Καταννοώ την ανάγκη της (λόγω ασφάλειας) να βγει μπροστά από τα αυτοκίνητα αλλά δε βλέπω γιατί στο πλαίσιο αυτό να παραβώ τα δικαιώματα των ακόμα πιο αδύναμων χρηστών του δρόμου (πεζοί) -πέραν του προφανούς, να παρανομήσω.
Γνώμες ?
Alxnks έγραψε:Η οποία διήθηση αποτελεί παράβαση κι απρεπη συμπεριφορά απο μονη της.
Alxnks έγραψε:Η οποία διήθηση αποτελεί παράβαση κι απρεπη συμπεριφορά απο μονη της.
Νίκος Παππάς έγραψε:Alxnks έγραψε:Η οποία διήθηση αποτελεί παράβαση κι απρεπη συμπεριφορά απο μονη της.
Παραβαση ναι, απρεπη οχι και αυτο γιατι αν καθομασταν ο nass, o Morx και εγω , ο ενας πισω απο τον αλλο σκεψου ποσο χρονο παραπανω θα εκανες να πας απο το ενα σημειο στο αλλο.
Με αυτον τον τροπο μπορουμε εμεις με τα μηχανακια να ξυπναμε μιση ωρα πριν παμε στην δουλεια αντι για μια και εσυ μια ωρα αντι για 1,5-2 ωρες![]()
![]()
Alxnks έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Alxnks έγραψε:Η οποία διήθηση αποτελεί παράβαση κι απρεπη συμπεριφορά απο μονη της.
Παραβαση ναι, απρεπη οχι και αυτο γιατι αν καθομασταν ο nass, o Morx και εγω , ο ενας πισω απο τον αλλο σκεψου ποσο χρονο παραπανω θα εκανες να πας απο το ενα σημειο στο αλλο.
Με αυτον τον τροπο μπορουμε εμεις με τα μηχανακια να ξυπναμε μιση ωρα πριν παμε στην δουλεια αντι για μια και εσυ μια ωρα αντι για 1,5-2 ωρες![]()
![]()
Ωραιο το παραδειγμα σου, σε συμφερει.
Ας πουμε κι αλλο ενα όμως, πιο κοντά στην πραγματικοτητα, ξυπναω πριν απο σένα (και μπολικους αλλους 2τροχους), ξεκιναω πριν απο εσας και κατα την πορεία μου σας αντι να σας εχω απο πισω, να ερχεστε μπροστά μου σε κάθε φανάρι και έτσι να μένω παραπισω στη σειρα και να καθυστερώ πιο πολύ απο οτι θα έπρεπε.
Και παράβαση κι απρεπης συμπεριφορα.
Pitt έγραψε:Alxnks έγραψε:Η οποία διήθηση αποτελεί παράβαση κι απρεπη συμπεριφορά απο μονη της.
Πέστα χρυσόστομε!![]()
Έχω βαρεθεί με τα ψόφια πραπρά που ενώ είμαι πρώτος στο φανάρι, έρχονται και με κλείνουν θαρρείς και είναι μοτοσικλετιστές της αντιτρομοκρατικής και όταν ανάβει πράσινο πηγαίνουν πιο αργά από νεκροφόρες σε κηδείες.
) νομίζουν ότι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να κάνουν την εν λόγω παράβαση, και μάλιστα οι οδηγοί 4τροχων ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να τους κάνουν χώρο για να περάσουν. Και αν ω μη γένοιτο, δεν μπορούν να κάνουν την παράβαση, ή τους εμποδίσουν, ή μάλιστα κάνουν και το σφάλμα να τους επιστήσουν τη προσοχή στη Μ@Λ@ΚΙ@ που κάνουν, τότε έχουν κάθε δικαίωμα να αρχίσουν να ΒΡΙΖΟΥΝ επειδή αυτοί είναι παράνομοι και οι άλλοι οδηγοί νόμιμοι.The Ace έγραψε:...τότε έχουν κάθε δικαίωμα να αρχίσουν να ΒΡΙΖΟΥΝ επειδή αυτοί είναι παράνομοι και οι άλλοι οδηγοί νόμιμοι.
Alxnks έγραψε:Ο ΚΟΚ το βλέπει διαφορετικά.
Σε κάνα συντεταγμένο κράτος (πχ Αγγλία) θα έκανες αυτή την ευγενική χορηγία ή θα ήσουν Παναγία πίσω απο τον αυτοκινητιστη; :D
Alxnks έγραψε:Ο ΚΟΚ το βλέπει διαφορετικά.
Σε κάνα συντεταγμένο κράτος (πχ Αγγλία) θα έκανες αυτή την ευγενική χορηγία ή θα ήσουν Παναγία πίσω απο τον αυτοκινητιστη; :D
και δεν σε αφήνω να περάσεις) νομίζω μια χαρά μπορούν να συνυπάρχουν δίτροχοι και τετράτοχοι, στην οποία περίπτωση ΟΛΟΙ κερδίζουν από τη μείωση των αυτοκινήτων στο δρόμο, που συνεπάγονται τα δίτροχα.
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]