Morx έγραψε:Ισχυει για το σιδεροκωλος!![]()
Ωστοσο...
Ενα ραγισματακι ολο κι ολο η λεκανη.
Αρκετος πονος στον αυχενα στην αριστερη μερια. Ειμαι με κολαρο γιατι δεν μπορω να σηκωσω το βαρος του κεφαλιου μου.
Λιγο ο ωμος, λιγο το χερι, λιγο ο αστραγαλος.
Προσπαθω να ανακαλεσω με ποσα χιλιομετρα ημουν ρε γαμωτη. Δεν πηγαινα γρηγορα με τιποτα σε εκεινο τον κωλοδρομο.
Καμια 60χλμ/ω βαρια να 'ταν...
Προσωπικα, η μηχανη για 'μενα ειναι καθαρα θεμα διακτινισμου απο τα 0 στα 200χλμ/ω ... στριψιμο με ωραιες γωνιες κλισης και υψηλες ταχυτητες, ομορφη αισθηση στα φρενα και φυσικα οι αλλαγες ταχυτητας με καθε σχεση γεματη.
Πρακτικοτητα = ΜΗΔΕΝ
Μ Η Δ Ε Ν
Και επειδη μεσα στην πολη, δε γινεται να σταματας στο περιπτερο να παρεις τσιγαρα καποτες και μια κοκακολα και να ψαχνεις που θα τα σφηνωσεις μεχρι να πας ζαχαροπλαστειο να παρεις και τα γλυκακια πριν πας σπιτι... υπαρχουν και τα σκουτερ. Αδιαβροχος επισης, χωρις να σε χτυπαει ο αερας και με ενα καλο κρανος μπουφαν γαντια, ξαφνικα να κοιτας το κοντερ και να λες, μα πηγαινω εγω με 100;;; Δεν ακουγεται τιποτα!
Eφόσον ντύνεσαι όπως πρέπει να ντύνεσαι, ειλικρινά δε βλέπω τόση διαφορά στο θέμα μεγα σκούτερ και μηχανής. Εφόσον έχεις μια μπαγκαζιέρα πίσω για να αποθηκεύεις τσάντες, χαρτοφύλακες, δερμάτινα-καπότες, σε διαβεβαιώ ότι με το CBR είμαι εξίσου ευέλικτος με διαφορα τερατοσκούτερ