Χάρηκα πάρα πολύ με τον Pedrosa, και τώρα οι τρεις τελευταίοι αγώνες θα ειναι... φωτιά!
ο γιατρός το μόνο που θα πρέπει να φοβάται, είναι ο ίδιος ο εαυτός του, μιας και στους τελευταίους αγώνες θα πρέπει να κάνει στην ουσία αγώνα τακτικής. για να τσιμπήσει την κούπα, του αρκεί να τερματίζει έστω και μια θέση πίσω από τον αχώνευτο.
Anonymous Founder έγραψε:Κανείς δεν συμπαθεί τον Lorenzo;
φροντίζει ο ίδιος με τη συμπεριφορά του και τις κατά καιρούς δηλώσεις του.
δεν βάζω στις παραμέτρους βέβαια και την προσπάθεια αντιγραφής των...σόου που έκανε επι παντοκρατορίας του ο ρόσι όταν κέρδιζε (46% δηλαδη
). πρόλαβε να κάνει μερικά μασκαριλίκια και μετά τα σταμάτησε, μιας και η αύρα του γιατρού υπάρχει και θα υπάρχει και μετά την αποχώρηση του. κάτι σαν μέτρο σύγκρισης δηλαδή.
mikeerfol έγραψε:To έχει αυτό το "θέμα" ο Γκεάκος με αυτούς που υποστηρίζει![]()
![]()

να μη τι άλλο έχει άποψη όμως.
edmond έγραψε:για να τσιμπήσει την κούπα, του αρκεί να τερματίζει έστω και μια θέση πίσω από τον αχώνευτο.
Αυτο ακριβως. Οι Χονταιοι μπορουν να παιξουν ρολο ρυθμιστη, αλλα πιστευω θα τα καταφερει ο παπουλης!
Και ειπαμε: Στο τελευταιο ποντιουμ, πρωταθλητης, να ανακοινωσει την αποσυρση του.
kantoniou έγραψε:edmond έγραψε:για να τσιμπήσει την κούπα, του αρκεί να τερματίζει έστω και μια θέση πίσω από τον αχώνευτο.
Αυτο ακριβως. Οι Χονταιοι μπορουν να παιξουν ρολο ρυθμιστη, αλλα πιστευω θα τα καταφερει ο παπουλης!![]()
Και ειπαμε: Στο τελευταιο ποντιουμ, πρωταθλητης, να ανακοινωσει την αποσυρση του.
Τι να πει κανεις για το γιατρό;
Βλέπω motogp πολύ λιγότερα χρόνια απο 4τροχα και όμως το comeback που βλέπω φέτος να κάνει ο Ιταλός δεν μπορώ να θυμηθώ πρόχειρα κανέναν να το έχει κάνει στην ιστορία. Τι παλαιας κοπής οδηγό τον έχουν πει, τι πιο αργο σε απόλυτο ρυθμό απο τον Jorge, κι εγω δε θυμάμαι τι άλλο.... έχει βαλθεί να αποδείξει ότι τα πρωταθλήματα τα παιρνει ο πληρέστερος αναβάτης. Και κατα μία έννοια θα "διαφωνήσω" με το σκετσάκι με τον καρχαρία στο κράνος του. Αυτός είναι που δείχνει φέτος όπου μυρίζεται αίμα να "κατασπαράσσει" τον εκάστοτε αντίπαλο. Και τις υπολοιπες φορές παίρνει πάντα το max των βαθμών που είναι διαθέσιμη την εκάστοτε ημέρα.
Εν τέλει, ο λόγος που βλέπουμε όσοι βλέπουμε πια motogp με πολυ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο F1 πχ είναι επειδή εκεί κάνει (ακόμη) τη διαφορά ο αναβάτης.
ΥΓ: Αν και συμφωνώ ότι το ιδανικό γι'αυτόν θα ήταν μια τέτοια αποχώρηση, νομίζω δε θα το κάνει, γιατί είναι "εξαρτημένος" απο τους αγώνες. Σαν να θυμάμαι ότι έχει δηλώσει κιόλας κάτι παρόμοιο.
Είναι ένα τεράστιο φαινόμενο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο,τι κι αν τελικά γίνει φέτος.
Ακολουθούν δυο πίστες που ο παππούς είναι παραδοσιακά καλός.
Μακάρι να το καθάριζε πριν τη Βαλένθια, αλλά μάλλον ζητάω πολλά...
Geo f1 έγραψε:Εγω με Χορχε ειμαι τρελά!!!
Ο Μαρκεζ εσωσε την παρτιδα για τον γιατρο. Εξακολουθει να του αρκει να τερματιζει μια θεση πισω απο τον Λορεντζο Μαβιλη, αλλα, οπως φανηκε σημερα, αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο.
Τι να κανει, θα αναγκαστει να το σηκωσει μεσα στο σπιτι των ισπανωνε...