Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#171173 Μπααχαχαχαχαχα, sure, δεν ήξεραν τίποτα.

Με τόσα επίπεδα engineering signoff που υπάρχουν, όπου μέχρι κι η μικρότερη παπαρίτσα πρέπει να πάρει το οκ είναι αδύνατο να μην το ήξερε ο chief engineer, πόσω μάλλον δε το programme.
Εκτός φυσικά αν η εσωτερική δομή τους είναι τόσο μπουρδέλο.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#171177 Από την πρώτη στιγμή πολλοί καταλάβαμε ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ο Πίχ, αυτός την έκανε καρφωτή κατά πάσα πιθανότητα η ιστορία του και οι μετοχές του είναι πολύ μεγάλη για να αντέξει το εξωπέταμα από το διοικητικό συμβούλιο της VW που έκανε ο Winterkorn.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#171208 Απλά επειδή μπορεί να πέσουν και φυλακές , οι μεγάλοι αρουραίοι άρχισαν να την κοπανάνε .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
21 quadra έγραψε:Από την πρώτη στιγμή πολλοί καταλάβαμε ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ο Πίχ, αυτός την έκανε καρφωτή κατά πάσα πιθανότητα η ιστορία του και οι μετοχές του είναι πολύ μεγάλη για να αντέξει το εξωπέταμα από το διοικητικό συμβούλιο της VW που έκανε ο Winterkorn.

Δεν νομίζω να ήθελε να χάσει μερικά δις από την πτώση των μετοχών. Άλλωστε η έρευνα έγινε πιο πριν.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
REALZEUS έγραψε:
21 quadra έγραψε:Από την πρώτη στιγμή πολλοί καταλάβαμε ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ο Πίχ, αυτός την έκανε καρφωτή κατά πάσα πιθανότητα η ιστορία του και οι μετοχές του είναι πολύ μεγάλη για να αντέξει το εξωπέταμα από το διοικητικό συμβούλιο της VW που έκανε ο Winterkorn.

Δεν νομίζω να ήθελε να χάσει μερικά δις από την πτώση των μετοχών. Άλλωστε η έρευνα έγινε πιο πριν.

Πάντως έχει αρχίσει και κυκλοφορεί η φήμη αυτή αυτές τις ημέρες, αν έχεις πάρα πολλά δίς και σου έχουν πατήσει στον κάλο αγοώντας ότι έστησες την Audi, έφτιαξες την Porsche και έσωσες την VW, όταν η Porsche είναι δική σου, όταν έχεις 5 γάμους και 12 παιδιά και είναι 80φεύγα χρονών χέστηκε για τα χρήματα, για τον εγωϊσμό του το έχει κάνει αν το έκανε, άλλωστε την επομένη που παραιτήθηκε ο Winterkorn πήγε στα κεντρικά γραφεία με την Bentley που έχει για να δείξει ότι εγώ είμαι το αφεντικό ότι και να λέτε, όλη του η συμπεριφορά στα χρόνια της διοίκησης του ήταν δικτατορική, φαντάζεσαι τον εγωϊσμό του στα πατώματα ? Όποιος έχει παρακολουθήσει έστω και ελάχιστα την πορεία του περίμενε να κάνει κάτι, οτιδήποτε, δεν θα έμενε άπραγος ένας τέτοιος άνθρωπος.

Και εμένα μου φαίνεται περίεργο, να το ξέρουν στην Ευρώπη όπως ειπώθηκε εδώ και 2 χρόνια και να μην το ξέρουν οι Αμερικανοί μου φαίνεται περίεργο, άρα αναρωτιέμαι γιατί τώρα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
drdino έγραψε:Μπααχαχαχαχαχα, sure, δεν ήξεραν τίποτα.

Με τόσα επίπεδα engineering signoff που υπάρχουν, όπου μέχρι κι η μικρότερη παπαρίτσα πρέπει να πάρει το οκ είναι αδύνατο να μην το ήξερε ο chief engineer, πόσω μάλλον δε το programme.
Εκτός φυσικά αν η εσωτερική δομή τους είναι τόσο μπουρδέλο.

Τί λες ρε ντίνο, ειλικρινά πιστεύεις ότι υπάρχει εστω υποψία θέματος εσωτερικής οργάνωσης? Είναι δυνατόν να πήραν απόφαση μια μέρα 10 R&D engineers και να είπαν "δε φτιάχνουμε μια ματσακωνιά να κοροιδέψουμε τα αμερικανά"?

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η ματσακωνιά ίσως να ξεκίνησε από κάπου ενδιάμεσα κι όχι από υψηλόβαθμα στελέψη, σε φάση δε μπορούμε να πιάσουμε τους στόχους που υποσχεθήκαμε στους μανατζαρέους, αλλά κι αυτό μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο
Άβαταρ μέλους
By drdino
#171851 Ε; Φυσικά και δεν το πιστεύω, αυτό λέω.
Άβαταρ μέλους
By dstou
Σήμερα το παράρτημα της γερμανικής εταιρίας στις Η.Π.Α. ενημέρωσε τις τοπικές αρχές ότι και τα MY2016 αυτοκίνητα με τον 2-λιτρο TDI κινητήρα διαθέτουν παράνομο λογισμικό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι και οι Euro6 κινητήρες παρότι χρησιμοποιούν AdBlue έχουν ένα “βοηθητικό σύστημα ελέγχου εκπομπών”.

:vava:

http://www.autoblog.gr/2015/10/15/volkswagen-of-america-admits-2016my-2-0-tdi-cars-have-suspect-software-too/
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#173787 Εγώ πάντως θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη! Τουλάχιστον στην Ευρώπη σιγά σιγά την όλη φάση θα την "πνίξουν"! Βολεύει τους πάντες!
Άβαταρ μέλους
By dstou
#181277 Κι άλλος κινητήρας με το διαβόητο λογισμικό, και Βαγκέουλες, και Άουντι και Πόρσε μπλεγμένοι :metalo:

VW has once again failed its obligation

http://www.autoblog.com/2015/11/02/vw-v6-tdi-diesel-emissions-defeat-epa/