Αυτα.
Αυτα.
dimik έγραψε:Σε ότι αφορά το λογισμικό δεν θεωρώ ότι εξαπατήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό ο τελικός καταναλωτής εφόσον το αυτοκίνητο είχε τις επιδόσεις που η εταιρεία υποσχόταν, η εξαπάτηση των δημοσίων υπηρεσιών φυσικά και είναι μεγάλο μειον και να τους κόψουν τον κώλο, ας τους κλείσουν, ας κάνουν ότι θέλουν, ουδόλως με ενδιαφέρει κι ας έχω 2 VW, όσο κάνουν την δουλειά τους δεν έχω κανένα ζόρι.
bibendum έγραψε:ωραια και συ εισαι κυπρο και δεν πρεπει να μιλας για ελλαδα.
αυτο που ειπαμε απο την πρωτη στιγμη ειναι οτι θα κουκουλωσουν την |λογοκρισία| λογω καλης συμπεριφορας των αντιπροσωπων
τωρα αν θεωρεις οτι δεν πρεπει να κανουμε τετοιου επιπεδπυ σχολια ας με μπαναρουν γιατι δεν εχω vw και μιλαω γι αυτην.
και τα μπατρα και τα σχετικα κομμενα γιατι θ αρχισω να μιλαω και γω για λαρσαιικα τυρια
Pitt έγραψε:dimik έγραψε:Σε ότι αφορά το λογισμικό δεν θεωρώ ότι εξαπατήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό ο τελικός καταναλωτής εφόσον το αυτοκίνητο είχε τις επιδόσεις που η εταιρεία υποσχόταν, η εξαπάτηση των δημοσίων υπηρεσιών φυσικά και είναι μεγάλο μειον και να τους κόψουν τον κώλο, ας τους κλείσουν, ας κάνουν ότι θέλουν, ουδόλως με ενδιαφέρει κι ας έχω 2 VW, όσο κάνουν την δουλειά τους δεν έχω κανένα ζόρι.
Ελπίζω και μετά τις υποχρεωτικές μετατροπές που θα κάνουν στο αυτοκίνητό σου (αν είναι από αυτά για τα οποία συζητάμε) να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι δεν εξαπατήθηκες.
Επίσης το ότι είναι ενδεχόμενο να πέσει η αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων σου, μπορεί να μην ενδιαφέρει εσένα, αλλά σίγουρα ενδιαφέρει πολύ κόσμο, όχι κατ’ ανάγκη κατόχους VAG.
rx8_drifter έγραψε:Btw, μπορεί να μην έχουμε VW, αλλά μια γνώση του θέματος την εχουμε, εν αντιθέσει της άγνοιας και του κόμπλεξ που έχουν ορισμένοι με την Μπαζιανα, μην γελοιοποιεί τον εαυτό σου τσαμπα
dimik έγραψε:Pitt έγραψε:dimik έγραψε:Σε ότι αφορά το λογισμικό δεν θεωρώ ότι εξαπατήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό ο τελικός καταναλωτής εφόσον το αυτοκίνητο είχε τις επιδόσεις που η εταιρεία υποσχόταν, η εξαπάτηση των δημοσίων υπηρεσιών φυσικά και είναι μεγάλο μειον και να τους κόψουν τον κώλο, ας τους κλείσουν, ας κάνουν ότι θέλουν, ουδόλως με ενδιαφέρει κι ας έχω 2 VW, όσο κάνουν την δουλειά τους δεν έχω κανένα ζόρι.
Ελπίζω και μετά τις υποχρεωτικές μετατροπές που θα κάνουν στο αυτοκίνητό σου (αν είναι από αυτά για τα οποία συζητάμε) να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι δεν εξαπατήθηκες.
Επίσης το ότι είναι ενδεχόμενο να πέσει η αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων σου, μπορεί να μην ενδιαφέρει εσένα, αλλά σίγουρα ενδιαφέρει πολύ κόσμο, όχι κατ’ ανάγκη κατόχους VAG.
Έχουμε φτάσει ήδη στο σημείο να μιλάμε για υποχρεωτικές μετατροπές? Υπάρχει επίσημα κάτι τέτοιο?![]()
Εγώ ξέρω μέχρι το "αφαιρούμε το παράνομο software".
dimik έγραψε:Έχουμε φτάσει ήδη στο σημείο να μιλάμε για υποχρεωτικές μετατροπές? Υπάρχει επίσημα κάτι τέτοιο?![]()
dimik έγραψε:Pitt έγραψε:dimik έγραψε:Σε ότι αφορά το λογισμικό δεν θεωρώ ότι εξαπατήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό ο τελικός καταναλωτής εφόσον το αυτοκίνητο είχε τις επιδόσεις που η εταιρεία υποσχόταν, η εξαπάτηση των δημοσίων υπηρεσιών φυσικά και είναι μεγάλο μειον και να τους κόψουν τον κώλο, ας τους κλείσουν, ας κάνουν ότι θέλουν, ουδόλως με ενδιαφέρει κι ας έχω 2 VW, όσο κάνουν την δουλειά τους δεν έχω κανένα ζόρι.
Έχουμε φτάσει ήδη στο σημείο να μιλάμε για υποχρεωτικές μετατροπές? Υπάρχει επίσημα κάτι τέτοιο?![]()
Το να ελπίζει κάποιος σε μεταπωλητική αξία σύγχρονου αυτοκινήτου την σήμερον ημέρα το θεωρώ πολύ φιλόδοξο απο μόνο του.
Ο Ναντο το έχει, με τον εαυτό του. Δες πχ δηλώσεις[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]