Στο παλιό φιεστάκι (το προηγούμενο από το τωρινό) νομίζω γινόταν με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κλειδώματος
Στο παλιό φιεστάκι (το προηγούμενο από το τωρινό) νομίζω γινόταν με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κλειδώματος
Focusman91 έγραψε:Asimov έγραψε:Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει η λαβή του λεβιέ ταχυτήτων σε Focus mkii? Είναι βιδωτή? Θέλω να την βγάλω για να αλλάξω τη φούσκα του λεβιέ της οποίας έσπασε η πλαςτική βάση (και το ανταλλακτικό κόστισε 58 ευρώ)
Βιδωτη! Ξεβιδωνεις και ανεβαινει προς τα πανω!
(Και στο φοκους μας, ειχε σπασει...)
Asimov έγραψε:Focusman91 έγραψε:Asimov έγραψε:Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει η λαβή του λεβιέ ταχυτήτων σε Focus mkii? Είναι βιδωτή? Θέλω να την βγάλω για να αλλάξω τη φούσκα του λεβιέ της οποίας έσπασε η πλαςτική βάση (και το ανταλλακτικό κόστισε 58 ευρώ)
Βιδωτη! Ξεβιδωνεις και ανεβαινει προς τα πανω!
(Και στο φοκους μας, ειχε σπασει...)
Λοιπόν προσπάθησα και ήταν απλά αδύνατο να ξεβιδωσω![]()
Να δω πως θα την αλλάξω τώρα...
Asimov έγραψε:Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει η λαβή του λεβιέ ταχυτήτων σε Focus mkii? Είναι βιδωτή? Θέλω να την βγάλω για να αλλάξω τη φούσκα του λεβιέ της οποίας έσπασε η πλαςτική βάση (και το ανταλλακτικό κόστισε 58 ευρώ)
The Ace έγραψε:Πλέον το απλό Fiesta βγαίνει μόνο (??) με το 5αρι ΜΤ, το 6ΜΤ είναι για το ST, αλλά παλιότερα έβγαινε και με 6ΑΤ.
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]