Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
D-Jet έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Ακόμα δεν έχω δει κανένα στον δρόμο, δεν ξέρω αν πουλά στην Ευρώπη αλλά απο αυτο θα κριθούν όλα. Αν πάρει πωλήσεις απο άλλα μοντέλα όλα καλά.
Πάντως απο φίλους Ducatisti, κάνεις τους δεν θέλει να ξανά αγοράσει Ducati. Κοιτάνε άλλες μάρκες

Από το Moto G

Γιατί κοιτάζουν άλλες μαρκες;
Μη βλέπεις στην Ελλάδα τι γίνεται που είμαστε κινούμενα ζόμπι..εξω εχει ξεσκιστει να πουλάει και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο:
https://ultimatemotorcycling.com/2015/0 ... f-of-year/

Λόγω αγοράς απο την Αουντι.
Μπράβο του αν πουλάει, είναι πολύ ωραίο, αν και δεν μπορείς να του βάλεις βαλιτσάκι, θα χαλάσεις το σουλουπι της

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Η μόνες ιταλικές εντελώς είναι η Aprilia και η Moto Guzzi (και οι δύο ανήκουν στην Piazzio). Και η MV Agusta έχει αγοραστεί από την Mercedes-AMG.
Δεν τον θεωρώ όμως σοβαρό λόγο αυτόν.

Γι εσένα και εμένα δεν είναι σοβαρός λόγος, για φανατικούς Ducatisti είναι αιτία πολέμου. Ακριβώς αυτές τις εταιρείες αναφέρουν ως επιλογές.

Από το Moto G

Υπάρχουν πολύ σοβαρότεροι λόγοι από αυτό, ΙΜΗΟ.
Πριν το σκραμπλεράκι ο κατάλογος ξεκινούσε από τα 12 χιλιάρικα (μέχρι τα 35 :s_crazy ) και η μικρότερη μηχανή ήταν 110 ίπποι πχ...
Σκέψου την επιτυχία που είχαν τα 500ρια και τα 600ρια παλιά, τα SS που ξεκινούσαν από 600 με 45 ίππους (σε κάποιες χώρες από τα 400cc) και φυσικά τη μεγάλη επιτυχία που τους έσωσε από τον αφανισμό, το μανστεράκι που ξεκινούσε από 600, 620 άντε και 675 στα τελευταία του με τιμή αρκετά κάτω από τα 10 χιλιάρικα. Ακόμα και τα SB 749 και 848 ήταν πολύ πιο προσιτα από τη μικρή panigale που θες 17.5χιλιάρικα σήμερα όταν ένα r6 έχει 12.5 και ένα gsx-r600 10.5!!!! To δε μουλτιμίξερ (σαφέστατα ευρύτερο κοινό) με το προσιτό αερόψυκτο μοτεράκι των 620 καταργήθηκε και έδωσε τη θέση του στο 1200 που θες 18χιλιάρικα και έχει 160 ίππους :tomato:
Τι άλλο να πούμε; Σε ποιον απευθύνονται, πραγματικά δεν έχω ιδέα...Αν είσαι μπόμπιρας να μπορείς να παίξεις με 160 ίππους δεν έχεις 18 χιλιάρικα για μηχανή. Αν είσαι μπαρμπας τη βλέπεις και χέζεσαι πάνω σου, τελικά μόνο κατι γιαπηδες τα καταφέρνουν και η όλη φάση είναι τρεντιά γτπκ... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#180672 To Multi χρειάζεται κι αυτό μια μικρότερη και φθηνότερη έκδοση, αλλά μάλλον δεν μπορούν να βγάλουν φθηνά κάτι με όλα τα κόλπα που έχει το σημερινό Multi.
Το δικό μου, επί της ουσίας είναι ένα απλούστατο μηχανάκι, το σημερινό δεν έχει καμία σχέση.
Όποτε, το Scrambler είναι πολύ πετυχημένο και γιατί μπορεί να είναι φθηνό.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#180682 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν αντρικά παπούτσια μεγαλύτερα ή μικρότερα από νούμερο 46, πραγματικά μου φαίνεται παλαβό και τρεντιά γτπκ. Αν είναι μικρότερα από 46 δεν μου κάνουν και αν είναι μεγαλύτερα μου είναι μεγάλα. Καραμπινάτη περίπτωση μάρκετιν.

Κατά τα άλλα το Ducati Scrambler είναι ίσως η ασχημότερη ducati των τελευταίων 30 ετών και μία από τις πιο άσχημες μοτοσικλέτες της αγοράς σήμερα, είναι να απορεί κανείς.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
IKE έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν αντρικά παπούτσια μεγαλύτερα ή μικρότερα από νούμερο 46, πραγματικά μου φαίνεται παλαβό και τρεντιά γτπκ. Αν είναι μικρότερα από 46 δεν μου κάνουν και αν είναι μεγαλύτερα μου είναι μεγάλα. Καραμπινάτη περίπτωση μάρκετιν...

Ειρωνία στην ειρωνία.... καλά το πας.
Στο (εξυπνακίστικο) παράδειγμά σου είναι σα να λες ότι θα φτιάχνεις παπούτσια μόνο από 46 μεχρι 65 νούμερο και να κλαίγεσαι γιατί δεν έχεις πελάτες. Εκτός αν νομίζεις και συ ότι η ducati είναι η "ferrari των μοτοσυκλετών", όπως γράφουν οι "ειδικοί" στα περιοδικά και δικαιολογείται να ξεκινάει τα μοντέλα της από τα 12χιλιάρικα για ένα monster, το αντίστοιχο yamaha του οποίου έχει σχεδόν τα μισά...
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#180708 Αν διαβάσεις το λινκ που έβαλα με τις πωλήσεις θα δεις ότι έχει αύξηση 22% σε σχέση με πέρσι αλλά την οφείλει συντριπτικά περισσότερο στο scrambler (και ας απορεί ο ΙΚΕ με τα παπούτσια του).
Η δεύτερη σε πωλήσεις μηχανή της ducati έχει σχεδόν τα μισά κομμάτια μέχρι στιγμής...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#180732 Εδώ βλέπω πως είχαν 5 χρόνια στη σειρά ανάπτυξη:

http://m.ducati.com/news/another_record ... 9/index.do

Πριν βγει το Scrambler.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
NickTG έγραψε:Εδώ βλέπω πως είχαν 5 χρόνια στη σειρά ανάπτυξη:

http://m.ducati.com/news/another_record ... 9/index.do

Πριν βγει το Scrambler.

5 χρόνια ανάπτυξη και τους πηρε η Audi ? Λίγο περίεργο.

Λίγο φως ριχνει το δημοσίευμα

Sales sans the Scrambler (say that three time fast), are roughly 23,600, according to Ducati’s numbers here.
That number is an 11% decrease over Ducati’s sales in the first six months of 2014 (~26,740). Certainly some of the Scrambler sales are coming at the cost of what would otherwise be sales for the Monster 821, or other models.

http://www.asphaltandrubber.com/news/du ... half-2015/
Άβαταρ μέλους
By IKE
#180741 Και που να δείτε παίδες αν βγάλει 100άρι αερόψυκτο παπί η Ducati πόσο θα αυξηθούν οι πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#181623 ^Μέχρι τότε...

Άβαταρ μέλους
By Zorz
IKE έγραψε:Κατά τα άλλα το Ducati Scrambler είναι ίσως η ασχημότερη ducati των τελευταίων 30 ετών και μία από τις πιο άσχημες μοτοσικλέτες της αγοράς σήμερα, είναι να απορεί κανείς.

Εικόνα
...φιλάκια :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#185340 Για να διώξουμε λίγο την ασχήμια που παρέθεσε ο zorz, σημερινό άρθρο για την πορεία της Ducati που επιβεβαιώνει τον D-jet.
http://www.capital.gr/auto/3080108/reko ... ducati-vid
Η Ducati Motor Holding συνεχίζει να αυξάνει τις πωλήσεις της - και για πρώτη φορά στην ιστορία της – καταρρίπτοντας το ρεκόρ της αφού πραγματοποίησε 50.000 παραδόσεις το 2015, έναντι της προηγούμενης χρονιάς με 40.650 πωλήσεις.Στον απόηχο αυτού του σημαντικού επιτεύγματος, η εταιρεία ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα πιο σημαντικά νέα μοντέλα της για το 2016.

Αυτό που δεν λέει το άρθρο βέβαια είναι τι περιθώριο κέρδους υπάρχει και αν οι παραπάνω πωλήσεις έγιναν πουλώντας μηχανάκια με μικρό περιθώριο κέρδους.
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό που δεν λέει το άρθρο βέβαια είναι τι περιθώριο κέρδους υπάρχει και αν οι παραπάνω πωλήσεις έγιναν πουλώντας μηχανάκια με μικρό περιθώριο κέρδους.

Αυτό ...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#185407 Αν κρίνω από τα ποσά που ξοδεύει η Ducati σε επικοινωνία και προώθηση, δεν νομίζω ότι έχουν θέμα με την κερδοφορία των προϊόντων τους.