Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
babakos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές

Βασικά το δικό μου (προηγούμενο ) βιγραφικό πρέπει να ήταν μια μ@λ@κία και μιση. Ολα τα παρακάτω (και πολλά ακόμα) διορθώθηκαν

1. Εχω 20 χρόνια εμπειρία σε Telecoms & (ΙΤ) , από τα οποία τα 14 σε διοικητικές θέσεις με μπολικα achievements (projects, initiatives, restructuring ) τα οποία δεν φαινοντουσαν καθαρα πουθενα
2. Δεν υπηρχε περιληψη , καθως και ξεχωριστή παράγραφος για προσόντα (qualifications)
3. Το αρχικό CV μου ήταν 4 σελίδες , ξεκινούσε από την γέννηση του συμπαντος .. Τα μισά περιπου εφαγαν σουτ. Κανείς δεν διαβάζει τέτοια βιογραφικά.
4. Φωτογραφία εξω
5. Εμφαση στην προυπηρεσία και στις επιτεύξεις (ξεκινώντας απο τα προσφατα) και πηγαινονντας προς τα πισω.
6. Προς το τέλος τα "τυπικά" προσόντα, με πρώτες τις εκπαιδεύσεις, πιστοποιησεις κλπ και μετά τα πτυχια. Εγώ ειχα φάτσα καρτα το πτυχίο λες και ενδιαφέρει εναν πιθανό εργοδότη μου στην Ευρώπη τι σπουδασα πριν 25 χρόνια σε Computer Science .
7. Πιο δυνατό και στοχευμένο λεκτικό κειμενο που να τονίζει τα θετικά σημεια. Εφυγαν επίσης χαζά κομμάτια που έτρωγαν χώρο ανευ ουσιας (π.χ REFERENCES)

Μαζί με το CV , πηρα μπολικο υλικό αναφοράς, Interview Letters, Cover Letters για 3-4 διαφορετικές περιπτώσεις (ειδη εργασίας που κάνω fit) και δωρεαν follow up για ένα χρόνο

Δεν ξέρω αν τελικά όλα αυτά θα κάνουν την διαφορα, πάντως μου έδωσαν και μια καλή εικόνα για το πως πρέπει να κινηθώ από εδώ και πέρα.

Τα περισσοτερα (να μην πω ολα) απο αυτα που αναφερεις, ειναι εντελως στανταρ και εχουν συζητηθει εκτενως και εδω. Anyway, σημασια εχει οτι τωρα το εφτιαξες, ευχομαι καλη επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#170101 Πλήρωσα 105 λίρες
http://www.thecvstore.net/ProfessionalCV.htm

Ενδεχομένως όπως αναφέρεται παραπάνω να τα είχα γλυτώσει αν ημουν πιο τακτικός στο φόρουμ αν και βλεποντας το τελικό παραδοτέο, δεν νομίζω οτι θα μπορούσα να το φτιάξω τόσο καλά, δεδομενου και του εξειδικευμένου αντικειμένου εργασίας. Αν ημουν σε αλλο domain δεν θα έμπαινα στην διαδικασία.

Από την αλλη μερια, παρατηρώντας πόσο έχει "βιομηχανοποιηθεί" η όλη διαδικασία ειδικά στην Αγγλία (καλή μπίζνα) αναρωτιέμαι γιατί να μην το προσφέρουν και οι εδώ "recruiters". Tο προηγούμενο CV μου υποτίθεται οτι το εφτιαξε μια γνωστή εταιρεία επιλογής στελεχών που δραστηριοποιείται (και) στην Ελλάδα .. (στα πλαίσια ενος outplacement προγράμματος της συμφοράς :thumbsdown: που ευτυχώς το έχω δωρεαν.. )
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#171030 Έχω αυτοκίνητο ξανά!!! Μεγάλη ανακάλυψη το αυτοκίνητο τι να λέμε..... :-)
Καλο το έφτιαξε, δε φαίνεται τίποτα στην πόρτα
Άβαταρ μέλους
By theo13
KiloMeater έγραψε:Ότι πρέπει να παω στη στάση, να μπω λεωφορείο και ubahn με κουστούμι γραβάτα laptop ομπρέλα μεγάλη και δύο παιδιά με τσάντες σχολικές κτλ
Compared to μπαίνουμε στο αμάξι και βγαίνουμε στην είσοδο κλειστό parking

Υπάρχει και το ταξί :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#171650 Μου αρεσε το περιπετειωδες χτεσινο βραδυ.. :innocent:
Δεν μου αρεσε ο πρωινος καφες στο Paul της Γλυφαδας , μαπα ο καφες , το ιδιο κ η σοκολατα (ηταν με πικρο κακαο κ ο μικρος ουτε που την ακουμπησε..)
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#171864 Μου αρέσει χθες που βγήκαμε κατα τις 4 η ώρα για επέτειο 2 χρονια γάμου με την :inlove: κ ξύπνησα πριν λίγο με αυτόν το :metalo: :metalo: καιρό (έξω μοιάζει οτι είναι απόγεμα). What happened to Saturday night φάση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By famas
JimClark έγραψε:Μου αρέσει χθες που βγήκαμε κατα τις 4 η ώρα για επέτειο 2 χρονια γάμου με την :inlove: κ ξύπνησα πριν λίγο με αυτόν το :metalo: :metalo: καιρό (έξω μοιάζει οτι είναι απόγεμα). What happened to Saturday night φάση.

Α... Δεν έστειλες glympse, Ξενοφωντα

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#171868 Τα ήπια μονος μου χιχιχι

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By otso
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει σημερα που ο Αλφα στις 8 εχει την
ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ..
Αχ

< 3

θαθελες να την εκλεβες εσυ την νεραιδα γιωργο; και μετα να την πηγαινες σε καμμια σπηλια μαντρι και να την ξεσκιζες greek style;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#172265 Στο να χέρι το νοτ τρίια
στ'αλλο χέρι το ....

1. πουλί
2. κοντρόλ
3. σκυλί
4. δικό σας