Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By skous
#179550 Γνωρίζει κανείς σε νέα οχήματα πώς ενεργοποιείται το αυτόματο κλείδωμα των θυρών με το που υπάρχει κίνηση;;;

Στο παλιό φιεστάκι (το προηγούμενο από το τωρινό) νομίζω γινόταν με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κλειδώματος
Άβαταρ μέλους
By drdino
#179658 Στο Kuga; Αν δεν έχει επιλογή στο μενού (Settings, Convenience, Locks, Auto lock), τότε χρειάζεται IDS για να ενεργοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#179660 Και μενα θα με ενδιεφερε αυτο για την μελιτζανα..το manual δεν αναφερει κατι ομως.

< 3
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#179719 [quote="drdino"Στο Kuga; Αν δεν έχει επιλογή στο μενού (Settings, Convenience, Locks, Auto lock), τότε χρειάζεται IDS για να ενεργοποιηθεί.[/quote]
Σε Φιεστα του 2010 εχεις μηπως ιδεα αν ενεργοποιειται? :innocent:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#179724 To ίδιο ισχύει.
Άβαταρ μέλους
By skous
#179795 @DrDino: Δεν έχει τέτοια επιλογή!!!!

Στο φιέστα 2010 αν θυμάμαι καλά (πρέπει να το τσεκάρω), αρκεί να πατήσεις παρατεταμένα το κλείδωμα στο κεντρικό ταμπλό. Αλλά ίσως αυτό είναι στο megane και μπερδεύομαι!!!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#179802 Τότε αντιπροσωπία και ids δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Focusman91 έγραψε:
Asimov έγραψε:Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει η λαβή του λεβιέ ταχυτήτων σε Focus mkii? Είναι βιδωτή? Θέλω να την βγάλω για να αλλάξω τη φούσκα του λεβιέ της οποίας έσπασε η πλαςτική βάση (και το ανταλλακτικό κόστισε 58 ευρώ :s_cry )

Βιδωτη! Ξεβιδωνεις και ανεβαινει προς τα πανω!
(Και στο φοκους μας, ειχε σπασει... :( )

Λοιπόν προσπάθησα και ήταν απλά αδύνατο να ξεβιδωσω
Να δω πως θα την αλλάξω τώρα...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#179805 Google and youtube are your friends

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Asimov έγραψε:
Focusman91 έγραψε:
Asimov έγραψε:Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει η λαβή του λεβιέ ταχυτήτων σε Focus mkii? Είναι βιδωτή? Θέλω να την βγάλω για να αλλάξω τη φούσκα του λεβιέ της οποίας έσπασε η πλαςτική βάση (και το ανταλλακτικό κόστισε 58 ευρώ :s_cry )

Βιδωτη! Ξεβιδωνεις και ανεβαινει προς τα πανω!
(Και στο φοκους μας, ειχε σπασει... :( )

Λοιπόν προσπάθησα και ήταν απλά αδύνατο να ξεβιδωσω
Να δω πως θα την αλλάξω τώρα...

οπως γυρνας απο δουλεια σταματα σε ενα ηλεκτρολογειο αυτοκινητων και πεστου να στο βγαλει.
Άβαταρ μέλους
By mrnoname

Εννοείς ότι έσπασε το πλαστικό που δείχνει το διάγραμμα με τις ταχύτητες ή όλη η βάση;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#180366 Όχι. Η φούσκα είναι ραμμενη στη βάση της με ένα πλαστικό τετράγωνο που κουμπώνει στο πλαίσιο. Αυτό το πλαστικό έσπασε.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#180370 Τα ιδια και στη μελιτζανα :(

< 3
Άβαταρ μέλους
By famas
The Ace έγραψε:Πλέον το απλό Fiesta βγαίνει μόνο (??) με το 5αρι ΜΤ, το 6ΜΤ είναι για το ST, αλλά παλιότερα έβγαινε και με 6ΑΤ.

Ace, τελικά δουλεύει με 1,1 bar o 100ρης σου; Επίσης έχετε κι εσείς ηλεκτρικό κυκλοφορητή ή αντλία που λειτουργεί μετά το σβύσιμο του μοτέρ; Κάποια πρώτα 1000ρια δεν είχαν...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#181721 Για να δω μέγιστη πίεση θα πρέπει (α) να συνδέσω Torque (που γίνεται) και (β) να το πιέσω τέρμα (που δεν γίνεται, στρώνεται ακόμα το Fiestaκι) :s_tongue

Για την αντλία θα πρέπει να το προσέξω για να σου πω, δεν έχω στήσει αυτί για να δω αν ακούγεται...πάντως τα ΜΥ16 έχουν διαφορές από τα προηγούμενα, δεν ξέρω αν περιλαμβάνονται σε αυτές και αυτά που ρωτάς...