Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#169329 Γαμάτο easter egg :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Scotch έγραψε:Ωραίο το XC90 :inlove:

(pop βρες μου αγοραστή για τη clk)

Παρών

:lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#179445 Άκουσα κάτι 40ρια για υαλοκαθαριστηρες για το V40. Που μπορούμε να βρούμε καλούς όχι φυσικά σ αυτή την τιμή.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#179446 αμα ψαξεις, θα βρεις.

δεν ειναι δυσκολο....

ελεος
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#179459 Σώπα...
Άβαταρ μέλους
By apol
#179487 Αν πας για γνήσιους ναι, και πιο ακριβά ισως. Με 35 εβαλα swf στο S60 που ειναι καλυτεροι από τους γνήσιους. Ψαξε στο onparts ή στο mister auto.

< >
Άβαταρ μέλους
By soch
#187659 Το S60 T4 (1.600 cc / 180 ps) τι λέει στο δρόμο; Πάει καλά ή λόγω βάρους/σχεδίασης κινητήρα είναι "μαλθακό";
Τα 9,1s για 0-100 δεν αφήνουν καλές εντυπώσεις. Όχι πως με ενδιαφέρουν οι κόντρες αλλά είναι ενδεικτικό...
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#187719 9 ειναι το αυτοματο, 8.3 το χειροκινητο. Τι χρονολογιας μιλαμε?
Το σημαντικοτερο ειναι τι αναρτηση φοραει...με τις σπορ μαλθακο δεν το λες..
Άβαταρ μέλους
By soch
#187745 Μαλθακό ως προς την απόδοση του κινητήρα.
Με ενδιαφέρει αυτόματο, μοντέλο 2011-2014 με λίγα σχετικά χλμ.

@ popolaros
Τις έχω υπόψη μου τις αγγελίες. Ο πρώτος με το R-design ζητά πολλά (μόνο μετρητά κιόλας) και δεν θα τα πάρει από κανένα. Στο αμάξι του δεύτερου δεν με ικανοποιεί το επίπεδο εξοπλισμού.
Ακόμα περισσότερα ζητά ο ακόλουθος με το χειροκίνητο κιβώτιο του (κατά τα λοιπά) ωραίου Polestar
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7143332/
Άβαταρ μέλους
By apol
#187753 Για αυτόματο δεν έχω άποψη, εγώ έχω το T3 Manual (ιδιος κινητήρας με το T4 αλλά με τα 150 άτια).
Δεν βγάζει φωτιές στην άσφαλτο αλλά κινείται αξιοπρεπέστατα (για τα δικά μου γούστα). Το R-Design ωραίο, αλλά με τη σπορ ανάρτηση και τις 18αρες ζάντες δεν θα το έλεγα άνετο στους Ελ δρόμους...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#187754 δεν σε ικανοποιει το επιπεδο εξοπλισμου;;;;
μα ειναι η εκδοση SUMMUM, ΔΕΝ εχει πιο πανω.....
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#187763 Βασικο μειονεκτημα αυτης της γεννειας ειναι οτι δεν εχουν launch control και γι αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα στις επιδοσεις. Περαν αυτου, συγκρινοντας το 2.0 Τ5 με το MPS6 powershift βλεπει κανεις οτι επιδοσεις και C02 ειναι κοντα στις τιμες του μανουαλ κιβωτιου με αυτο το μοτερ. Επομενως το συγκεκριμενο αυτοματο δουλευει καλα σε εφαρμογες με +300nm εως 450nm. Στο Τ4 δυστυχως (οπως και το Τ3) θα ταιριαζε περισσοτερο το DPS6 (εως 280nm), το οποιο ομως ποτε δεν προσφερθηκε, ισως γιατι ηταν οριακο για το μοτερ (270nm με overboost), σιγουρα παντως γιατι το MPS6 ηταν το μονο διαθεσιμο κατα τη διαρκεια των δοκιμων...με λιγα λογια τα Τ3/Τ4 σερνουν ενα τεραστιο κιβωτιο για τα μοτερ τους...

Βρες ενα οδηγησε το και αποφασισε. Σε 2.0Τ (203hp) αυτοματο που εχω οδηγησει, ενω το αυτοκινητο παει, η ολη κατασκευη, ηχομονωση, ακομα και το χαζοταχυμετρο (ξεκιναει ανα 20km και μετα παει ανα 30 :dizzy: ) σε μπερδευει. Οι αλλαγες προς τα πανω ειναι μια χαρα γρηγορες, προς τα κατω ειναι απελπισια οπως στα περισσοτερα αυτοματα, και δεν κραταει ψηλα στροφες για να το κυνηγησεις. Λειπουν τα paddles σε ολα τα αυτοματα μεχρι το f/l, ο επιλογεας στη χειροκινητη λειτουργια ειναι και αναποδα (ανεβαζει σπρωχνωντας/κατεβαζει τραβωντας) και προς τη μερια του συνοδηγου. Απο πρωτη σε δευτερα κλωτσαει λιγο, αλλα απο εκει και περα ειναι πολυ ομαλο, και για διπλοσυμπλεκτο εχει και creep function.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
soch έγραψε:Το S60 T4 (1.600 cc / 180 ps) τι λέει στο δρόμο; Πάει καλά ή λόγω βάρους/σχεδίασης κινητήρα είναι "μαλθακό";
Τα 9,1s για 0-100 δεν αφήνουν καλές εντυπώσεις. Όχι πως με ενδιαφέρουν οι κόντρες αλλά είναι ενδεικτικό...

To εχω οδηγησει...Ωραιο στιβαρο πατημα, μαλλον η καλυτερη ποιοτητα κυλισης/ηχομονωση σε σχεση με τον ανταγωνισμο (merc a-class, audi a3, bmw 1-series) , εσωτερικο πολυ κομψο, χωροι νορμαλ, με μια ιδιαιτεροτητα μονο που περιοριζει λιγο την ανεση στα ποδια των πισω επιβατων, (κουντεπιες βρισκει ευκολα στο κατω μερος της) λογω σχεδιασης(?) της βασης των εμπρος καθισματων...
Αν οι πισω χωροι ειναι σημαντικος παραγοντας, δεν θα το προτεινα, αν οχι, σε ολα τα αλλα ειναι μια καλη επιλογη για τα λεφτα...
Μοτερ αρκετα δυνατο (Τ4 180), αλλα κυριως τοσο γραμμικο, που και λογω ηχομονωσης, αρχικα νομιζεις οτι "δεν παει".
Το κοντερ ομως διαψευδει...
Αναρτηση ισορροπημενη, δεν ειναι πλαδαρο, ουτε ομως ξερο. Με 17αρες και 50αρι προφιλ αν θυμαμαι καλα αυτο που ειχα για td...
Tιμονι καλο στην -εξτρα- "βαρυτερη" ρυθμιση μεσα απο το menu. Στην νορμαλ ρυθμιση, ουδετερο, ουτε τιποτα ιδιαιτερο, αλλα ουτε και χαλια.
Κιβωτιο με ωραιο στιβαρο κουμπωμα, λιγο πιο μεγαλο λεβιε απο το αναμενομενο, θελει μια μικρη εξοικειωση στην αρχη, μετα απο λιγο ολα καλα...
Το 0-100Km/h για το manual 180 ειναι γυρω στα 8,5sec...Για το Τ3 σχεδον 9sec. Οι διαφορες τους ειναι μετα τις 4,000-4,500σαλ περιπου. Μεχρι εκει εχουν ιδια διαγραμματα ισχυος/ροπης, οπερ και για νορμαλ μετακινησεις, εαν δεν το "κυνηγας" ακομα και ο 150αρης ειναι αρκετος για το σχετικα βαρυ -για μικρομεσαιο- αμαξωμα.
Οσο ανεβαινουν ομως τα χλμ, -το 180αρι ειδικα- παει αλλα και το αισθανεσαι ακομα πιο γρηγορο σε σχεση με τα νουμερα που ανακοινωνουν... :)