Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Morx έγραψε:Ισχυει για το σιδεροκωλος! :lol:
Ωστοσο...
Ενα ραγισματακι ολο κι ολο η λεκανη.
Αρκετος πονος στον αυχενα στην αριστερη μερια. Ειμαι με κολαρο γιατι δεν μπορω να σηκωσω το βαρος του κεφαλιου μου.
Λιγο ο ωμος, λιγο το χερι, λιγο ο αστραγαλος.

Προσπαθω να ανακαλεσω με ποσα χιλιομετρα ημουν ρε γαμωτη. Δεν πηγαινα γρηγορα με τιποτα σε εκεινο τον κωλοδρομο.
Καμια 60χλμ/ω βαρια να 'ταν...

Προσωπικα, η μηχανη για 'μενα ειναι καθαρα θεμα διακτινισμου απο τα 0 στα 200χλμ/ω ... στριψιμο με ωραιες γωνιες κλισης και υψηλες ταχυτητες, ομορφη αισθηση στα φρενα και φυσικα οι αλλαγες ταχυτητας με καθε σχεση γεματη.
Πρακτικοτητα = ΜΗΔΕΝ
Μ Η Δ Ε Ν
Και επειδη μεσα στην πολη, δε γινεται να σταματας στο περιπτερο να παρεις τσιγαρα καποτες και μια κοκακολα και να ψαχνεις που θα τα σφηνωσεις μεχρι να πας ζαχαροπλαστειο να παρεις και τα γλυκακια πριν πας σπιτι... υπαρχουν και τα σκουτερ. Αδιαβροχος επισης, χωρις να σε χτυπαει ο αερας και με ενα καλο κρανος μπουφαν γαντια, ξαφνικα να κοιτας το κοντερ και να λες, μα πηγαινω εγω με 100;;; Δεν ακουγεται τιποτα!

Eφόσον ντύνεσαι όπως πρέπει να ντύνεσαι, ειλικρινά δε βλέπω τόση διαφορά στο θέμα μεγα σκούτερ και μηχανής. Εφόσον έχεις μια μπαγκαζιέρα πίσω για να αποθηκεύεις τσάντες, χαρτοφύλακες, δερμάτινα-καπότες, σε διαβεβαιώ ότι με το CBR είμαι εξίσου ευέλικτος με διαφορα τερατοσκούτερ :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#171128 Πάντως το χειμώνα το σκούτερ δεν χρειάζεται ειδικά ρούχα στα πόδια, αλλά μια ποδιά.
Άρα ένα πλεονέκτημα πρακτικότητας το έχει.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#171133 1/10 κατεβαινα απο Βορεια Ελλαδα με θερμοκρασια 14-15 βαθμους. Στα ποδια ημουν κατι παραπανω απο ανετος με ενα Dainese P.D1.
Γενικα, οπως ειπα και σε πιο πανω ποστ μου... χουφτες, ζελατινα και το τιμονι πισω απο το φερινγκ ειναι MUST για σκουτερ.
Κοβει ΟΛΟ τον αερα και εισαι τελειως προστατευμενος. Το SR300 μου, με τους αεραγωγους να σημαδεουν παπουτσι, σε ολοκληρο τον χωρο των ποδιων οπου στροβιλιζοταν καπως ο αερας, κραταγε μια πολυ καλη θερμοκρασια.

Το χειμωνα θες προστασια απο αερα, εαν δεν την εχεις ... θες "βαρια" μεσα να κρατηθεις ζεστος για μεγαλες αποστασεις.

Δε θα επαιρνα ποτε beverly για να νοιωσω οτι με προστατευει απο αερα η νερο σε χερια και ποδια.
Ουτε SH300. (τα 2 μοντελα τα αναφερω χαριν σχεδιασμου)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#171148 Για καθημερινή χρήση παντός καιρού, το πακέτο σκουτερ με κουβερτούλα, χουφτες-θηκες και μπουφάν κορντουρα 3/4, δεν νικιέται από ότι άλλο.
Δε πα να έχει 0 βαθμούς... Για διαδρομές δουλειά και πίσω είσαι άνετος με παπούτσι Καλό και λεπτό υφασμάτινο παντελόνι, μέχρι και με βροχή τη βγάζεις για κάποια χιλιόμετρα χωρίς αδιάβροχο παντελόνι
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#174402 μπαίνει ο χειμώνας,Έχει η μπέμπα και 13k στην πλάτη οπότε σήμερα της πήρα δωρο καινούργια παπούτσια
Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Τα προηγουμενα δεν ειχαν ψωμι ακομα;
Τα δικα μου Michelin ... που στριβω σαν δαιμονας δεν εχουν σοβαρη φθορα ακομα!

είχαν ακόμα κάνα χιλιαρι χιλιόμετρα, αλλά μιας και αυτή τη στιγμή είχα να διαθέσω τα χρήματα λέω τι στο καλο τι Τώρα τι σε 1, 1μισή μήνα

.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Με 45 αλογα εφαγες τα λαστιχα σε 14000χλμ !?!?!
Με παραξενευει αρκετα, αληθεια!

καταρχήν είναι 60...Πάμε παρακάτω δεν είπα τα έφαγα είπα είχαν ακόμα λίγο ψωμί...Αλλά προτιμώ πάντα εάν μπορώ να τα αλλάζω πριν αρχίσουν να γίνονται επικίνδυνα. Άρχισαν να μην με κάνουν να νιώθω αρκετή ασφάλεια και Έτσι τα αλλαξα . Καλύτερα νωρίτερα παρα να γίνει καμία στραβη.

.
Άβαταρ μέλους
By Morx
bujinkan έγραψε:
Morx έγραψε:Με 45 αλογα εφαγες τα λαστιχα σε 14000χλμ !?!?!
Με παραξενευει αρκετα, αληθεια!

καταρχήν είναι 60...Πάμε παρακάτω δεν είπα τα έφαγα είπα είχαν ακόμα λίγο ψωμί...Αλλά προτιμώ πάντα εάν μπορώ να τα αλλάζω πριν αρχίσουν να γίνονται επικίνδυνα. Άρχισαν να μην με κάνουν να νιώθω αρκετή ασφάλεια και Έτσι τα αλλαξα . Καλύτερα νωρίτερα παρα να γίνει καμία στραβη.

.

Tελοσπαντων, εσυ ξερεις καλυτερα. Αν και στον τροχο, καταληγουν 45 αλογακια γι'αυτο και το ανεφερα σε σχεση με τη φθορα. Το "λιγο ακομα ψωμι" ειναι σχετικο επισης... τα αυλακια ειναι εκει για το νερο, το βαθος πελματος σε στεγνο δεν καθοριζει τα κρατηματα. Ο πολυμερισμος του (κυκλος ζεστου-κρυου ή και παλαιοτητα) παιζει το ρολο του στα κρατηματα που ειχες και κατεληξες να 'χεις.

Το λεω καθαρα για εγκυκλοπαιδικους ρολους....

Ωραια τα battlax, τα φοραγα στο 500άρι και κριμα που δε βγαζει διασταση στο 300άρι για πισω τροχο! :x
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#177605 Τι να πω...μονο σε μένα. Το μπεμπέ το παρκάρω σε ανοιχτό πάρκινγκ. Έχει ένα παρκαρισμένο τροχόσπιτο και το βάζω απο πίσω πάντα στο διπλό σταντ.το κλειδωνω και το σκεπαζω. Έχτες λυσομανουσε Ο αέρας και το πρωί το βρήκα πεσμένο.Δεν υπάρχει περίπτωση 250 κιλα αρκουδάκι να το ριξει Ο αέρας παρόλο που όλη νύχτα πρέπει να είχε απίστευτο αέρα ισα με 10μποφόρ.αποτέλεσμα σπασμένος αριστερός καθρέπτης και μια γρατζουνιά στο πλαστικό. ΘΑ κάνει δήλωση ένας φίλος ότι μου το έριξε με το αμάξι του ώστε να μην πληρώσω.Απλά έμεινα με το σπάσιμο νεύρων

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#177612 Περαστικα Αχχιλεα, συμβαινουν αυτα γιαυτο οταν φυσαει πολυ παντα στο πλαινο σταντ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bujinkan έγραψε:ΘΑ κάνει δήλωση ένας φίλος ότι μου το έριξε με το αμάξι του ώστε να μην πληρώσω.

Καλό...
Κατά τ' άλλα, περαστικά.

Tapatalk & XT1068