- 11 Νοέμ 2015, 00:05
dimviii έγραψε:Nikos! έγραψε:Είναι όντως καλό μοτέρ, βεβαίως αυτό είναι 105 εγώ έχω 110 άλογα, μικρή διαφορά.
Τι μέση έχεις καταφέρει?
Υποθέτω 5αρι έχεις κι εσύ, δε βρίσκεις τη 2α πολύ μακριά?
< >
ναι με 5αρι ειναι Νικο,αλλα η ροπη του ειναι αρκετη,οποτε δεν εντοπισα καποιο κενο αναμεσα στην 1η-> 2η.
Καταναλωση δεν θα μπορεσω να μετρησω,πρωτον γιατι το παρελαβα με 5/8 καυσιμο,και δευτερον το παω μονιμως τερμα
Επειδη τις ιδιες διαδρομες κανω και με αλλα νοικιαρικα,δεν φαινεται να ειναι οικονομικο παντως.Μου αναψε σημερα λαμπακι και πρεπει να εχω κανει γυρω στα 400 χλμ.
εντιτ μηδενησα το μερικο χλμετρητη οταν το πηρα,λογικα θα μηδενησε και την καταναλωση σωστα?
Εξαρτάται που αλλάζεις, αν του τη βάλεις (τη 2α) στις 2, θα του πέσει βαριά, αν τη βάλεις στις 3 είσαι οκ. Εμένα δηλαδή έτσι μου φαίνεται.
Αν το πηγαίνεις τέρμα, καίει, δεν είναι οικονομικό. Εμένα το octavia καίει ένα 9άρι αν πηγαίνω τέρμα. Αν πάω νορμάλ προς οικονομικά είμαι στο 5,8 οπότε αν ρίξεις ρυθμούς και δε το οδηγείς σαν βενζίνης, τότε θα φτιάξει η κατανάλωση νομίζω. Εγώ στα πρώτα χιλιόμετρα είχα μέση 10.
Τώρα δε ξέρω ποια έκδοση έχεις, αλλά αν μηδένισες τον χιλιομετρητή από το κουμπί ανάμεσα στα όργανα τότε όχι, δε μηδένισε η κατανάλωση. Αν έχεις οθόνη αφής, η κατανάλωση μηδενίζει κάθε φορά που ξεκινάς. Αυτή βλέπεις και στον κεντρικό πίνακα οργάνων, του σκέλους δηλαδή που κάνεις από τότε που έβαλες μπροστά. Τουλάχιστον στο octavia έτσι είναι, υποθέτω και στο golf.