belgarion έγραψε:Α και το γιαρις με τον d4d και το εξαρι είναι γρήγορο και πολύ οικονομικό, δεν ξέρω πόσο θα κόστιζε με τον εξοπλισμό που θες...
+1
αξιζει να του ριξεις μια ματια,πολυ οικονομικο και πολυ γρηγορο.Ευκολα το αγοραζα.
belgarion έγραψε:Α και το γιαρις με τον d4d και το εξαρι είναι γρήγορο και πολύ οικονομικό, δεν ξέρω πόσο θα κόστιζε με τον εξοπλισμό που θες...
The Ace έγραψε:belgarion έγραψε:....Ibiza που έχει πολύ καλό πακέτο προσφορών και είναι φθηνότερο και από το πόλο?...
Ωπ, για κάποιον που προτείνει συνεχώς Ibiza και Leon για vfm προτάσεις, πως μου ξέφυγε αυτό ?![]()
Βλέπω ότι το FR πάει στα 14,5Κ με τον 1000αρη και στα 15,5Κ με τον ACT, με σχεδόν ότι θέλουμε στον εξοπλισμό. Σίγουρα αξίζει να του ρίξουμε μια ματιά...
belgarion έγραψε:Οι 4Τ έχουν δοκιμή του 1.0 με 110 ps όπου υπάρχει και ένα πινακακι με σύγκριση επιδόσεων κατανάλωσης φρενων με τα 2 φιέστα, το κορσα 115 και το πόλο 95,ίσως αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.
.
Αντιμετωπίζοντας την πρώτη στροφή, γίνεται ευδιάκριτος και ο πιο ευχάριστος οδηγικά χαρακτήρας του Fiesta. Ο λιγότερο μυημένος θα κινηθεί γρήγορα χωρίς να ιδρώσει και να βρεθεί εκτεθειμένος, ενώ ο γνώστης θα προκαλέσει την υπερστροφή ή την τοποθέτηση πριν από τη στροφή, απολαμβάνοντας τη χαρά της οδήγησης. Το εμπρός μέρος έχει πολύ καλή απόκριση και turn-in, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορεί να κινηθεί σύμφωνα με τις προσταγές και τις επιθυμίες του οδηγού.

The Ace έγραψε:belgarion έγραψε:Οι 4Τ έχουν δοκιμή του 1.0 με 110 ps όπου υπάρχει και ένα πινακακι με σύγκριση επιδόσεων κατανάλωσης φρενων με τα 2 φιέστα, το κορσα 115 και το πόλο 95,ίσως αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.
.
Ούτε παραγγελία να το είχα κάνει![]()
kostis20 έγραψε:Γιατι να μπλέξεις με τα μικρά του VAG?Κάτσε να δούμε τι θα βγάζει και ο καινούριος χιλιάρης....
το χιλιάρι μοτέρ έχει και αυτό καδένα;;;

kostis20 έγραψε:Γιατι να μπλέξεις με τα μικρά του VAG?Κάτσε να δούμε τι θα βγάζει και ο καινούριος χιλιάρης....
Αν κοιτάς Fiesta ,τσέκαρε και μήπως υπάρχει κανένα ξεχασμένο αυτόματο DCT.
Πόσο εγγυήση δίνει η Ford?
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]