MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#171908 Εγώ το κατευχαριστήθηκα, και για τον Pedrosa αλλά και για τον Rossi που πάλι ήταν μπροστά από τον Lorenzo.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#171932 Παρ' όλο που δεν ειχε μάχες, ήταν τρομερά συναρπαστικός αγώνας.

Χάρηκα πάρα πολύ με τον Pedrosa, και τώρα οι τρεις τελευταίοι αγώνες θα ειναι... φωτιά!
Άβαταρ μέλους
By elteo
#171934 Συναρπαστικό πάει να γίνει το πρωτάθλημα στο τέλος. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#171955 συναρπαστικό είναι έτσι κι αλλιώς και πριν γίνει ο σημερινός αγώνας ή να το πω αλλιώς, όσο είναι οι 2 πρώτοι σε απόσταση...πτώσης!
ο γιατρός το μόνο που θα πρέπει να φοβάται, είναι ο ίδιος ο εαυτός του, μιας και στους τελευταίους αγώνες θα πρέπει να κάνει στην ουσία αγώνα τακτικής. για να τσιμπήσει την κούπα, του αρκεί να τερματίζει έστω και μια θέση πίσω από τον αχώνευτο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#171957 Εγω με Χορχε ειμαι τρελά!!!
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#171962 To έχει αυτό το "θέμα" ο Γκεάκος με αυτούς που υποστηρίζει :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond
Anonymous Founder έγραψε:Κανείς δεν συμπαθεί τον Lorenzo;

φροντίζει ο ίδιος με τη συμπεριφορά του και τις κατά καιρούς δηλώσεις του.
δεν βάζω στις παραμέτρους βέβαια και την προσπάθεια αντιγραφής των...σόου που έκανε επι παντοκρατορίας του ο ρόσι όταν κέρδιζε (46% δηλαδη :shifty: ). πρόλαβε να κάνει μερικά μασκαριλίκια και μετά τα σταμάτησε, μιας και η αύρα του γιατρού υπάρχει και θα υπάρχει και μετά την αποχώρηση του. κάτι σαν μέτρο σύγκρισης δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By edmond
mikeerfol έγραψε:To έχει αυτό το "θέμα" ο Γκεάκος με αυτούς που υποστηρίζει :shifty: :shifty: :shifty:

:s_rofl
να μη τι άλλο έχει άποψη όμως. :roll:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
edmond έγραψε:για να τσιμπήσει την κούπα, του αρκεί να τερματίζει έστω και μια θέση πίσω από τον αχώνευτο.

Αυτο ακριβως. Οι Χονταιοι μπορουν να παιξουν ρολο ρυθμιστη, αλλα πιστευω θα τα καταφερει ο παπουλης! :superman:
Και ειπαμε: Στο τελευταιο ποντιουμ, πρωταθλητης, να ανακοινωσει την αποσυρση του. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
kantoniou έγραψε:
edmond έγραψε:για να τσιμπήσει την κούπα, του αρκεί να τερματίζει έστω και μια θέση πίσω από τον αχώνευτο.

Αυτο ακριβως. Οι Χονταιοι μπορουν να παιξουν ρολο ρυθμιστη, αλλα πιστευω θα τα καταφερει ο παπουλης! :superman:
Και ειπαμε: Στο τελευταιο ποντιουμ, πρωταθλητης, να ανακοινωσει την αποσυρση του. :s_cool

Τι να πει κανεις για το γιατρό;
Βλέπω motogp πολύ λιγότερα χρόνια απο 4τροχα και όμως το comeback που βλέπω φέτος να κάνει ο Ιταλός δεν μπορώ να θυμηθώ πρόχειρα κανέναν να το έχει κάνει στην ιστορία. Τι παλαιας κοπής οδηγό τον έχουν πει, τι πιο αργο σε απόλυτο ρυθμό απο τον Jorge, κι εγω δε θυμάμαι τι άλλο.... έχει βαλθεί να αποδείξει ότι τα πρωταθλήματα τα παιρνει ο πληρέστερος αναβάτης. Και κατα μία έννοια θα "διαφωνήσω" με το σκετσάκι με τον καρχαρία στο κράνος του. Αυτός είναι που δείχνει φέτος όπου μυρίζεται αίμα να "κατασπαράσσει" τον εκάστοτε αντίπαλο. Και τις υπολοιπες φορές παίρνει πάντα το max των βαθμών που είναι διαθέσιμη την εκάστοτε ημέρα.

Εν τέλει, ο λόγος που βλέπουμε όσοι βλέπουμε πια motogp με πολυ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο F1 πχ είναι επειδή εκεί κάνει (ακόμη) τη διαφορά ο αναβάτης.

ΥΓ: Αν και συμφωνώ ότι το ιδανικό γι'αυτόν θα ήταν μια τέτοια αποχώρηση, νομίζω δε θα το κάνει, γιατί είναι "εξαρτημένος" απο τους αγώνες. Σαν να θυμάμαι ότι έχει δηλώσει κιόλας κάτι παρόμοιο.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#172266 Πάντως το ίδιο "σκετσάκι" έχει παιχτεί και παλιότερα. Μετα τα σερί πρωταθλήματα των αρχών της προηγουμενης δεκαετίας, χάνει 2 χρονιες το πρωτάθλημα και καπάκι έρχεται στην yamaha ο Lorenzo σαν "νέος και ωραίος". Τον κερδίζει όμως δυο σερί χρονιές ο "γιατρός" με εξαιρετικο racecraft, και ύστερα έχοντας ξεκινησει εξαιρετικά το 2010 τραυματίζεται δύο φορές.

Είναι ένα τεράστιο φαινόμενο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο,τι κι αν τελικά γίνει φέτος.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#172486 Εντάξει μπράβο στον κοντό, αλλά βαθμούς απ'τον Γιατρό μην τολμήσει να ξανακόψει. :rtfm:
Ακολουθούν δυο πίστες που ο παππούς είναι παραδοσιακά καλός.
Μακάρι να το καθάριζε πριν τη Βαλένθια, αλλά μάλλον ζητάω πολλά...

Geo f1 έγραψε:Εγω με Χορχε ειμαι τρελά!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#175021 Φοβερός αγώνας. ΦΟΒΕΡΟΣ!!!
Ο Μαρκεζ εσωσε την παρτιδα για τον γιατρο. Εξακολουθει να του αρκει να τερματιζει μια θεση πισω απο τον Λορεντζο Μαβιλη, αλλα, οπως φανηκε σημερα, αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο.
Τι να κανει, θα αναγκαστει να το σηκωσει μεσα στο σπιτι των ισπανωνε... :iconcool: