- 09 Οκτ 2015, 20:38
REALZEUS έγραψε:21 quadra έγραψε:Από την πρώτη στιγμή πολλοί καταλάβαμε ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ο Πίχ, αυτός την έκανε καρφωτή κατά πάσα πιθανότητα η ιστορία του και οι μετοχές του είναι πολύ μεγάλη για να αντέξει το εξωπέταμα από το διοικητικό συμβούλιο της VW που έκανε ο Winterkorn.
Δεν νομίζω να ήθελε να χάσει μερικά δις από την πτώση των μετοχών. Άλλωστε η έρευνα έγινε πιο πριν.
Πάντως έχει αρχίσει και κυκλοφορεί η φήμη αυτή αυτές τις ημέρες, αν έχεις πάρα πολλά δίς και σου έχουν πατήσει στον κάλο αγοώντας ότι έστησες την Audi, έφτιαξες την Porsche και έσωσες την VW, όταν η Porsche είναι δική σου, όταν έχεις 5 γάμους και 12 παιδιά και είναι 80φεύγα χρονών χέστηκε για τα χρήματα, για τον εγωϊσμό του το έχει κάνει αν το έκανε, άλλωστε την επομένη που παραιτήθηκε ο Winterkorn πήγε στα κεντρικά γραφεία με την Bentley που έχει για να δείξει ότι εγώ είμαι το αφεντικό ότι και να λέτε, όλη του η συμπεριφορά στα χρόνια της διοίκησης του ήταν δικτατορική, φαντάζεσαι τον εγωϊσμό του στα πατώματα ? Όποιος έχει παρακολουθήσει έστω και ελάχιστα την πορεία του περίμενε να κάνει κάτι, οτιδήποτε, δεν θα έμενε άπραγος ένας τέτοιος άνθρωπος.
Και εμένα μου φαίνεται περίεργο, να το ξέρουν στην Ευρώπη όπως ειπώθηκε εδώ και 2 χρόνια και να μην το ξέρουν οι Αμερικανοί μου φαίνεται περίεργο, άρα αναρωτιέμαι γιατί τώρα.