babakos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές
Βασικά το δικό μου (προηγούμενο ) βιγραφικό πρέπει να ήταν μια μ@λ@κία και μιση. Ολα τα παρακάτω (και πολλά ακόμα) διορθώθηκαν
1. Εχω 20 χρόνια εμπειρία σε Telecoms & (ΙΤ) , από τα οποία τα 14 σε διοικητικές θέσεις με μπολικα achievements (projects, initiatives, restructuring ) τα οποία δεν φαινοντουσαν καθαρα πουθενα
2. Δεν υπηρχε περιληψη , καθως και ξεχωριστή παράγραφος για προσόντα (qualifications)
3. Το αρχικό CV μου ήταν 4 σελίδες , ξεκινούσε από την γέννηση του συμπαντος .. Τα μισά περιπου εφαγαν σουτ. Κανείς δεν διαβάζει τέτοια βιογραφικά.
4. Φωτογραφία εξω
5. Εμφαση στην προυπηρεσία και στις επιτεύξεις (ξεκινώντας απο τα προσφατα) και πηγαινονντας προς τα πισω.
6. Προς το τέλος τα "τυπικά" προσόντα, με πρώτες τις εκπαιδεύσεις, πιστοποιησεις κλπ και μετά τα πτυχια. Εγώ ειχα φάτσα καρτα το πτυχίο λες και ενδιαφέρει εναν πιθανό εργοδότη μου στην Ευρώπη τι σπουδασα πριν 25 χρόνια σε Computer Science .
7. Πιο δυνατό και στοχευμένο λεκτικό κειμενο που να τονίζει τα θετικά σημεια. Εφυγαν επίσης χαζά κομμάτια που έτρωγαν χώρο ανευ ουσιας (π.χ REFERENCES)
Μαζί με το CV , πηρα μπολικο υλικό αναφοράς, Interview Letters, Cover Letters για 3-4 διαφορετικές περιπτώσεις (ειδη εργασίας που κάνω fit) και δωρεαν follow up για ένα χρόνο
Δεν ξέρω αν τελικά όλα αυτά θα κάνουν την διαφορα, πάντως μου έδωσαν και μια καλή εικόνα για το πως πρέπει να κινηθώ από εδώ και πέρα.
Τα περισσοτερα (να μην πω ολα) απο αυτα που αναφερεις, ειναι εντελως στανταρ και εχουν συζητηθει εκτενως και εδω. Anyway, σημασια εχει οτι τωρα το εφτιαξες, ευχομαι καλη επιτυχια.

κ ξύπνησα πριν λίγο με αυτόν το