nEK έγραψε:dimviii έγραψε:dimviii έγραψε:το 3οροφο που επεσε στο Καματερο ειναι δυο τετραγωνα απο το σπιτι μου.Θεμα χρονου ηταν να πεσει.Οπως θεμα χρονου ειναι και για το απεναντι 2οροφο.
σημερα εχουν ερθει μπετονιερες,πρεσες μπετου,ερπυστριοφορος εσκαφεας και εχουν βαλει κατα μηκος της οχθης τεραστιες πετρες και η πρεσα ριχνει μπετο πανω στις πετρες,μπας και προστατεψουν το απεναντι σπιτι.
Μια εικονα ισον χιλιες λεξεις. Βαλε και καμια φωτογραφια.
dimviii έγραψε:nEK έγραψε:dimviii έγραψε:dimviii έγραψε:το 3οροφο που επεσε στο Καματερο ειναι δυο τετραγωνα απο το σπιτι μου.Θεμα χρονου ηταν να πεσει.Οπως θεμα χρονου ειναι και για το απεναντι 2οροφο.
σημερα εχουν ερθει μπετονιερες,πρεσες μπετου,ερπυστριοφορος εσκαφεας και εχουν βαλει κατα μηκος της οχθης τεραστιες πετρες και η πρεσα ριχνει μπετο πανω στις πετρες,μπας και προστατεψουν το απεναντι σπιτι.

cabala10 έγραψε:in other news το ματι της θαντερα (πατρισια)
dimviii έγραψε:nEK έγραψε:dimviii έγραψε:dimviii έγραψε:το 3οροφο που επεσε στο Καματερο ειναι δυο τετραγωνα απο το σπιτι μου.Θεμα χρονου ηταν να πεσει.Οπως θεμα χρονου ειναι και για το απεναντι 2οροφο.
Ναι ξέρω, του έδωσε άδεια το κράτος....

Anonymous Founder έγραψε:Ούτε γεωλόγος είμαι, ούτε πολιτικός μηχανικός. Εύκολα όμως φαίνεται πως το σπίτι είναι κτισμένο πολύ κοντά σε ένα χείμαρρο και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πως κάτι τέτοιο είναι δυνητικά πρόβλημα.
Αν ξέρεις κάτι παραπάνω, διαφώτισέ μας.
criuser έγραψε:Το σπίτι είχε αυθαίρετο από ότι φαίνεται τον τελευταίο όροφο , αλλά μου κάνει εντύπωση που το ρέμα έχει κάθετα πλαινά χαραγμένα με τσάπα που σημαίνει ότι έκανε διαπλάτυνση ο Δήμος . Ακόμα δείχνει ότι υπάρχει κάποιο έργο του Δημου που προφανώς δεν ήταν επιτυχημένο
criuser έγραψε: Ακόμα είναι εντελώς περίεργη η χάραξη του δρόμου .
Η περιοχή αυτή είναι εντός σχεδίου ?
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]