Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By xenos
#175538 Πολύ ωραίο, καλώς να το πάρεις. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#175554 Καλοτάξιδο,να το χαρείτε με υγειά!

.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#175590 Welcome στο γκρουπ με τον 1.0 της Ford!

Σιγά σιγά δικαιουμαστε δικό μας τοπικ στο φόρουμ!

(Γενικά οι petrolheads αγαπάμε ford τελευταία)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#175595 Καλοταξιδο Ace! θα το σκαλισεις? :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
dimviii έγραψε:Καλοταξιδο Ace! θα το σκαλισεις? :lol:

Έχω ρωτήσει 5-6 φορές το παληκάρι στη Βελμάρ αν και τι και πως και πόσο παίζει "εργοστασιακό" πείραγμα (δηλαδή οι χάρτες του 125αριου), αλλά όλο μου λέει "ίσως το βγάλουν σε 2-3 χρόνια" και κάτι τέτοια. Προσωπικά ήδη ρώτησα και έμαθα εξουσιοδοτημένο που βάζει τη γνωστή κονσέρβα των 150+ ίππων και "ισχύει κανονικά η εγγύηση"*, αλλά θα κάνω πρώτα μερικά χλμ για να δω πως πάει και αποφασίζω μετά....

*υποθέτω ότι εννοεί, χωρίς να το λέει, "αν το φέρνεις μόνο σε μένα για service"
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
The Ace έγραψε:
dimviii έγραψε:Καλοταξιδο Ace! θα το σκαλισεις? :lol:

Έχω ρωτήσει 5-6 φορές το παληκάρι στη Βελμάρ αν και τι και πως και πόσο παίζει "εργοστασιακό" πείραγμα (δηλαδή οι χάρτες του 125αριου), αλλά όλο μου λέει "ίσως το βγάλουν σε 2-3 χρόνια" και κάτι τέτοια. Προσωπικά ήδη ρώτησα και έμαθα εξουσιοδοτημένο που βάζει τη γνωστή κονσέρβα των 150+ ίππων και "ισχύει κανονικά η εγγύηση"*, αλλά θα κάνω πρώτα μερικά χλμ για να δω πως πάει και αποφασίζω μετά....

*υποθέτω ότι εννοεί, χωρίς να το λέει, "αν το φέρνεις μόνο σε μένα για service"

Μαλλον ειναι γνωστο εξουσιοδοτημενο των Νοτιων Προαστιων! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#175660 Αν όντως πρόκειται για τον Καρανικόλα, είναι σίγουρα έμπειρος και αξιόπιστος, αλλά, μετά τα όσα διάβασα σε άλλο θέμα για τις αλλαγές που κάνει το εργοστάσιο στα140αρια, εγώ δεν θα πείραζα τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#175715 Μεγειά.
Ακόμα δεν το πήρε τον μπριζώνετε να το πειράξει. 100 άλογα στο λίτρο καλά δεν είναι, αχόρταγοι. Αν υπάρχουν κατακευαστικές διαφορές (και συνήθως υπάρχουν πχ σφυρήλατα, ενισχυμένα, ελαφρωμένα κομμάτια, καλύτερα ζυγισμένος στρόφαλος, άλλα μπεκ, ψύξη και διάφορα ψιλά όπως πχ φρένα... τότε καλύτερα να κάτσει στα αυγά του.
Η πλάκα είναι ότι αν τα βάλεις κάτω είναι φτηνότερο να πάρεις την πιο καλή έκδοση από την αρχή που θα έχει όλα τα σωστά πράματα από το να προσπαθείς να το φτιάξεις εκ των υστέρων.
Ναι εκτός πόλης με όλη την οικογένεια μέσα δεν θα πετάει αλλά για εκεί πάρε το άλλο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#175719 Θεωρητικά δίκιο έχεις, μόνο που στην περίπτωση του Ecoboost η διαφορά 100 με 125 είναι μόνο το πρόγραμμα, ενώ η διαφορά μεταξύ 125 και 140 είναι το πρόγραμμα και η φλάντζα του καπακιού (για λόγους αξιοπιστίας).

Θα δούμε, ακόμα δεν το παραλάβαμε, θα αρχίσουμε τα πειράγματα ? :innocent:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#175754 Δεν είναι χαζομάρα τα 125, η Φορντ είχε άγχος πώς θα γίνει να ελέγξει μην τυχόν μπαίνει το εργοστασιακό 125αρι πρόγραμμα στα 100 κατόπιν της αναχώρησης από το εργοστάσιο, μιας και μετά δεν θα ήταν συμμορφο το αμάξι στην έγκριση τύπου του.