Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#183582 Φανταζομαι συνδεεται ασυρματα με το ρουτερ και αναμεταδιδει wifi?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#183583 Το βάζεις σε μια πρίζα κοντά στο ρούτερ. Πατάς το WPS στο ρούτερ, πατάς μετά και το κουμπί του repeater, κάνει clone το SSID και μετά το βάζεις στην περιοχή του σπιτιού που θες να ενισχύσεις το σήμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#183585 Σας ευχαριστω πολυ παιδια μου. :s_thumbsup
Δεν μου χρειαζεται κατι τετοιο. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
The Ace έγραψε:M/B και CPU παραγγέλθηκαν, από εδώ είμαστε κομπλέ.

Με την 390 τι κάνουμε ? Για πείτε καμιά άποψη για MSI, Gigabyte και Sapphire. Η Gigabyte είναι η φθηνότερη, η MSI είναι η ταχύτερη, η Sapphire είναι στη μέση αλλά έχει 3 Displayports :hmmm:

εγώ μόνο καλά λόγια έχω να πω για τις υλοποιήσεις καρτών της gigabyte

βασικά καμιά από τις παραπάνω εταιρείες δε με έχει απογοητεύσει (μόνο με asus είμαι μαλωμένος γιατί έχω γιγάντιο ποσοστό αστοχίας για ένα περίεργο λόγο :hmmm: ) , αλλά οι gigabyte είναι καλές υλοποιήσεις δροσερές και αρκετά αθόρυβες, δοκιμασμένα πράγματα σε αρκετό κόσμο που ξέρω :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#183589 Ρίχνοντας μια ματιά στο net, βρήκα αρνητικά σχόλια για την Gigabyte :hmmm: και μόνο καλά για την Sapphire...οι MSI φαίνεται να είναι hit-or-miss...Επίσης θα έπρεπε να έχω ήδη μετρήσει το χώρο στο κουτί μου, κακώς το έχω παραμελήσει, μπορεί να αναγκαστώ να πάω σε "κοντή" κάρτα (δηλαδή MSI ή Giga) γιατί η Sapphire είναι πολύ μακρυά...επίσης οι Giga είναι κλειδωμένες στη stock τάση (??) μπορείς να παίξεις μόνο με χρονισμό και μόνο όσο σου επιτρέπει το reference board....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#183592 Εγώ ότι έχω πάρει από MSI (2 mobos & 1 GPU) έχουν βγει τεφαρίκια ενώ επίσης τεφαρίκι έχει βγει και η Gigabyte 280X με τους 3 ανεμιστήρες που έχω τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Geo f1 έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ παιδια μου. :s_thumbsup
Δεν μου χρειαζεται κατι τετοιο. :s_yes

Σε κανέναν δεν χρειάζεται τέτοια μαλάκια....
Συνδέεται ασύρματα στο ρουτερ σου, με αποτέλεσμα να δεσμεύει περίπου το μισό bandwidth του. Αν κάποιος αποφασίσει να δει βίντεο κ ειναι συνδεδεμένος σ αυτο το πραμα... Θα πέσει πολύ κλάμα από τους υπόλοιπους!

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#183602 Πως δεν χρειάζεται σε κανέναν? Εγώ δηλαδή που χωρίς αυτό στο μισό σπίτι δεν έχω σήμα τι να κάνω?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
The Ace έγραψε:Ρίχνοντας μια ματιά στο net, βρήκα αρνητικά σχόλια για την Gigabyte :hmmm: και μόνο καλά για την Sapphire...οι MSI φαίνεται να είναι hit-or-miss...Επίσης θα έπρεπε να έχω ήδη μετρήσει το χώρο στο κουτί μου, κακώς το έχω παραμελήσει, μπορεί να αναγκαστώ να πάω σε "κοντή" κάρτα (δηλαδή MSI ή Giga) γιατί η Sapphire είναι πολύ μακρυά...επίσης οι Giga είναι κλειδωμένες στη stock τάση (??) μπορείς να παίξεις μόνο με χρονισμό και μόνο όσο σου επιτρέπει το reference board....

στην 970 gigabyte G1 είχαν ακουστεί παράπονα για coil whine, αλλά δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο έπαιζε υπερβολή γιατί υπό συνθήκες σε μια high end κάρτα αυτό το φαινόμενο μπορεί να παρουσιαστεί αρκετά εύκολα και το να έχεις πραγματικό πρόβλημα από coil whine είναι μεν μεγάλη γκαντεμια, αλλά με μια ματιά το yt θα δεις ότι αφορά πολλούς κατασκευαστές και όσο πιο δημοφιλής είναι τόσο περισσότερα βίντεο θα βρεις

επίσης σαν μοντέλο το συγκεκριμένο ήταν και φοβερά δημοφιλές, οπότε όπου υπάρχουν πολλοί αγοραστές ακούς και περισσότερα παράπονα

οι gigabyte όπως και όλες οι κάρτες μπορεί να είναι κλειδωμένες μπορεί και όχι, ανάλογα το bios που έχουν

η δική μου 7950 που είναι από τα τελευταία μοντέλα είχε κλειδωμένη τάση, αλλά την είχε στο θεό γιατί είχε πολύ πιο ψηλά στοκ ρολόγια σε σχέση με τα πριν από αυτή μοντέλα (σκέψου από 800 mhz που είχε όταν βγήκε τη δική μου τη πουλούσαν στα 1000 και για να είναι ασφαλή σε αυτή τη συχνότητα κλείδωσαν σε 1.25V που γενικά είναι υψηλή τάση) , τα πιο παλιά μοντέλα δεν ήταν κλειδωμένα αν ήθελα περνούσα ένα bios από αυτά και έπαιζα με τη τάση, αλλά δεν υπήρχε λόγος, απλά ξεζούμισα σε συχνότητα ότι μπορούσε να μου δώσει αυτή η τάση και παίζω στο 1.1 GHz μόνιμα

οπότε το τι είναι κλειδωμένο και τι όχι το εξετάζεις ανά περίπτωση :rtfm:

η κάρτα που κοιτάς πάντως είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά από το εργοστάσιο από όποιο κατασκευαστή και να την πάρεις (η amd πήγε στα όρια τη 290 η οποία έτσι κι αλλιώς δεν ήταν και κάνα τεφαρίκι για o/c, ήταν απλά δυνατή ως είχε) , δηλαδή μην περιμένεις έτσι κι αλλιώς να έχεις περιθώρια για overclock που να είναι άξια λόγου, την αφήνεις στοκ και συνεχίζεις τη ζωή σου
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 09 Νοέμ 2015, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#183610 Για την Sapphire θα παίξει σημαντικό ρόλο το αν χωράει ή όχι, αν δεν χωράει προφανώς δεν παίζει. Η Giga είναι η φθηνότερη -και με διαφορά- αλλά έχει τα πιο αργά clocks. Η MSI είναι στη μέση, και έχει ωραία utilities. Πάντως μην φανταστείς ότι θα αρχίσω day 1 να clockάρω, θα αφήσω τα μαμά προγραμματάκια σε board και 390 να clockάρουν αυτόματα....και αν δω ότι ο Κ παίρνει παραπάνω πείραγμα (ένεκα ότι είναι Κ), θα παίξει και χεράτο clockάρισμα.

Πιο πολύ με ανησυχεί βασικά το ότι δεν θυμάμαι αν το PSU μου έχει διπλό 8πινο, καθώς και το θέμα μήκους της 390, παρά οι συχνότητες και τα ports....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:Η εταιρεία που όλο κι ανεβαίνει και το support είναι άριστο (δοκιμασμένο) είναι η EVGA.

η evga για παράδειγμα έχει βγάλει αρκετές προβληματικές ή μέτριες σε υλοποίηση κάρτες (που και πάλι έχουν ακουστεί πολύ γιατί η evga πουλάει πολύ), όμως την έχει σώσει το αξιόλογο online support της που σου τις αλλάζει χωρίς μα και μου

αν παρακάμψεις τα εδώ καταστήματα και απευθυνθείς απευθείας σε αυτούς σώθηκες, κάτι που δεν είναι εύκολο με τους άλλους κατασκευαστές

θα μπλέξεις και με τα εδώ μαγαζιά και θα φας πολλές φορές φόλα από τον εδώ αντιπρόσωπο ασχέτως αν στο κατάστημα είναι αρκετά εξυπηρετικοί