Ο Αχιλλέας Μπέος θα κηνυγήσει νομικά την αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen αν διαπιστωθεί ότι αυτοκίνητα της εν λόγω εταιρίας, με το συγκεκριμένο λογισμικό, κυκλοφόρησαν και στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή.
Ο Αχιλλέας Μπέος θα κηνυγήσει νομικά την αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen αν διαπιστωθεί ότι αυτοκίνητα της εν λόγω εταιρίας, με το συγκεκριμένο λογισμικό, κυκλοφόρησαν και στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή.
sknipper έγραψε:δεν έχει υποχρέωση να βγάζει τόσα άλογα ή να έχει τόσο χαμηλή κατανάλωση).
The Ace έγραψε:Αναπροσαρμογή και πληρωμή εδώ-και-τώρα (και με αναδρομική ισχύ ?)
funkyreverend έγραψε:The Ace έγραψε:Αναπροσαρμογή και πληρωμή εδώ-και-τώρα (και με αναδρομική ισχύ ?)
Πώς φαίνεται η εμπειρία από ελληνικό φορολογικό σύστημα...
Now that VW has admitted to cheating emissions on 11 million diesel cars worldwide, one of the biggest questions is “why?” Turns out, according to reports from German newspapers, that it began with cost-cutting measures implemented a decade ago. Via Automotive News:
Bild am Sonntag said the roots of the crisis were planted in 2005 when then-VW brand chief Wolfgang Bernhard wanted VW to develop a new diesel engine for the U.S. market. Bernhard recruited Audi engineer Rudolf Krebs who developed a prototype that performed well in tests in South Africa in 2006, the paper said.
Bernhard and Krebs argued that the only way to make the engine meet U.S. emission standards was to employ in the engine system an AdBlue urea solution used on larger diesel models such as the Passat and Touareg, according to the report.
This would have added a cost of 300 euros ($335 in today’s U.S. dollars) per vehicle — a sum that VW finance officials said was too much at a time when a companywide cost-cutting exercise was under way.
The second part of this is that supplier Bosch created the engine management software that allowed TDI engines to enter a “test” mode that cheated emissions, but warned VW back in 2007 that its use on production cars would be illegal:
VW was also warned by one of its own engineers in 2011 about illegal emissions testing practices, a reportin the Frankfurter Allgemeine Zeitung’s Sunday edition said, citing initial results of a VW internal investigation.
Bild am Sonntag said Bosch supplied diesel software to VW for test purposes but it ended up in vehicles on the road. Bosch wrote to VW saying that such use was unlawful, according to the paper’s report, which did not cite sources.

dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Btw, μπορεί να μην έχουμε VW, αλλά μια γνώση του θέματος την εχουμε, εν αντιθέσει της άγνοιας και του κόμπλεξ που έχουν ορισμένοι με την Μπαζιανα, μην γελοιοποιεί τον εαυτό σου τσαμπα
Άρα ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει μια γνώση κάποιου θέματος άσχετα αν δεν είναι "από μέσα" σωστά?
Οπότε μπορεί να εκφράζει την άποψη του βάσει των γνώσεων που έχει.
εν προκειμένω, μάλλον ανήκουμε κάπου προς το έχω μια ιδέα για το αντικείμενο, εν αντίθεση με τα 407 
rx8_drifter έγραψε:dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Btw, μπορεί να μην έχουμε VW, αλλά μια γνώση του θέματος την εχουμε, εν αντιθέσει της άγνοιας και του κόμπλεξ που έχουν ορισμένοι με την Μπαζιανα, μην γελοιοποιεί τον εαυτό σου τσαμπα
Άρα ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει μια γνώση κάποιου θέματος άσχετα αν δεν είναι "από μέσα" σωστά?
Οπότε μπορεί να εκφράζει την άποψη του βάσει των γνώσεων που έχει.
Από το έχω γνώση εκ των έσω μέχρι το έχω άγνοια για του τι μιλάμε υπάρχει τεράστια απόσταση, και προφανώς ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι γουσταρειεν προκειμένω, μάλλον ανήκουμε κάπου προς το έχω μια ιδέα για το αντικείμενο, εν αντίθεση με τα 407
Εσύ βεβαία να συνεχίζει να πιστεύεις ότι δεν εξαπατήθηκες, δεν είναι καθόλου κακό
και 2 VW με DSG που έχω τα έχω εν πλήρη γνώση των κινδύνων απλά γιατί αυτό γουστάρω και το πληρώνω, αν και κάπως τσουχτερά ομολογώ. Οπότε δεν βρίσκω λόγο να έχω εξαπατηθεί. Αν αντί για 160 άλογα ο TSI είναι 140 δεν με ενδιαφέρει καθόλου, το οδήγησα πριν το αγοράσω μου έκανε καλύτερα από τα υπόλοιπα το πήρα.SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]