http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa850re ... PER.612508
Μπορει καποιος να μου πει πως λειτουργει αυτο? Που το βαζεις? Ρυθμιζεις κατι?
The Ace έγραψε:M/B και CPU παραγγέλθηκαν, από εδώ είμαστε κομπλέ.
Με την 390 τι κάνουμε ? Για πείτε καμιά άποψη για MSI, Gigabyte και Sapphire. Η Gigabyte είναι η φθηνότερη, η MSI είναι η ταχύτερη, η Sapphire είναι στη μέση αλλά έχει 3 Displayports
) , αλλά οι gigabyte είναι καλές υλοποιήσεις δροσερές και αρκετά αθόρυβες, δοκιμασμένα πράγματα σε αρκετό κόσμο που ξέρω
και μόνο καλά για την Sapphire...οι MSI φαίνεται να είναι hit-or-miss...Επίσης θα έπρεπε να έχω ήδη μετρήσει το χώρο στο κουτί μου, κακώς το έχω παραμελήσει, μπορεί να αναγκαστώ να πάω σε "κοντή" κάρτα (δηλαδή MSI ή Giga) γιατί η Sapphire είναι πολύ μακρυά...επίσης οι Giga είναι κλειδωμένες στη stock τάση (??) μπορείς να παίξεις μόνο με χρονισμό και μόνο όσο σου επιτρέπει το reference board....
Geo f1 έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ παιδια μου.![]()
Δεν μου χρειαζεται κατι τετοιο.

The Ace έγραψε:Ρίχνοντας μια ματιά στο net, βρήκα αρνητικά σχόλια για την Gigabyteκαι μόνο καλά για την Sapphire...οι MSI φαίνεται να είναι hit-or-miss...Επίσης θα έπρεπε να έχω ήδη μετρήσει το χώρο στο κουτί μου, κακώς το έχω παραμελήσει, μπορεί να αναγκαστώ να πάω σε "κοντή" κάρτα (δηλαδή MSI ή Giga) γιατί η Sapphire είναι πολύ μακρυά...επίσης οι Giga είναι κλειδωμένες στη stock τάση (??) μπορείς να παίξεις μόνο με χρονισμό και μόνο όσο σου επιτρέπει το reference board....
dimik έγραψε:Η εταιρεία που όλο κι ανεβαίνει και το support είναι άριστο (δοκιμασμένο) είναι η EVGA.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]