Deleted User 1 έγραψε:Παίδες όσοι έχετε θέμα με την εμβέλεια του ρούτερ σας check this out:
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/powerline/TP-Link-Powerline-Wireless-N-Kit-TL-WPA4220.htm
Το πήρα σήμερα και δουλεύει like a peach που λένε και στο χωριό μου. Είναι σχεδόν plug n play και συνεγάστηκε άψογα με το Netgear router μου, κάνοντας και cloning το SSID ώστε να μην χρειάζεται να συνδέετε συσκευές σε άλλο wifi και να τα βλέπετε όλα από παντού.
saxon_747 έγραψε:
edit: τώρα που διάβασα προσεκτικά είδα οτι δεν εκτυπώνει καθόλου το grid του μαύρου. Πάρε ένα καινούργιο αν είσαι σίγουρος ότι η κεφαλή είναι οκ. Πρπ 5€ κοστίζει ένα συμβατό, 11,50€ αυθεντικό.
Deleted User 1 έγραψε:Παίδες όσοι έχετε θέμα με την εμβέλεια του ρούτερ σας check this out:
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/powerline/TP-Link-Powerline-Wireless-N-Kit-TL-WPA4220.htm
Το πήρα σήμερα και δουλεύει like a peach που λένε και στο χωριό μου. Είναι σχεδόν plug n play και συνεγάστηκε άψογα με το Netgear router μου, κάνοντας και cloning το SSID ώστε να μην χρειάζεται να συνδέετε συσκευές σε άλλο wifi και να τα βλέπετε όλα από παντού.
gakost έγραψε:
Αν θες, κάνε ένα Ping τον ρούτερ από μια συσκευή που συνδέεται στο ασύρματο άκρο του powerline και δοκίμασε και από μια συσκευή που είναι συνδεμένη κατευθείαν στο ασύρματο του ρούτερ και γράψε τα αποτελέσματα.
Geo f1 έγραψε:Δλδ το βαζω σε μια πριζα..
Παιρνω ενα καλωδιο εθερνετ και βαζω την μια ακρη εκει και την αλλη στην τβ πχ και εχω νετ σφαιρα στην τηλεοραση?
Το ιδιο και στο πσ3 ας πουμε?
Ακουγεται καλοοοοο
μη μου το χαλας τωρα...πφφφφ
και για σε γλιτώσω από τσάμπα κόπο και έξοδα σε περίπτωση που ήδη ήξερες τις απαντήσεις.
Εγω ψαρρωσα παντως!! Φανηκες πολυυυυ μεσα στα πραγματα!!!

Geo f1 έγραψε::lol: Εγω ψαρρωσα παντως!! Φανηκες πολυυυυ μεσα στα πραγματα!!!
Θα παω σπιτι στον πινακα να δω τι λεει!!!
Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]