Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#163034 200sx αν δεν έχει προταθεί ακόμα, δεν έχω όρεξη να ανοίγω λινκ στο car (γράφετε κάνα μοντέλο, μερικοί μπαίνουμε από κινητό).
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:
Τελικά ο ενδιαφερόμενος τι σκέφτεται; Έχει καταλήξει κάπου;

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει πρώτα να πουλήσει τη Νίτσα και μετά θα δει... Μέχρι τότε μαζεύει ιδέες! :lol:

funkyreverend έγραψε:200sx αν δεν έχει προταθεί ακόμα, δεν έχω όρεξη να ανοίγω λινκ στο car (γράφετε κάνα μοντέλο, μερικοί μπαίνουμε από κινητό).

Πάτερ μου, έχει μείνει κανένα απείραχτο όμως;;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#164515 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6881019/

Δεν κάνεις μια ερώτηση για ανταλλαγή του citroen να δεις τι παίζει;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#164534 Από τέλη πως πάει;;;; Αν είναι 7,8 η εργοστασιακή κατανάλωση, θα συμφέρει περισσότερο ένα δίλιτρο... :lol:

Το βασικό μου πρόβλημα βέβαια είναι ότι απ' όσο ξέρω καίει κάπου στα 13+... οπότε με τίποτα... Είπαμε δεν μας πολυνοιάζει η κατανάλωση, αλλά όχι και να μας στήσει άγαλμα ο βενζινάς... :lol:

Επιπλέον, το vdc απενεργοποιείται;;;; :shifty: Ή έχουμε quore sportivo αλλά άμα πας να οδηγήσεις πιο επιθετικά ανάβουν 50 λαμπάκια στο ταμπλό και σου πατάει όλα τα φρένα με τη μία;;;; :lol: :shifty:

Συν το ότι δεν έχω ακούσει και ιδιαίτερα καλά λόγια για τον συγκεκριμένο έμπορο (ΟΚ, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα του είναι μάπα... ή ότι αυτά που άκουσα εγώ αληθεύουν...)

Είναι και αρκετά πάνω από το budget...

Ωραίο, αλλά... νιετ...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:Συν το ότι δεν έχω ακούσει και ιδιαίτερα καλά λόγια για τον συγκεκριμένο έμπορο (ΟΚ, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα του είναι μάπα... ή ότι αυτά που άκουσα εγώ αληθεύουν...)

Όταν πούλησα το ΤΤ πάντως, αυτός ο έμπορας μου έδωσε την καλύτερη τιμή σε σχέση με άλλους (άσχετα αν τελικά το έδωσα σε ιδιώτη). Γι αυτό το λόγο τον έχω περισσότερο σε εκτίμηση σε σχέση με άλλους :ninja:
Και θα ήταν πολύ τυχερός όποιος το έπαιρνε (όχι επειδή είμαι μπροστά :P).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#164615 Μαρκοβάγγο το 13 που λες το έχω διαβάσει στο alfisti από ιδιοκτήτες 2,2 για αστικές συνθήκες.

Για την TBI το νούμερο είναι και πολύ χαμηλότερο και πολύ ψηλότερο.
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γίνεται κάθε φορά η ίδια συζήτηση.

Αν έχεις συνδέσει στο μυαλό σου τη λέξη Alfa Romeo με μεγάλη κατανάλωση (και σκουριά ενδεχομένως) τότε μην ψάχνεσαι για VDC, τέλη, κόστος απόκτησης κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#164618 Σε ήρεμο ταξίδι θα κάψει γύρω στα 10 άντε λίγο παρακάτω αν οδηγεί η γιαγιά σου. Σε γρήγορο, θα κάψει εύκολα 13. Σε πολύ γρήγορο, sky's the limit...
Πέραν των παραπάνω, μιλάμε για εξαιρετικό αυτοκίνητο που χαίρεσαι να το οδηγείς.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#164626 Αυτά περί γιαγιάδες είναι εικασίες και ευσεβείς πόθοι/φαντασιώσεις.

Κάποιος που ξέρει να οδηγεί οικονομικά θα το ρίξει κάτω από 10.
Για αστικές συνθήκες γιατί σε ταξίδια πχ κάποιοι (alfisti) έχουν αναφέρει 8αρια.
Κάποιος που το πηγαίνει τέζα θα κάψει όσο το πατάει.
Simple as that.

Παρόμοια φάση με το κουβεντάκι αυτό είναι η κατανάλωση με βαρελάκι BMC.
Όλοι είχαν την αίσθηση ότι έχει τσιμπήσει προς τα πάνω κατανάλωση και αγνοούσαν το ότι πήγαιναν πολύ περισσότερο γκαζωμένοι για να τσεκάρουν (και να ξανατσεκάρουν :s_music ) τον ήχο... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
EDDIE_147 έγραψε:...

Εγώ ένα τέτοιο θα έπαιρνα (αν γίνεται σε άλλο χρώμα από το ντοματί, μόνο).
Οι άλφα από ιδιώτες είναι τα καλύτερα μτχ... τρώνε στη μάπα οι πρώτοι ιδιοκτήτες όλο το depreciation και παίρνεις σούπερ αμάξι φτηνά και συνήθως (επειδή είναι και έγκαυλοι) σούπερ καλοδιατηρημένο. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Επιπλέον, το vdc απενεργοποιείται;;;; :shifty: Ή έχουμε quore sportivo αλλά άμα πας να οδηγήσεις πιο επιθετικά ανάβουν 50 λαμπάκια στο ταμπλό και σου πατάει όλα τα φρένα με τη μία;;;; :lol: :shifty:

Μάρκο χαλάρωσε με το ESP. Ακόμα θυμάμαι ότι σε βγάζαμε με τον drdino από την αμμοπαγίδα της Κ12 στις Σέρρες όταν άρχισες τα off-balance-ίκια. :innocent:

Έλα, πέρα από το πείραγμα τώρα, οι Alfa έχουν πολύ καλορυθμισμένο ESP. Όμως όσο και αν λατρεύω την TBi, να μην την πάρεις γιατί καίει σαν παπόρι και τα σέρβις των ΑR τσούζουν στον ποπούλι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
Αν έχεις συνδέσει στο μυαλό σου τη λέξη Alfa Romeo με μεγάλη κατανάλωση (και σκουριά ενδεχομένως)

Καμία σχέση! Μακριά από εμένα κολλήματα... Απλά αυτό είχα ακούσει, αν είναι λάθος ΟΚ... :)

REALZEUS έγραψε:
Μάρκο χαλάρωσε με το ESP. Ακόμα θυμάμαι ότι σε βγάζαμε με τον drdino από την αμμοπαγίδα της Κ12 στις Σέρρες όταν άρχισες τα off-balance-ίκια. :innocent:

:s_blush :s_tongue

Nikos! έγραψε:Ρε κόλλημα με το esp.

< >

Ε, τι να κάνουμε... :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#164677 Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την alfa romeo.
Φίλος μου απέρριψε τη σειρά 1 πριν 3 χρόνια υπέρ του σιρόκο επειδή "είχε ακούσει ότι έκαιγε πολύ".
Τώρα εκτός από τη διαπίστωση ότι 160 άλογα διψανε όσο ...160 άλογα και όχι λιγότερο, εμπλούτισε τις μηχανολογικές του γνώσεις με τις βλάβες του αυτόματου κιβωτίου.
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By markvag
#164709 Στο spritmonitor δίνει την 159tbi 10,24 και το αντίστοιχης ιπποδύναμης Passat 9,19.

OK, όχι τραγική η διαφορά...