Pitt έγραψε:drdino έγραψε:Άπειρα: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ford_DLD_engine#DLD-416
Άκου τι μαθαίνει κανείς! Δεν το ήξερα αυτό για τον Diesel.
Αγοράζεις Peugeot και σου βγαίνει Ford...
συνεργασια Peugeot και Ford ηταν αυτο το μοτερ
Pitt έγραψε:drdino έγραψε:Άπειρα: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ford_DLD_engine#DLD-416
Άκου τι μαθαίνει κανείς! Δεν το ήξερα αυτό για τον Diesel.
Αγοράζεις Peugeot και σου βγαίνει Ford...
The Ace έγραψε:Μετά από μερικές δοκιμές, τελικά όντως είναι κάτι μέσα στο κιβώτιο ή/και δίσκο. Βέβαια πρέπει να έχεις κάποιες σαλ για να ακουστεί (στο ρελαντί δεν ακούγεται), αλλά πάνω από τις 2-2,5Κ σαλ είναι ξεκάθαρο ότι συμπλεξάροντας ο θόρυβος σταματάει, και ξαναξεκινάει αμέσως με την εμπλοκή. Ένταση και συχνότητα είναι ευθέως ανάλογα των σαλ. Βέβαια συνεχίζει να ισχύει ότι όσο πιο ανοιχτή είναι η πεταλούδα, τόσο πιο έντονα ακούγεται, αλλά αυτό το αποδίδω σε ακουστικά φαινόμενα εντός της εισαγωγής και των κυλίνδρων.
Οπότε πάμε για κανονικό κατέβασμα και άνοιγμα, και ότι βρούμε εκεί μέσα....
alexandros.K έγραψε:Dimsabas έγραψε:Άτιμα γαλλικά, χαλάνε πιο γρήγορα από τη σκιά τους.
εξακριβωμένο?
Nikos! έγραψε:The Ace έγραψε:Μετά από μερικές δοκιμές, τελικά όντως είναι κάτι μέσα στο κιβώτιο ή/και δίσκο. Βέβαια πρέπει να έχεις κάποιες σαλ για να ακουστεί (στο ρελαντί δεν ακούγεται), αλλά πάνω από τις 2-2,5Κ σαλ είναι ξεκάθαρο ότι συμπλεξάροντας ο θόρυβος σταματάει, και ξαναξεκινάει αμέσως με την εμπλοκή. Ένταση και συχνότητα είναι ευθέως ανάλογα των σαλ. Βέβαια συνεχίζει να ισχύει ότι όσο πιο ανοιχτή είναι η πεταλούδα, τόσο πιο έντονα ακούγεται, αλλά αυτό το αποδίδω σε ακουστικά φαινόμενα εντός της εισαγωγής και των κυλίνδρων.
Οπότε πάμε για κανονικό κατέβασμα και άνοιγμα, και ότι βρούμε εκεί μέσα....
Ρουλεμάν συμπλέκτη?
Dimsabas έγραψε:alexandros.K έγραψε:Dimsabas έγραψε:Άτιμα γαλλικά, χαλάνε πιο γρήγορα από τη σκιά τους.
εξακριβωμένο?
Δυστυχώς ναι, με τον άσχημο τρόπο. Κι η σύγκριση είναι ακόμα πιο έντονη, αφού η οικογένεια είχε είτε γαλλικά είτε ιαπωνικά. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι γινόταν...
(απο αποψη ζημιων)
nido έγραψε:Προειδοποίηση προς όποιον περνάει συχνά από Παλαιό Ψυχικό: Κυκλοφορει απινακίδωτο τετράπορτο ασημί 206 τρακαρισμένο γύρω-γύρω με μπροστινό λάστιχο πλευράς οδηγού πίτα (λείπουν τάσια εννοείτα) και ζάντα πλευράς συνοδηγού σχεδόν τετράγωνη απ' τα χτυπήματα - δεν εχω ξαναδεί τετοιο πράγμα σε αμάξι που κυκλοφορεί.
Η κυρία που το οδηγούσε (την πέτυχα σε περίπτερο και τη ρώτησα αν... νιώθει ασφαλής!) δεν ανησυχεί διότι "μένει εκεί κοντά".
alexandros.K έγραψε:Dimsabas έγραψε:alexandros.K έγραψε:Dimsabas έγραψε:Άτιμα γαλλικά, χαλάνε πιο γρήγορα από τη σκιά τους.
εξακριβωμένο?
Δυστυχώς ναι, με τον άσχημο τρόπο. Κι η σύγκριση είναι ακόμα πιο έντονη, αφού η οικογένεια είχε είτε γαλλικά είτε ιαπωνικά. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι γινόταν...
τα "παλιοτερης κοπης" ιαπωνικα ειναι εκτος συναγωνισμού, εχω εμπειριες κι εγω και τους βγαζω το καπελο
για τα καινουριας κοπης, δεν εχω σχηματισει αποψη ακομα
αλλά τα γαλλικα κατα την γνωμη μου, δεν εχουν να ζηλεψουν κατι σε σχεση με τα υπολοιπα ευρωπαϊκά
τα ιδια σκατα ειναι ολα πανω κατω(απο αποψη ζημιων)
elvet έγραψε:Αναψε εδώ και 7 μέρες η λυχνία του abs στο 106, αυτό το φωτάκι![]()
Το αυτοκίνητο φρενάρει κανονικά και το ABS εμπλέκεται. Τί να περιμένω; αισθητήρας; υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με τακάκια; καμία ιδέα για να πάω προϊδεασμένος στο συνεργείο;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]