Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#184358 ευχαριστη εκπληξη οδηγικα to golf tdi 1,6 bluemotion που εχω νοικιασει εδω και 2 μερες στη Κρητη.Το μοτερακι πολυ καλο και ψυχωμενο χωρις να λαχανιαζει οπως αλλα διζελ εαν ξεφυγεις ψηλα σε στροφες.Πολυ δυνατο αρπαγμα απο 1500 στροφες.
Ανεβαινε ανηφορες με 180+ χλμ ενω παταγες απο τα 80 χλμ.Πολυ καλος ελεγχος των αναρτησεων στο αμαξωμα,σχεδον μηδενικες κλησεις στις στροφες,σχεδον αθορυβο μοτερ μεσα και εξω απο το αυτοκινητο.Θα ηθελα το esp να εμπαινε με πιο διακρητικο τροπο.Εκοβε λιγο ατσαλα το αυτοκινητο οταν παρεμβαινε.
Μετα την κακη εντυπωση που μου ειχε αφησει το πολο,αυτο ηταν καλο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#184360 Είναι όντως καλό μοτέρ, βεβαίως αυτό είναι 105 εγώ έχω 110 άλογα, μικρή διαφορά.

Τι μέση έχεις καταφέρει?

Υποθέτω 5αρι έχεις κι εσύ, δε βρίσκεις τη 2α πολύ μακριά?

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Είναι όντως καλό μοτέρ, βεβαίως αυτό είναι 105 εγώ έχω 110 άλογα, μικρή διαφορά.

Τι μέση έχεις καταφέρει?

< >

ναι με 5αρι ειναι Νικο,αλλα η ροπη του ειναι αρκετη,οποτε δεν εντοπισα καποιο κενο αναμεσα στην 1η-> 2η.
Καταναλωση δεν θα μπορεσω να μετρησω,πρωτον γιατι το παρελαβα με 5/8 καυσιμο,και δευτερον το παω μονιμως τερμα :lol: Επειδη τις ιδιες διαδρομες κανω και με αλλα νοικιαρικα,δεν φαινεται να ειναι οικονομικο παντως.Μου αναψε σημερα λαμπακι και πρεπει να εχω κανει γυρω στα 400 χλμ.

εντιτ μηδενησα το μερικο χλμετρητη οταν το πηρα,λογικα θα μηδενησε και την καταναλωση σωστα?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:Είναι όντως καλό μοτέρ, βεβαίως αυτό είναι 105 εγώ έχω 110 άλογα, μικρή διαφορά.

Τι μέση έχεις καταφέρει?

< >

ναι με 5αρι ειναι Νικο,αλλα η ροπη του ειναι αρκετη,οποτε δεν εντοπισα καποιο κενο αναμεσα στην 1η-> 2η.
Καταναλωση δεν θα μπορεσω να μετρησω,πρωτον γιατι το παρελαβα με 5/8 καυσιμο,και δευτερον το παω μονιμως τερμα :lol: Επειδη τις ιδιες διαδρομες κανω και με αλλα νοικιαρικα,δεν φαινεται να ειναι οικονομικο παντως.Μου αναψε σημερα λαμπακι και πρεπει να εχω κανει γυρω στα 400 χλμ.

εντιτ μηδενησα το μερικο χλμετρητη οταν το πηρα,λογικα θα μηδενησε και την καταναλωση σωστα?

Εξαρτάται που αλλάζεις, αν του τη βάλεις (τη 2α) στις 2, θα του πέσει βαριά, αν τη βάλεις στις 3 είσαι οκ. Εμένα δηλαδή έτσι μου φαίνεται.

Αν το πηγαίνεις τέρμα, καίει, δεν είναι οικονομικό. Εμένα το octavia καίει ένα 9άρι αν πηγαίνω τέρμα. Αν πάω νορμάλ προς οικονομικά είμαι στο 5,8 οπότε αν ρίξεις ρυθμούς και δε το οδηγείς σαν βενζίνης, τότε θα φτιάξει η κατανάλωση νομίζω. Εγώ στα πρώτα χιλιόμετρα είχα μέση 10. :lol:

Τώρα δε ξέρω ποια έκδοση έχεις, αλλά αν μηδένισες τον χιλιομετρητή από το κουμπί ανάμεσα στα όργανα τότε όχι, δε μηδένισε η κατανάλωση. Αν έχεις οθόνη αφής, η κατανάλωση μηδενίζει κάθε φορά που ξεκινάς. Αυτή βλέπεις και στον κεντρικό πίνακα οργάνων, του σκέλους δηλαδή που κάνεις από τότε που έβαλες μπροστά. Τουλάχιστον στο octavia έτσι είναι, υποθέτω και στο golf.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#184381 exei οθονη αφης,αλλα δεν το εχω προσεξει Νικο.Θα το υπολογισω χοντρικα,μιας και πρεπει να το παραδοσω απο καυσιμο οπως το παρελαβα.Ναι μηδενησα απο το κουμπι που ειπες.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#189095 Κατα το ουδεν λαθος αναγνωριζεται εκ της απομακρυνσεως του ταμειου;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#190840 βρηκε λυση η vw και θα τροποιποιησει το λογισμικο χωρις αυξηση καταναλωσης και απωλεια ιπποδυναμης. :lol:

http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... dieselgate
Άβαταρ μέλους
By markvag
#190843 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#192267 Αυτό είναι σωστό...

Μήπως μιλάει για κάποιο άλλο μοντέλο, κάποιας άλλης εταιρείας ? Ή μήπως μπερδεύτηκε ? Ή μήπως κάτι άλλο ? :shifty:

Γιατί το βρίσκω εξαιρετικά αμφίβολο το επί έξι (στη σύγχρονη ιστορία) συναπτές γενιές άνοστο και αδιάφορο Passat, ξαφνικά να γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντος για τις οδηγικές του αρετές :hmmm:

Συμφωνώ μόνο σε αυτό: :lol:

...θυμίζοντας τεράστιες ομάδες στον αθλητισμό, που δεν αρκούνται σε νίκες και τίτλους όντας οι καλυτερότεροι, αλλά επιζητούν το κάτι παραπάνω και με κάθε τρόπο, που ενίοτε αποδεικνύεται πως δεν είναι ο σωστός...
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#192325 Γιατί αυτοί οι τύποι, που μπορούν, ξέρουν και έχουν τον τρόπο ώστε να δημιουργούν το τέλειο
Άσε μας ρε ΣΧ, που αν δεν είχαμε το σκάνδαλο, τώρα θα μας γράφατε πώς η vw ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ και κρατάει τόσο χαμηλά τις τιμές της δεδομένου του τρομερού πακέτου που μας προσφέρει. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By drdino
#192326 Στην αρχή δεν είδα τον συγγραφέα, έφτασα στην δεύτερη τρίτη παράγραφο και άρχισα να ταξιδεύω σαν άλλοτε... Τότε κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#192332 By the way το νέο Passat είναι φοβερό.
Εϊχα διαβάσει διθυραμβικά σχόλια, καλή ώρα του τύπου σαν του ΣΧ, αλλά ήμουν επιφυλακτικός.
Δεν το έχω οδηγήσει ακόμη αλλά του έριξα μια ματιά και μου άρεσε. Μάλλον το καλύτερο Passat ever.
To Passat CC 1.8 TSI προηγούμενης γενιάς ήταν μάλιστα να το πάρω, το οποίο το θεωρούσα το ως τότε ωραιότερο ever.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:By the way το νέο Passat είναι φοβερό.
Εϊχα διαβάσει διθυραμβικά σχόλια, καλή ώρα του τύπου σαν του ΣΧ, αλλά ήμουν επιφυλακτικός.
Δεν το έχω οδηγήσει ακόμη αλλά του έριξα μια ματιά και μου άρεσε. Μάλλον το καλύτερο Passat ever.
To Passat CC 1.8 TSI προηγούμενης γενιάς ήταν μάλιστα να το πάρω, το οποίο το θεωρούσα το ως τότε ωραιότερο ever.

Giuseppe Busso + VW = :omg: :adminpower: :protest: :protest:

Που βαδίζει αυτός ο κόσμος Νίκο Τσιαμτσίκα;;; Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;;;; :omg:

Σε λίγο να δεις που θα βγάλει και η BMW προσθιοκίνητο και η Porsche SUV... :omg:

Oh, wait...