dimviii έγραψε:οταν γραφεις καταναλωσεις εσυ και ο Σκοτς,αρρωσταινω.:
γω δλδ που γράφω άνετα 5μισάρα -6παρά, με δίλιτρο, είναι φυσιολογικό;
τι πρέπει να κάνω να σου τραβήξω την προσοχή;
https://jimmuclarku.blogspot.com/
dimviii έγραψε:οταν γραφεις καταναλωσεις εσυ και ο Σκοτς,αρρωσταινω.:
JimClark έγραψε:dimviii έγραψε:οταν γραφεις καταναλωσεις εσυ και ο Σκοτς,αρρωσταινω.:
γω δλδ που γράφω άνετα 5μισάρα -6παρά, με δίλιτρο, είναι φυσιολογικό;
τι πρέπει να κάνω να σου τραβήξω την προσοχή;![]()
καις λιγοτερο απο το παντα(8βαλβιδο 1,2) της γυναικας μου
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω δει τέτοια κατανάλωση στο δικό μου ποτέ πάντως, υποθέτω απαιτεί οδήγηση στα όρια ταχύτητας ή καλύτερα κάτω από αυτά.![]()
Εγώ μόνον σε κατοικημένες περιοχές δεν τα παραβιάζω πολύ (πάω με καμιά 70αριά, αντί για 50), σε επαρχιακούς δεν τα κοιτάζω ποτέ, σε αυτοκινητόδρομο, πάω με 150 σταθερά, και σε σημεία που βλέπω πως δεν υπάρχει μπλόκο, μπορεί να κάνω και κανένα ανοιγματάκι μέχρι λίγο παραπάνω, ίσα ίσα δηλαδή για το ξεκάρφωμα!
. Το αμάξι στις 4000 έχει ακριβώς 140 χλμ και κινούμαι εκεί άντε να πάω 120 αν βαρεθώ (με 115 ατίθασα άτια θέλουν κόπο τα 140+)
Nikos! έγραψε:Μέσα στη πόλη πάντως βλέπω ότι καίει το tdi, εκτός αν φταίει το γεγονός ότι είναι ακόμα καινούριο (κι εγώ δεν έχω μάθει να το οδηγώ σωστά ακόμα). Μου καίει ένα 7άρι δηλαδή.![]()
Εκτός καίει 5-6 και το πατάω γενικώς. Έχει ωραία ροπή και εντάξει μερικές φορές κάνεις και λίγο πλάκα στην ΑΟ.![]()
Κλιματισμός πάντα.
Nikos! έγραψε:Μέσα στη πόλη πάντως βλέπω ότι καίει το tdi, εκτός αν φταίει το γεγονός ότι είναι ακόμα καινούριο (κι εγώ δεν έχω μάθει να το οδηγώ σωστά ακόμα). Μου καίει ένα 7άρι δηλαδή.![]()
Εκτός καίει 5-6 και το πατάω γενικώς. Έχει ωραία ροπή και εντάξει μερικές φορές κάνεις και λίγο πλάκα στην ΑΟ.![]()
Κλιματισμός πάντα.
theo13 έγραψε:Nikos! έγραψε:Εγώ πάντα τρελαινόμουν που βλέπω σε Ε.Ο. κάτι Corsa 1,0 να με προσπερνούν με 160+ και να μένουν πατημένοι όλη την ώρα σε 5000+ στροφές και λέω άραγε αυτοί οι άνθρωποι βγάζουν πάνω από 5ετία με αυτά τα αυτοκίνητα;
21 quadra έγραψε:Όσοι και όσες οδηγούν τα ντηζελάκια τους στην πόλη συνέχεια έχοντας αυγό κάτω από το γκάζι πολύ σύντομα θα έρθουν σε επαφή με το πρόβλημα που λέγεται συνεχείς ενεργητικές αναγεννήσεις του DPF με ότι συνεπάγεται αυτό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες οδήγησης από το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα γιατί το κόστος είναι σημαντικό, ξεκινάει από την αντικατάσταση του DPF που είναι από 1200€ - 2500€ και φτάνει μέχρι σπάσιμο κινητήρα, προσέχουμε για να έχουμε.
21 quadra έγραψε:Όσοι και όσες οδηγούν τα ντηζελάκια τους στην πόλη συνέχεια έχοντας αυγό κάτω από το γκάζι πολύ σύντομα θα έρθουν σε επαφή με το πρόβλημα που λέγεται συνεχείς ενεργητικές αναγεννήσεις του DPF με ότι συνεπάγεται αυτό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες οδήγησης από το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα γιατί το κόστος είναι σημαντικό, ξεκινάει από την αντικατάσταση του DPF που είναι από 1200€ - 2500€ και φτάνει μέχρι σπάσιμο κινητήρα, προσέχουμε για να έχουμε.
:lipsealed: Σε κουτσό άλογο πόνταρα.
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]