσένα, αλλά γενικά.
Και δεν μίλησα επίσης μόνον για το Φαρμακονήσι, αλλά για την άποψη* πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάποιο master plan επικοινωνίας και απ'όταν ανέλαβε, δεν κουνιέται φύλλο, κάτι που είναι πραγματικά αστείο, όταν μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι παντελώς ανοργάνωτος παντού.

Αρα? Γιατι σταματησαν να ακουγονται? σταματησαν να γινονται ολα αυτα? Σταματησαν οι αυτοκτονιες/πεινασμενα παιδακια/πνιγμοι προσφυγων απο τρακες με το λιμενικο? Οχι. Εχει κανει κοννε ο ΣΥΡΙΖΑς με τα ΜΜΕ και τα αποκρυπτουν? Οχι. Τοτε, τι συμβαινει?

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By criuser
#184104 Εχουν ζοριστεί στα κανάλια τα ΑΡΔ των πέι μπουκ :innocent: με το θέμα Κομουτσάκου και του ξύλου που έφαγαν χτες οι της ΧΑ από κάτι ολοκληρωτικούς . (Γενικός χαρακτηρισμός για να ξεμπερδεύουμε με τα άκρα , γιατί σήμερα οι ΑΡΔ τους είπαν αυτούς που έδειραν "φασίστες" , αν και των ιδίων των "φασιστών" θα τους σηκώθηκε η τρίχα με τον χαρακτηρισμό) .

Γνωστοί δημοσιολογούντες με προυπηρεσία στην καλή βία της αριστεράς , έλεγαν ασυναρτησίες για να τους βγεί το παιχνιδάκι . Αλλά είχαν τον πιτσαδόρο αβάντα , που προκειμένου να χτυπήσει την ΧΑ που του έκλεβε ψήφους , είχε αφήσει χώρο στην καλή βία της αριστεράς .

Ελπίζω στο μέλλον να μάθουμε ότι τέτοιοι διαχωρισμοί είναι επικίνδυνοι και το έχουμε ζήσει στο παρελθόν πολλές φορές .
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
criuser έγραψε:Εχουν ζοριστεί στα κανάλια τα ΑΡΔ των πέι μπουκ :innocent: με το θέμα Κομουτσάκου και του ξύλου που έφαγαν χτες οι της ΧΑ από κάτι ολοκληρωτικούς . (Γενικός χαρακτηρισμός για να ξεμπερδεύουμε με τα άκρα , γιατί σήμερα οι ΑΡΔ τους είπαν αυτούς που έδειραν "φασίστες" , αν και των ιδίων των "φασιστών" θα τους σηκώθηκε η τρίχα με τον χαρακτηρισμό) .

Γνωστοί δημοσιολογούντες με προυπηρεσία στην καλή βία της αριστεράς , έλεγαν ασυναρτησίες για να τους βγεί το παιχνιδάκι . Αλλά είχαν τον πιτσαδόρο αβάντα , που προκειμένου να χτυπήσει την ΧΑ που του έκλεβε ψήφους , είχε αφήσει χώρο στην καλή βία της αριστεράς .

Ελπίζω στο μέλλον να μάθουμε ότι τέτοιοι διαχωρισμοί είναι επικίνδυνοι και το έχουμε ζήσει στο παρελθόν πολλές φορές .

O τετράγωνος που πήγαινε τον αυγοβουλευτή κωλοφεράντζα είναι Πόντιος μεν, άνθρωπος της νύχτας δε. Φαίνεται νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#184213 Την ίδια ώρα που το φόρουμ ασχολείται με 5 μπούφλες, σε μια όχι και τόσο παγωμένη γωνιά της πόλης...

http://www.protothema.gr/politics/artic ... kaiosunis/

Παραμένει σύμβουλος του υπουργείου Δικαιοσύνης ο Λάμπρου

Εικόνα

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα

Φίλος του Σερίφη διαβάζω...
:hmmm:
Εικόνα

Πείτε πείτε ρε παίδες κανά σοβαρό νέο.
Ήταν κουρεμένος γουλί λέει αυτός που έριξε τα φαπίδια;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#184329 Οι διάλογοι είναι... ανεκδιήγητοι, αν βέβαια δεν έχει πέσει κοπτοραπτική.

Ενα από τα πράγματα που μου άρεσαν στον Πανούση ήταν ότι γενικά ήταν εκτός "συριζοσυστήματος". Εδώ όμως είναι νομίζω φάουλ - τι στο διάολο έκανε 6 μήνες υπουργός και τα θυμάται τώρα; Όχι ότι δεν πρέπει να διερευνηθούν, και να ξεφτιλιστούν εντελώς οι συμπαθούντες τους πάσης φύσεως... πυρήνες, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο περίεργο το timing.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#184382 http://www.liberal.gr/arthro/20311/apop ... orima.html

Στο μεταξύ ο Σύριζα καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουν κατά των μέτρων που......

ναι....που....

λαμβάνει ο ίδιος ο Σύριζα. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#184386 Tifosi νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Πανούσης όσο το τσουτσεκισταν που φαίνεται ότι πλαισιώνει την κρατική μηχανη.
Δηλαδή το συγκεκριμένο ξερατο ξεπερνάει πολλά παρατράγουδα που είχαμε δει επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...
Ξεμπερδεψαμε με το παλιό τουλάχιστον...
:vava:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
EDDIE_147 έγραψε:Tifosi νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Πανούσης όσο το τσουτσεκισταν που φαίνεται ότι πλαισιώνει την κρατική μηχανη.
Δηλαδή το συγκεκριμένο ξερατο ξεπερνάει πολλά παρατράγουδα που είχαμε δει επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...
Ξεμπερδεψαμε με το παλιό τουλάχιστον...
:vava:

Δε διαφωνώ καθόλου!

Απλώς παρεμπιπτόντως ανέφερα οτι και ο Πανουσης το μ@μησε ελαφρώς με το να μιλήσει τωρα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Hellenic tifosi έγραψε:Οι διάλογοι είναι... ανεκδιήγητοι, αν βέβαια δεν έχει πέσει κοπτοραπτική.

Ενα από τα πράγματα που μου άρεσαν στον Πανούση ήταν ότι γενικά ήταν εκτός "συριζοσυστήματος". Εδώ όμως είναι νομίζω φάουλ - τι στο διάολο έκανε 6 μήνες υπουργός και τα θυμάται τώρα; Όχι ότι δεν πρέπει να διερευνηθούν, και να ξεφτιλιστούν εντελώς οι συμπαθούντες τους πάσης φύσεως... πυρήνες, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο περίεργο το timing.

Simple,

1) τα στοιχεια τετοιου ειδους δεν μαζευονται σε μια νυχτα

2) Εαν εβγαινε και κατηγγειλε "μπλα μπλα Συριζα τρομοκρατες" εν μεσω "ΣΚΛΗΡΗΣ διαπραγματευσης και ΑΓΩΝΑ εναντιον των Ευρωπαϊκώνε μνημονίωνε και των Γερμανωνε φασιστωνε", θα στιγματιζοταν ως "Δουρειος Ιππος που θελει να ριξει την πρώτη Αριστερη κυβερνηση", και ολοι αυτοι οι αφιονισμενοι που ειδες να χορευουν στο Συνταγμα σε διαφορες φασεις, θα του ειχαν επιφυλαξει τελος ίδιο με του πρωταγωνιστη της ταινιας "Το αρωμα".
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Giuseppe Busso έγραψε:http://www.liberal.gr/arthro/20311/apopsi/maria-choukli/chora-muthistorima.html

ναι....που....

Θα καεί η Αθήνα πάλι? :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#184434 Eδώ υπάρχει μια ηθελημένη ? σύγχιση, το ζητούμενο είναι αν αληθεύουν οι καταγγελίες του Πανούση που είναι σοβαρές και που πολλοί το συζητάγαμε αν υπάρχει σύνδεση Σύριζα - παρακράτους όταν ο Σύριζα έκαιγε την Αθήνα, και όχι γιατί τα λέει τώρα ο Πανούσης, ή πως τα λέει και γιατί τα λέει.

Το ζητούμενο είναι αν είναι αλήθεια που κατά την γνώμη μου είναι, και όλη η φιλολογία κατά του Πανούση είναι για να τραβήξουν μακριά το πραγματικό ερώτημα, έχει δίκηο ο Πανούσης ή όχι ?
Υπάρχει σύνδεση ατόμων και δη υπουργών του Σύριζα με την τρομοκρατία ? Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί ?

Χτές το συζήτησα με φίλο που είναι πολύ στα πράγματα και μου είπε ότι ο Πανούσης ήταν από τους πρώτους που εντάχτηκε στο σύστημα και μετά οι υπόλοιποι του Σύριζα εκτός από αυτούς που αποχώρησαν ( τον Λαφαζάνη κλπ ) αλλά το ερώτημα μου δεν απαντήθηκε το οποίο δεν ήταν αν ο Πανούσης πήγε με το παλιό σύστημα της δεξιάς κλπ αλλά αν αληθεύουν οι κατηγορίες του, βλέπουμε εδώ ότι όλοι ασχολούνται γιατί τώρα και γιατί όχι πρίν και πως τα λέει και όχι αν είναι αλήθεια ότι λέει.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Giuseppe Busso έγραψε:http://www.liberal.gr/arthro/20311/apopsi/maria-choukli/chora-muthistorima.html

ναι....που....

Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν αυτά, είμαστε πλέον σε άλλη διάσταση, θα βγει αληθινή μια ακόμα προφητεία του Παϊσιου

Γέροντας Παϊσιος έγραψε:Θα νομίζετε ότι έχετε κυβέρνηση, αλλά θα έχετε μόνο αντιπολίτευση....

Εικόνα