Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
spiros έγραψε:στις προηγουμενες σελιδες εχουμε αναφερει πιο φθηνες λυσεις.

Σε καρτοκινητά ναι, με σύνδεση μάλλον όχι!
Άβαταρ μέλους
By RXristos
Πήρα για αρχή πακέτο των 15€ και έχω 1200' & sms για wind , 300' & 100sms για τους υπόλοιπους, 600MB + 100MB bonus

Το μόνο που μπορεί να με ζορισει είναι τα 300' στους υπόλοιπους, αλλά με άλλα 2€ μπορώ να βάλω αλλά 100'
Σκοπεύω να μένω έως 20€ το μήνα, να μη τα ξεπερνάω

Κάρτα των 20€ δηλαδή αγόρασα, βάλε τα 2€ περίπου που κρατάνε φόρο, έχω 18€ για πακέτα και στη χειρότερη λέω να χαλάσω τα 17 από αυτά

Μπες βέβαια και δες τα πακέτα να δεις τι σε συμφέρει, εμένα με συμφέρει αυτό γιατί έχω και κάποιους wind να μιλάω με πρώτη και κύρια τη γυναίκα.

Ενδιαφέρον ακούγεται, το μόνο που θα με δυσκολέψει είναι η 3λεπτη χρέωση. Πολλές φορές καλώ κάποιον αντί να κάθομαι να στέλνω μνμ και η κλήση κρατάει το πολύ 1-2 λεπτά...

η άλλη λύση η οποία και πάλι δεν θα πέσει τόσο το κόστος (επίπεδα f2g): Στο σπίτι έχω forthnet με nova, κινητό Vodafone και οι γονείς μου στο σπίτι τους έχουν vodafone και forthnet επίσης. Μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα o ΟΤΕ για μια προσφορά το φουλ πακέτο οτετιβι με 24αρι ιντερνετ και free σταθερά στα 35€.

Σκέφτομαι να τα γυρίσω όλα τα κινητά (δικά μου και γονιών) σε cosmote σε οικογενειακό πρόγραμμα και τα σταθερά να τα γυρίσω όλα ote για να πάρω τις εκπτώσεις οικογενειακών αλλά και του συνδυασμού σταθερό/κινητό...

Το μόνο που φοβάμαι είναι μην πέσω σε ταχύτητες ιντερνετ στο σπίτι γιατί από εκεί δουλεύω... Υπάρχει κανένας τρόπος να μου εγγυηθούν ότι δεν θα έχω χαμηλότερες ταχύτητες απο αυτές που πιάνω τώρα;

Την λύση της HOL στα 17€ σε συνδυασμό με την Vodafone θέλω να την αποφύγω γιατί δεν της έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε ποιότητα υπηρεσιών και after sales
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#15144 Για μένα η πιο συμφέρουσα λύση θα ήταν να βγάλω φοιτητικό νούμερο και με 5€ στη wind να έχω 1000' & 1 GB, αλλά δεν έχω όρεξη να κυκλοφορώ με δύο νούμερα
Άβαταρ μέλους
By The Ace
RXristos έγραψε:...η άλλη λύση η οποία και πάλι δεν θα πέσει τόσο το κόστος (επίπεδα f2g): Στο σπίτι έχω forthnet με nova, κινητό Vodafone και οι γονείς μου στο σπίτι τους έχουν vodafone και forthnet επίσης. Μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα o ΟΤΕ για μια προσφορά το φουλ πακέτο οτετιβι με 24αρι ιντερνετ και free σταθερά στα 35€...

Είμαστε στην ίδια συνομοταξία (Forth, Nova, Voda), αλλά εγώ έχω επιπρόσθετα και την Diners Voda. Αποτέλεσμα να πληρώνω 75€ για το σπίτι με τα πάντα όλα μέσα (24αρι, πακέτο σταθερής, static, Nova Full) και 35-45€ για τρία Voda με Unlimited50 + Internet4Sharing (λόγω οικογενειακού, εκπτώσεων και μείωσης παγίου από Diners).

Όποιος και αν με έχει πάρει για προσφορά, μόλις ακούει τι έχω και τι πληρώνω, μου λέει "ευχαριστώ" και το κλείνει :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By spiros
cmarin έγραψε:
spiros έγραψε:στις προηγουμενες σελιδες εχουμε αναφερει πιο φθηνες λυσεις.

Σε καρτοκινητά ναι, με σύνδεση μάλλον όχι!

μα λεμε οτι, εκτος εξαιρεσεων, δεν συμφερουν οι συνδεσεις!
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#15261 Καρτοκινητή4life :s_yes

RXristos έγραψε:Το μόνο που φοβάμαι είναι μην πέσω σε ταχύτητες ιντερνετ στο σπίτι γιατί από εκεί δουλεύω... Υπάρχει κανένας τρόπος να μου εγγυηθούν ότι δεν θα έχω χαμηλότερες ταχύτητες απο αυτές που πιάνω τώρα;

Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση, όλα είναι ΈΩΣ 24mbps. Αλλά πρακτικά η πιθανότητα να έχεις χειρότερη σύνδεση στον ΟΤΕ από άλλον isp είναι μηδέν.

Ψάχνω να βάλω 24άρι ίντερνετ και βλέπω ότι για ένα χρόνο θέλω 250€.
Το προπληρωμένο πακέτο Forthnet για ένα χρόνο έχει 180€, αλλά ζητάνε 70€ για νέα γραμμή :|
ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ευρώ; Είμαστε καλά;
Εικόνα
Tα 250€ μεταφράζονται σε (15€+5.8€=)21€/μήνα για ένα χρόνο. Και αυτά με μηδέν τηλέφωνο ( δε με ενδιαφέρει βέβαια το σταθερό, έχω εκατομμύρια λεπτά από το CU-X). Υπάρχει κανένας τρόπος να γλιτώσω ή να μειώσω το 70άρι; Πόσο μαφία :s_cry

Ο ΟΤΕ βγαίνει στα 315€.
€23,25/μήνα και 35€ για νέα γραμμή

pls help
Άβαταρ μέλους
By spiros
QsisVTS έγραψε:Οι κλήσεις viber μέσω 3g επανέρχονται στο προσκήνιο πιο δυνατές από ποτέ :yahoo:

αλλαξε κατι?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:Το διετες συμβολαιο δεν συμφερει οπως και να το δεις. Ο μονος λογος να αγορασει καποιος απο Ελλαδα ειναι αν θελει να το παρει με τιμολογιο.

Εξαρτάται τι χρήση κάνεις...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:
GTS έγραψε:Το διετες συμβολαιο δεν συμφερει οπως και να το δεις. Ο μονος λογος να αγορασει καποιος απο Ελλαδα ειναι αν θελει να το παρει με τιμολογιο.

Δηλαδη σε πια χρηση υπερτερει το συμβολαιο απο το f2g? (περα της εταιρικης συνδεσης οπου μπαινει στα εξοδα και δεν πληρωνει ΦΠΑ);
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Δηλαδη σε πια χρηση υπερτερει το συμβολαιο απο το f2g? (περα της εταιρικης συνδεσης οπου μπαινει στα εξοδα και δεν πληρωνει ΦΠΑ);

Αν μιλάς σε κινητά και σταθερά πάνω από 300 και 1000 λεπτά αντίστοιχα καθώς και αν χρησιμοποιείς δεδομένα πάνω από 700ΜΒ.

Τα έχεις αυτά με 55 ευρώ το μήνα?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Nikos! έγραψε:
GTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Αν μιλάς σε κινητά και σταθερά πάνω από 300 και 1000 λεπτά αντίστοιχα καθώς και αν χρησιμοποιείς δεδομένα πάνω από 700ΜΒ.

Δες εδώ αν βγαίνουν:

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/

Τρέχουν και διάφορες προσφορές κατά καιρούς.
Αν τώρα εγώ βάλω 10Ε κάρτα θα μου δώσει 1GB χωρίς να φάει καρτά. Αν βάλω σε ένα πιο παλιό που έχω θα μου δώσει μαζίμε το 1GB και 300 λεπτά προς όλους από παλαιότερη προσφορά.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:
GTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Σε f2g εισαι κατω απο τα 20ε αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τα λεπτα (δεν βολευεςαι με viber ή facebook?) αλλα τα δεδομενα ειναι δωρεαν ουσιαστικα. Συνηθως χαλαω 300 προς ολους και τα υπολοιπα voip. Σταθερα κατω απο 10ε τον μηνα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#16598 Στο internet καμιά σύνδεση δεν είναι πιο συμφέρουσα από κάρτα (με εξαίρεση συνδέσεις που αφορούν μόνο data), με 15€ έχεις 5GB, αυτό δε το χτυπάει κανένα συμβόλαιο
(και μιλάω για νορμάλ πακέτο, όχι προσφορές υπό προϋποθέσεις, για συγκεκριμένες περιόδους, παλιούς χρήστες κτλ κτλ.. )

Σε ομιλία να το συζητήσουμε...

αλλά αυτό που μάλλον ισχύει είναι ότι αν φτάσεις να βάλεις 50€ κάρτα μάλλον δε θα σου λείψει τίποτα, το θέμα είναι ότι τις περιόδους που δε σου χρειάζεται μπορείς και να μη βάζεις 50€ κάρτα, δε θα σκάει αυτός ο λόγαριασμός όλο το χρόνο

για αυτό και οι εταιρείες κάνουν σαν τρελές να μης πας σε κάρτα, ξέρουν ότι εν τέλει θα χαλάσεις λιγότερα και θα χάσουν και τη σταθερή χρηματοροή :shifty: